Pierre Cardin Original 150 ml Erkek Deodorant Pcca000201

215 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %70 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Original 150 ml Erkek Deodorant Pcca000201

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MYROX_TEKNOLOJİ_ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: ERKAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5310701114
    Bu ürün MYROX_TEKNOLOJİ_ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin Original Karizmatik ve Klasik Pierre Cardin Original, hayatın inceliklerini ve kaliteyi bilen erkekler için tasarlandı. Kendine güvenen, sofistike ve klasik tarza vazgeçemeyenler için bu parfüm, zarafetinizi ve karizmanızı vurgulayacak benzersiz bir koku deneyimi sunuyor. Açılışta canlandırıcı ve enerjik zencefil ile yoğunlaşan karabiber notalarıyla sizi etkileyici bir başlangıçla karşılıyor ve tüm bakışları üzerinize topluyor. Parfümün kalbinde, fesleğen ve adaçayının taze ve sofistike bir dansı yer alıyor. Bu muhteşem notalar, özgüveninizi vurgularken, sedirin dayanıklılığı ve gücüyle birleşerek etkileyici bir orta katman oluşturuyor. Pierre Cardin Original, alt notalarda zarafetin ve zenginliğin izlerini taşıyor. Amber, sıcak ve çekici bir dokunuş sunarken, süet ve paçuli notaları da kalıcı ve sofistike bir iz bırakıyor. Bu muhteşem kombinasyon, etrafınızdakileri büyülemeye devam edeceğinizden emin olur. Üst notalar: Zencefil, Karabiber Orta Notalar: Fesleğen, Adaçayı, Sedir Alt notalar: Amber, Süet, Paçuli.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 150 ml
  • Koku Türü Odunsu
Geri Bildirim Ver