8
Tereyağ kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Pınar Tereyağı 1000 Gr 1 Adet

890 TL
(890 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pınar Tereyağı 1000 Gr 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fresh in city Satıcı Ünvanı: YAVUZ ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890845023
    Bu ürün fresh in city tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Pınar Tereyağı 1000 gr

Pınar tereyağı; sofraların, yemeklerin, pilavların, hamur işlerinin ve tatlıların vazgeçilmezi olur. Bundan dolayı ürünün kullanım alanı oldukça geniştir. Tereyağı seçiminizi kullanım şeklini göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz. Sağlıklı ve aromatik yapısından dolayı Pınar tereyağı kullananlar tarafından oldukça tercih edilir. Katı yağlar yüksek sıcaklığa maruz kaldığında çabuk yandığı için bu ürünlerin kızartmalarda kullanılması pek uygun değildir. Pınar tereyağı baklava gibi şerbetli hamur işi tatlılara verdiği lezzet ile öne çıkar. Ürünü doğru malzemelerle uygun bir şekilde kullandığınız zaman sonuçtan tam verim alabilirsiniz. Lezzet faktörünün yanı sıra ürünün sağlık dostu olması da birçok müşterilerin önem verdiği noktalardan biridir. Pınar tereyağı 1 kg ile tatlı ya da tuzlu her yemeği ekstra lezzetli yapabilirsiniz.

  • Kalsiyum açısından zengin
  • Güçlü bağışıklık sistemi
  • Kötü kolesterol düşmanı

Pınar Tereyağı 1000 gr ile Sağlıklı Öğünler

Pınar Tereyağı 1000 gr ile Sağlıklı Öğünler

Uzmanlar sağlıklı ve düzenli beslenmenin öneminden sıkça bahseder. Bununla birlikte sebze, meyve, özellikle de süt ve süt ürünlerinin tüketiminin önemini vurgular. Pınar tereyağı 1000 gr 1 adet içerisinde yüksek oranda kalsiyum barındırır. Kalsiyum, günümüzde önemli hastalıklardan biri olan kemik erimesine karşı savaşır. Ürünün içerisinde kalsiyumun yanı sıra pek çok vitamin ve mineral bulunur. Bunlar, vücuttaki asidi dengeleyerek iltihap oluşumunu engeller. Doğru bir şekilde tüketildiğinde kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlayabilir. Yüksek antioksidan özelliğiyle toksinleri atmaya yardımcı olabilir. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı direnci artırabilir. Kanserli hücrelerin çoğalmasına engel olabilir. Kireçlenme gibi eklem ve kemik hastalıklarına karşı oldukça etkilidir. Başta göz kuruluğu olmak üzere diğer göz hastalıklarına iyi gelebilir. Pınar 1 kg tereyağı sindirim sistemini düzene sokmaya da yardımcı olur.

Sofranıza Lezzet Katan Pınar Tereyağı 1000 gr

Sofranıza Lezzet Katan Pınar Tereyağı 1000 Gr

Yemeklere lezzet veren Pınar tereyağı, kullanıldığı her yerde eşsiz kokusuyla da öne çıkar. Mayalı ya da mayasız hamur fark etmeksizin, her kullanımda yemeklerinizden mükemmel sonuç almanızı sağlayabilir. Pınar tereyağı 1000 gr ile yapılan bol kremalı yaş pastalar, ıslak kekler, birbirinden farklı börekler, kahvaltıların gözdesi olan poğaçalarla övgüler alabilirsiniz. Akşam yemeklerinin vazgeçilmezi Pınar tereyağlı soslar ile herkesin yemeklerinizden bahsetmelerini sağlayabilirsiniz. Et yemeklerini, deniz mahsullerini ve çeşitli makarna soslarını bu ürünle çok lezzetli hale getirebilirsiniz. Beşamel, Maltez, Holendez, Bernez, Cafe de Paris gibi soslarda da markanın tereyağı tercih edilebilir. Kahvaltıda çok tüketilen sahanda yumurta, omlet, krep ve diğer aperitifler bu ürünle asıl lezzetini yansıtır. Pınar tereyağı, sade bir şekilde hamur işlerinin yanında da tüketilebilir. Kolay erimesi, ürünün sıcak yiyeceklerle de kullanılmasını sağlar.

Bütçenize Uygun Pınar Tereyağı 1000 gr Fiyatları

Bütçenize Uygun Pınar Tereyağı 1000 gr Fiyatları

Hayvansal yağlar başta olmak üzere doymuş yağların belirli bir miktarda kullanımı sağlık açısından faydalıdır. Bununla birlikte ürün seçiminin doğru yapılması gerekir. Kalitenin yanı sıra ürünün fiyatı da oldukça önemlidir. Pınar tereyağı 1 kg fiyatı ürünün gramajıyla birlikte içeriğiyle de ilişkilidir. Belirli aralıklarda yapılan kampanyalardan yararlanarak bütçenize uygun şekilde ürünü satın alabilirsiniz. Besin değerlerinin yanı sıra güvenilir olmasıyla da bilinen ürün, Türk Gıda Kodeksi ve Avrupa Birliği standartlarına uygundur. Sağlıkla lezzeti aynı noktada buluşturan Pınar, bu paket tereyağı ile lezzete farklı bir boyut kazandırır. Ürünün kullanıldığı yemekler ve içeriğiyle ilgili merak ettikleriniz olabilir. Pınar Tereyağı yorumları aklınızdaki soru işaretlerini gidermenize yardımcı olur. Değerlendirme ve yorum yapan diğer müşteriler ürün seçimini kolaylaştırır. Trendyol’da fiyat karşılaştırması yaparak lezzetli Pınar tereyağını satın alabilirsiniz.