Piranha X37 5503 Kırmızı Sanal Gerçeklik Cep Telefonu Oyun Tabancası

199 TL

Ürün Bilgileri

Piranha X37 5503 Kırmızı Sanal Gerçeklik Cep Telefonu Oyun Tabancası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepiyisi Satıcı Ünvanı: REŞİT ADIGÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1422604234800017 Vergi Kimlik Numarası: 0080239774
    Bu ürün Hepiyisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PİRANHA SANAL GERÇEKLİK OYUN TABANCASI (5503) SANAL TABANCA 3D OYUN KEYFİ 360 DERECE OYUN KEYFİ Oyun Keyfi IOS ve Android Telefonlara Uyumlu Ücretsiz Oyunlar Exstra Joystick Kontrol Tuşları Bluetooth Bağlantı 2 Yıl Garantili PIRANHA 5503 SANAL OYUN TABANCASI KULLANMA KILAVUZU ? Cep Telefonu ile Silah arasında Bağlantı Kurma Aşağıdaki adımları sırasıyla takip ediniz
  • 1 - İlk olarak uygulamayı telefona indirin. Uygulama adı "AR Gun - Ar Gun Game Library " dir. Bu şekilde Google PlayStore veya Appstore da aratabilirsiniz. UYARI: Uygulamayı yükleyebilmek için telefonunuz ön belleğinde 500 MB boş yer olmalıdır. (Telefonunuzun hafıza kartında boş yer olması oyunun çalışması için yeterli değildir. Telefonun kendi hafızasında (ön belleğinde) yeterli alan olmalıdır. 2 - Silah üzerindeki açma kapama tuşuna 3-5 saniye kadar basılı tutun. Kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca açma kapama tuşundan elinizi çekin. 3 - Telefonunuzun ayarlarından Bluetooth bağlantısını açın. (Bir önceki adımdan hemen sonra) 4 - Son olarak uygulamayı çalıştırın. (Silah üzerindeki kırmızı ışığın yanıp söndüğünden emin olun.) Bağlantı kurulunca kırmızı ışık yanıp sönmeyi durduracak ve tetiği çekince de mavi ışık yanacaktır. ? “Hafıza Dolu, Yeterli Yer Yok” Uyarısı Hakkında! Uygulamayı yükleyebilmek için telefonunuz ön belleğinde en az 500 MB boş yer olmalıdır. Telefonunuzun hafıza kartında boş yer olması oyunun çalışması için yeterli değildir. Telefonun kendi hafızasında (ön belleğinde) yeterli alan olmalıdır. Hafızayı boşaltıp, gerekli alanı açınız. ? Hareket Sensörü Olmayan Telefonlar Hakkında! Eğer oyun oynarken sağa sola döndüğünüzde hareket olmuyorsa ancak tetiği çektiğinizde ateş ediyorsanız telefonunda hareket sensörü yoktur. Bu durumda silahınızı hareket sensörü olan farklı bir telefonda kullanmalısınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver