PİTBULL Pitbull Strings Venüs Seri Elektro Gitar Teli 3'lü Set (Tel Sarıcı+4 Pena+Şapka)VEG 09-56 3P SSC

910 TL

Ürün Bilgileri

PİTBULL Pitbull Strings Venüs Seri Elektro Gitar Teli 3'lü Set (Tel Sarıcı+4 Pena+Şapka)VEG 09-56 3P SSC

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pitbull Strings Satıcı Ünvanı: ULAŞ ENGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5208463381000001 Vergi Kimlik Numarası: 3350310437
    Bu ürün Pitbull Strings tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Adet Pitbull Strings Venüs Seri VEG 09-56 7 Telli Elektro gitar teli, Tel Sihirbazı Şapka ve 4 adet pena içerir. Paket içeriğinde 3 Set Pitbull Venüs Seri VEG 09-56 7 Telli Elektro Gitar Teli, Tel sarıcı, Şapka ve 4 adet pena mevcuttur. Penalar, 3'ü tel paketlerinin içinde, 1'i tel çevirici paketinin içindedir. Ayrıca pena bulunmamaktadır. Penalar tel paketlerinin içinde bulunan mavi VCI poşetin içindedir. Pena renkleri ve kalınlıkları, görseldeki ile değişkenlik gösterebilir. Ayrıca Pitbull tel setleri pena hediyelidir ve tel çevirici de pena hediyelidir. 3'ü tel paketlerinin içinde, biri tel sarıcı paketinin içinde olmak üzere,toplamda 4 adet pena içerir. Bigsby tremololar için uygun değildir. 3 Adet Venüs Seri VEG 09-56 7 Telli Elektro gitar teli, Tel Sihirbazı, Şapka ve 4 adet pena içerir. Pena renkleri ve kalınlıkları, görseldeki ile değişkenlik gösterebilir. Pitbull Venüs serisi elektro gitar telleri, nikel alaşım sarımlar ve yüksek karbon alaşımlı Amerikan 6 köşeli çelik çekirdek tellerden oluşur. Parlak bir ses karakterine sahiptir. En üstün bilgisayar kontrollü sarım teknolojileri kullanılarak, kalitesi standartlaştırılmıştır. VCI Paketleme sistemi sayesinde, çok uzun raf ömrüne sahiptir.
Geri Bildirim Ver