Pitho Immune B - Plus ( Bağışıklık Güçlendirici Doğal Multivitamin Kedi Maltı )

297 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pitho Immune B - Plus ( Bağışıklık Güçlendirici Doğal Multivitamin Kedi Maltı )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pitho.Co Satıcı Ünvanı: PİTHO GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730074598500001 Vergi Kimlik Numarası: 7300745985
    Bu ürün Pitho.Co tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Immun B-Plus, içerdiği bağışıklık güçlendiren vitamin ve mineralleri bitkisel bileşenlerden alan Immune Booster'dır. Immune B-Plus 'ın güçlü ve hassasformülü, kedilerin ve optimum gelişimini desteklemekiçin doğanın en iyi bileşenlerini ve temel besin maddelerini ideal oranlardabarındırır. İçindekiler: Ekinezya Özü: Bağışıklıkfonksiyonunu güçlendirir, varsa iltihabı azaltır. Hormonal denge, antiviral veantioksidan etkilere sahiptir. Kara Mürver Özü: Serbestradikalleri nötralize etmeye yardımcı olur, viral enfeksiyonlara karşı etkilidir. Güçlü bir antioksidan ve antiinflamatuar olan kara mürver özü böylece genel refahı artırır ve bağışıklık sistemini destekler. Propolis Özü: Antibakteriyel, antiviral ve antiinflamatuar özellikleriyle Propolis Özü, kedinizin bağışıklıksistemi için doğal bir kalkan görevi görür. Potansiyel patojenlerle savaşarakve enflamasyonu azaltarak patili bireyleri çeşitli sağlık tehditlerindenkorumaya yardımcı olur. C Vitamini: Doku büyümesi ve bakımı, oksidatif stresin iyileştirilmesi ve bağışıklık tepkisi düzenlenmesi dahil olmak üzere çok sayıda metabolik fonksiyonda önemli bir fizyolojik role sahiptir. E Vitamini: Bağışıklık sistemini ve vücudun kırmızı kan hücreleri oluşturma yeteneğini desteklerken hücre zarını, nörolojik fonksiyonu, görmeyi ve kardiyovasküler sağlığı olumsuz yönde etkileyebilen oksidatif strese karşı koruma sağlar. Antioksidan ve antiinflamatuar özellikleri sayesinde kediler için E vitamini, özellikle deri ve gastrointestinal sistem olmak üzere farklı kronik inflamatuar veya immün aracılı bozuklukların tedavi sürecinde deönerilir. Çinko: Çinko, DNA üretimi,büyümesi, yara iyileşmesi ve bağışıklık fonksiyonu için gerekli olan önemli bir mineraldir. Çinko vücut tarafından üretilmediğinden dışardan alınması zorunludur. Hem azlığı hem de fazlalığır iskli olan çinkonun ideal orandaki varlığı oldukça önemlidir. Mannan Oligosakkarit & 1,3-1,6 Beta Glucan: Yararlı bağırsak bakterilerinin büyümesini destekleyen prebiyotik bir bileşiktir. Bağırsağın bağışıklık tepkisini artırarak genel bağışıklık fonksiyonunun iyileşmesine ve enfeksiyonlara karşı daha iyi bir savunma mekanizması oluşmasına olanak sağlar. %70 Protein içeren insan kullanımı kalitesindeki Pitho Spirulina: İçerdiği 9 esansiyel amino asit, güçlü c-phycocyanin vebesin maddeleri ile fiziksel ve bilişsel bir detoks etkisi sağlarken bağışıklık tepkisinin güçlenmesinde önemli bir rol oynar. Miktar: 100 Ml Mevcut Seri Üretim Tarihi: 26.12.2023 Mevcut Seri Son Tüketim Tarihi : 25.12.2025

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Tüm Tiplere Uygun
Geri Bildirim Ver