Platoon Typc Usb-c Type C - Apple Iphone Ipad Lightning Çevirici Dönüştür

279 TL

Ürün Bilgileri

Platoon Typc Usb-c Type C - Apple Iphone Ipad Lightning Çevirici Dönüştür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LeonPro Satıcı Ünvanı: LEON YAZILIM BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608134979100001 Vergi Kimlik Numarası: 6081349791
    Bu ürün LeonPro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uyumluluk:- Macbook 12 "2015, Zuk Z1, Nokia N1, OnePlus 2, Xiaomi 4c, Pro5, NEXUS 5X / 6P, Lumia 950 / 950XL, Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, LG G6, HTC U11 gibi USB 3.1 C Tipi cihazlarla vb Açıklama:-% 100 yeni yüksek kaliteli USB 3.1 Tip-C Erkek - 8pin (iPhone 7, 8, 6, 5, 6s) Dişi Adaptör- Saklamak basittir, bunun yaptığı tüm 8pin Şarj Cihazlarınızı, kablolarınızı vb. Yeni Tip C konektörüne dönüştürmektir.- C Tipi konektör için Ters Çevrilebilir Tasarım- Ters çevrilebilir fiş yönü ve Kablo yönü- Güç şarjını destekleyin (SES veya VİDEO Çıkışını DESTEKLEMEZ)- C Tipi Erkek Bağlantı Noktalı Tablet ve Cep Telefonu ve Sabit Disk Sürücüsü için- Tip: Yıldırım Dişi C Tipi Erkek Adaptör- Siyah renk Paket içeriği:- 1 x Lightning'den Type C'ye Adaptör Ürün Gönderimi: Bulunduğunuz bölge mobil şube değil ise, 800 Km'ye kadar olan mesafelerde 1 iş günü içerisinde teslimatı gerçekleştirir. 900 Km üzeri mesafelerde 2-3 iş günü içerisinde teslimat gerçekleştirilir. İade ve Değişim: TYPC USB-C Type C - Apple iPhone iPad Lightning Çevirici Dönüştür Ürünü iade ederken ÜRÜNÜN TÜM AKSESUARLARI ve FATURA ile birlikte tarafımıza göndermeniz gerekmekte aksi takdirde ürün iadesi kabul görmeyerek tarafınıza geri gönderilir Garanti Durumu: TYPC USB-C Type C - Apple iPhone iPad Lightning Çevirici Dönüştür Ürünlerin teknik bilgileri hakkında lütfen garanti belgesindeki ithalatçı yetkili servis firmaları ile iletişime geçiniz. Arızalı veya iade işlemlerinde anlaşmalı kargo dışındaki gönderiler kabul edilmeyecektir. Ürün Gönderimi: Bulunduğunuz bölge mobil şube değil ise, 800 Km'ye kadar olan mesafelerde 1 iş günü içerisinde teslimatı gerçekleştirir. 900 Km üzeri mesafelerde 2-3 iş günü içerisinde teslimat gerçekleştirilir. İade ve Değişim: TYPC USB-C Type C - Apple iPhone iPad Lightning Çevirici Dönüştür Ürünü iade ederken ÜRÜNÜN TÜM AKSESUARLARI ve FATURA ile birlikte tarafımıza göndermeniz gerekmekte aksi takdirde ürün iadesi kabul görmeyerek tarafınıza geri gönderilir Garanti Durumu: TYPC USB-C Type C - Apple iPhone iPad Lightning Çevirici Dönüştür Ürünlerin teknik bilgileri hakkında lütfen garanti belgesindeki ithalatçı yetkili servis firmaları ile iletişime geçiniz. Arızalı veya iade işlemlerinde anlaşmalı kargo dışındaki gönderiler kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver