Polisan Quartz Silikon Bazlı Kumsal Beji Iç Cephe Boyası 10kg 0050

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 10 Kg
10 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,90 TL

Ürün Bilgileri

Polisan Quartz Silikon Bazlı Kumsal Beji Iç Cephe Boyası 10kg 0050

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldız Boya ve Dekorasyon Satıcı Ünvanı: OSMAN ATAKAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640852829
    Bu ürün Yıldız Boya ve Dekorasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • polisan silikon bazlı 10kg iç cephe boyası kumsal beji

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • RGB #EAD9C7
Geri Bildirim Ver

Polisan Quartz Silikon Bazlı Kumsal Beji İç Cephe Boyası 10 kg

İç cephe boyaları, su bazlı yapısıyla yoğun ilgiye sahiptir. Marka kalitesiyle adından söz ettiren Polisan quartz silikon bazlı kumsal beji iç cephe boyası 10 kg yoğun ilgiye sahiptir. Her ortama uyumlu rengi ve kaliteli özellikleriyle herkesin beğenisini toplar. Üstün kapatma gücüne sahip bu ürün, benzersiz renk tonu ve kalitesi ile iç cephe boyaları arasında öne çıkar. Zahmet çıkarmadan iç cephe boyamasına yardımcı olur. Özel formülasyonu sayesinde duvardaki lekeleri hızlı şekilde kapatmayı başarır. Ortamın ışığını olumlu yönde etkileyen bu ürün, mekana canlılık katar. Mekanın atmosferini olumlu yönde çevirir. İdeal bej rengiyle her tarz tasarıma hitap eder. Sıcak renkte enerjisiyle herkesi memnun etmeyi başarır. Silikon bazlı kumsal beji renkte bu boyayı ev, ofis gibi mekanlarınız için güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Zengin formülasyon
  • Kullanışlı renk

Kaliteli Polisan Quartz Silikon İç Cephe Boyası Özellikleri

Kaliteli Polisan Quartz Silikon İç Cephe Boyası Özellikleri

Kaliteli ve zengin içeriğe sahip bu ürün yüksek kapatma gücüne sahiptir. Tok ve pürüzsüz görünüm sunar. Polisan iç cephe boyası su bazlı yapısıyla son dönemlerde sıklıkla tercih edilir. Kolay uygulanabilen boya yapısıyla herkesi memnun eder. Zahmet çıkarmadan duvardaki lekeleri kapatmayı başarır. Plastik boya olarak adlandırılan ürün, benzersiz kalitesiyle ön plana çıkar. Silinebilir yapısıyla müşterilere kolaylık sunar. Kumsal beji renkte bu ürün, her tarz ortama uyum gösterir. Klasik tasarımlara veya modern görünümlere mükemmel uyum sağlar. Çok amaçlı kullanım imkanı sunmasıyla yoğun ilgiye sahiptir. Rahat dekore etme imkan sunan bu iç cephe boyası her yaştan insana hitap eder. Ev veya ofis ortamları için uygundur. Duvar kirlerini kapatmak ve ortamın atmosferini değiştirmek istiyorsanız bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Etkileyici Polisan Quartz Silikon Bazlı İç Cephe Boyası

Etkileyici Polisan Quartz Silikon Bazlı İç Cephe Boyası

Kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bu boya tipi, mekan tasarımlarında şık görünüm oluşturur. Romantik ve sıcak kumsal beji rengi ortama enerji katar. Yoğun ilgiye sahip bu renk, klasik ve modern tasarıma sahip mobilyalarla uyum gösterir. Müşteriler için avantaj sağlayan rengiyle kullanışlı üründür. Ürünün zengin formülasyonu sayesinde etkileyici performans gösterir. Zahmet çıkarmadan duvar kirlerini kapatmaya yardımcı olur. Silinebilir su bazlı yapısıyla daha sonraki kullanımlar sırasında konfor sunar. Duvar kirlendiği zaman ıslak bezle dikkatli şekilde silebilirsiniz. Boyanın zarar görmemesi için nazik bir şekilde silmeniz önerilir. Sıcak enerjiye sahip rengi, her dönem popülerliğini koruyan bir renk tonudur. İnsanın ruhunu daraltmayan bir renge sahiptir. Polisan quartz silikon bazlı kumsal beji iç cephe boyası 10 kg kullananlar iç cephe boyasının renginden ve yapısından memnun kalır.

Cazip Fiyatlarla Polisan Quartz Silikon İç Cephe Boyası

Cazip Fiyatlarla Polisan Quartz Silikon İç Cephe Boyası

Yüksek kapatma gücü ve silinebilir özellik sunan popüler iç cephe boyası, sağladığı avantajlarla yüksek müşteri memnuniyeti oluşturur. Herkesin beğenisini toplayan sade ve hoş kumsal beji rengi sayesinde kullanışlıdır. Her tarzda aksesuar ve mobilyalar ile dekore edebilirsiniz. Etkileyici özellikleri yanında cazip fiyatlarla dikkat çeker. Hesaplı Polisan quartz silikon bazlı kumsal beji iç cephe boyası 10 kg fiyatı müşteri memnuniyetini artırır. İdeal boyutu ve hoş rengiyle beklentileri karşılamayı başarır. Ürün fiyat ve performans açısından iyi dengeye sahiptir. Polisan quartz silikon bazlı kumsal beji iç cephe boyası 10 kg yorumları boya rengi ve yapısına dair olumlu geri dönüşler içerir. Olumlu geri dönüşler içeren yorumlar arayışta olan müşterileri etkiler. Trendyol’dan hesaplı şekilde Polisan quartz silikon bazlı kumsal beji iç cephe boyası 10 kg satın alabilirsiniz.