Politek Color TEC Endüstriyel Son Kat Boya RAL 9005 JET SİYAH 0.75 Lt

350 TL

Ürün Bilgileri

Politek Color TEC Endüstriyel Son Kat Boya RAL 9005 JET SİYAH 0.75 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Autobay Boya Car Care &Detailing Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1510188483
    Bu ürün Autobay Boya Car Care &Detailing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Ahşap ve metal yüzeylere kullanılabilen, çabuk kuruyan hava kurumalı, parlak ve kapatıcılığı yüksek styrene alkit esaslı sentetik bir son kat boyadır. Değişik sanayi dallarında bütün metal ve ahşap yüzeylerde başarı ile uygulanabilir ve parlaklığını uzun süre muhafaza eder. Ziraat aletleri, traktörler, çelik eşya ve el aletleri ayrıca elektrik motorları, su pompaları,askeri donanımlarda dahil olmak üzere bütün sanayi üretimlerde püskürtme, rulo-fırça veya daldırma yöntemleri kullanılarak temiz ve kuru yüzeylere astarlı veya astarsız olarak başarı ile uygulanabilir. Kullanım Şekli: Kutu iyice karıştırıldıktan sonra 100 kısım ColorTec Endüstriyel Son Kat Boyaya 20-25 kısım ColorTec Endüstriyel Tiner ilave edilerek 2 kat pistole uygulaması yapılır. Tek kat uygulamada 35-40 mikron kuru film kalınlığı verir. 1 litre ile 11-13 m² alan boyanabilir. 20 °C ortam sıcaklığında toz kuruması 5-10 dk, dokunma kuruması 20-30 dk, montaj 1-2 saat’dir.
Geri Bildirim Ver