Poopsie Rainbow Ruj Surprizi Turuncu

1.149 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Poopsie Rainbow Ruj Surprizi Turuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poopsie slime yapmanın en eğlenceli hali! Poopsie Rainbow Ruj Sürprizi'nde yepyeni sürprizler çocukları bekliyor! Dev bir ruj şeklindeki paketin içinde 10’dan fazla sürpriz var! Çocuklar ruj paketinin renkli kısmını karıştırma kabı olarak kullanarak slime tozu ile beyaz renkli slime yapabilirler. Üstelik, üzerinde sevimli karakterler bulunan, kare şeklindeki göz farlarını ve rengarenk dudak parlatıcılarını çocuklar ister kendilerinde isterlerse slime’larına renk vermek için kullanabilirler. Sürprizler bitmiyor! Sürpriz kokulu topçukları slime’a ekleyerek mis kokulu slime’lar yapmak mümkün. 16 farklı renkteki dev ruj paketlerinde, biriktirmek için tam 16 farklı göz farı ve 15’ten fazla ise dudak parlatıcısı bulunuyor! Kurumaması için slime’lar renkli ruj kutusu içerisinde saklanabiliyor, kutu anahtarlık veya çanta süsü olarak da kullanılabiliyor. Paketin içinde 1 ölçü kabı, 1 kaşık ve 1 Koleksiyoncu Broşürü de bulunmaktadır.
Geri Bildirim Ver