Poopsie Tatlı Küçük Süprizler-PPE07000

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Poopsie Tatlı Küçük Süprizler-PPE07000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poopsie Cutie Tooties sürpriz slime’ın en eğlenceli hali! Her bir paket içerisinde çocukların diledikleri zaman yanında taşıyabilecekleri renkli mi renkli, sıkıştırılabilir ve parıl parıl parlayan bir Unicorn Sürprizi bulunuyor. Heyecanın dozu Unicorn Sürpriz’ine ulaşıldığında katlanarak artıyor çünkü sıra sürpriz slime’ı ve karakteri dışarı çıkarmaya geliyor. Çocuklar ister Unicorn Sürpriz’inin altındaki kapağı açıp onu sıkabilir, isterlerse bir yetişkin yardımıyla Unicorn Sürpriz’inin üst kısmını kesebilirler. İşte sürprizler dışarı çıkmaya hazır! Her bir Unicorn Sürpriz içerisinde 1 sürpriz Cutie Tooties Karakteri ve 1 sürpriz slime bulunuyor. Üstelik, bu slime’ların 4 farklı çeşidi var! Çocukların biriktirebileceği slime içerisine gizlenmiş 25’ten fazla Cutie Tooties Karakteri ve Crunchy, Bouncy, Water ve Marshmallow olmak üzere 25’ten fazla slime çeşidi mevcut! Teşhir kutu 16’lıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk No color
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver