POWERTECH AllDay Protein Tozu 1800 gr 60 Servis Çikolata Aromalı

1.798 TL
(29,97 TL / servis)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POWERTECH AllDay Protein Tozu 1800 gr 60 Servis Çikolata Aromalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ProteinAVM Satıcı Ünvanı: PROTEİN AVM SPORCU BESİNLERİ GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733118588800001 Vergi Kimlik Numarası: 7331185888
    Bu ürün ProteinAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • POWERTECH AllDay Protein Tozu 1800 gr 60 Servis POWERTECH ALL DAY Protein Tozu Nedir? POWERTECH ALL DAY 3 farklı tür protein tozunun çeşitli vitamin ve minerallerle karıştırarak formülize ettiğimiz, zengin içeriğe sahip protein tozu ürünüdür Her biri farkli emilim zamanına sahip olan Whey protein, Kazein ve Yumurta akı proteini bulunduran POWERTECH ALL DAY kullanıcının farklı zaman dilimlerindeki protein ihtiyacını karşılayabilen bir üründür. POWERTECH ALL DAY Protein kas kütlesinin korunmasına ve artışına katkıda bulunur. Aynı zamanda protein kemiklerin korunmasına yardımcı olur. Formülünde bulundurduğu vitamin ve minerallerden oluşan diğer bileşikler ise antrenman öncesinde alındığında sporcunun performansını olumlu yönde etkiler ve alınan proteinin bioyararlınımını artırır. POWERTECH ALL DAY sadece antrenman öncesi ya da sonrası değil aynı zamanda ara öğün olarak kullanilabilen bir üründür. POWERTECH ALL DAY Protein Tozu'nun Dikkat Çeken Özellikleri: 3 farklı proteinden oluşan özel protein matriksi Konsantre Whey Protein Kalsiyum Kazeinat Yumurta Albumini(beyazı) 3 farklı protein türünün kullanım amacı nedir? Protein yapıları zincir uzunluklarına bağlı olarak vücutta farklı zamanlarda çözünülerek kana karışırlar, en erken çözünen en kısa zincirli olan whey proteindir, 4 saat boyunca kasların protein ihtiyacını karşılar ve tükenir, Yumurta akı proteini (albumin) ise 6 saat salınımını sürdürür altı saat sonunda tükenir sonrasında kazein sistem de 8 saatin sonuna kadar salınımını sürdürerek vücudun protein ihtiyacını sağlar ve tükenir. Çok uzun süre kesintisiz olarak protein ihtiyacı sağlanan kas hücreleri hem kendilerini çok hızlı yenilerler hemde yeni kas hücreleri oluştururlar bu durum kas gelişimine hızına büyük katkı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çikolatalı
  • Servis 60
  • Gramaj 1800 gr
Geri Bildirim Ver