4
Yangın Söndürme Tüpleri kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

poyrazım Yangın Tüpü Söndürücü 1kg 2 Li 4 Yıl Garantili 2023 Üretim 2027 Tekrar Dolum

540 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
694,90 TL

Ürün Bilgileri

poyrazım Yangın Tüpü Söndürücü 1kg 2 Li 4 Yıl Garantili 2023 Üretim 2027 Tekrar Dolum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KKDAVM Satıcı Ünvanı: KKD AVM KİŞİSEL KORUYUCU DONANIMLAR VE YANGIN EKİPMANLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0564118586500001 Vergi Kimlik Numarası: 5641185865
    Bu ürün KKDAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yangın Tüpü Söndürücü 1kg 2 li 4 Yıl Garantili 2022 Üretim 2026 Tekrar Dolum Kuru kimyevi tozlu yangın söndürme tüpü - 1 kg. Abc kuru kimyevi tozlu yangın söndürme cihazı (araçlarda ve otomobilerde kullanım için uygundur)
  • * yangın söndürmede kullanılan ve kuru kimyevi toz veya abc olarak adlandırılan etken madde "mono amonyum fosfat" tır. Satın alacağınız yangın söndürücünün içerisindeki map oranına ve tse belgeli olmasına dikkat ediniz. Özellikler: 1 kg kapasiteli
  • * dolum tarihi 2022 tekrar dolum tarihi 2026 olarak etiketlidir.
  • A1 71 14 kalite sıvama saçtan gövde gazaltı kaynak prinç tetik vana tertibatı ithal manometre abc söndürücü toz % 40 map oranı 18 bar çalışma basıncı özel montaj askısı yangın tüpünün üzerindeki basınç göstergesi (manometre) sayesinde basınç miktarını her zaman görebilirsiniz. Tekrar doldurulabilir bir yapıya sahiptir. Iso 9001-2000 kalite standartlarında üretilmiştir. Tse ve ce belgelidir. Kullanıldığı yangın sınıfları: A sınıfı yangınlar: Katı madde yangınları b sınıfı yangınlar: Sıvı yanıcı maddeler, akaryakıt yangınları c sınıfı yangınlar: Gaz yangınları kullanım şekli: Emniyet pimini çekiniz. Rüzgarı arkanıza alarak yangın söndürme cihazını ateşin olduğu yöne doğru tutunuz. Tüpün tetiğine basarak yangına müdahale ediniz.
Geri Bildirim Ver

Poyraz Yangın Tüpü Araç 1 kg 2'li 4 Yıl Garantili 2023 Üretim

Poyrazım yangın tüpü söndürücü 1kg 2 li 4 yıl garantili, güvenliğin ve acil durum önlemlerinin önemli bir parçası olan özel üretim üründür. Yangınların hızla kontrol altına alınmasını sağlayarak ciddi hasarların önüne geçer. Çeşitli yangın türlerine karşı özel olarak geliştirilmiş olup a, b ve c tipi yangınlar başta olmak üzere çeşitli sınıflandırmalara sahip yangınlarda da kullanılabilir.

  • Rahat kullanım

  • Dayanıklı yapı

  • Can ve mal güvenliğiniz için

Yangın Tüpü Söndürücü 2023 Üretim 4 Yıl Garantili 2’li Özellikleri

Poyrazım Yangın Tüpü Söndürücü 2023 Üretim 4 Yıl Garantili 1kg 2’li ÖzellikleriPoyrazım yangın tüpü söndürücü 1kg 2 li 4 yıl garantili özellikleri ürünün yüksek performans gücü, orijinal yapısı ve rahat kullanımını ön plana çıkarır. Yangınların yayılmasını kısa sürede önleyerek can güvenliğinizi koruyabilir. Araçlarda taşınabilecek ideal, ergonomik boyutlara sahip olup pratik ve rahat şekilde taşınabilir. Acil durum eğitimleri sonrasında bu ürünü kolayca kullanabilirsiniz. Yangın çıktığında ya da tehlikeli bir durum karşısında tüpün nasıl kullanılacağına dair bilgi sahibi olmanız gerekir. Kullanma talimatlarını inceleyerek yangına hızlı ve etkili şekilde müdahale edebilirsiniz. Kalite ve dayanıklılığın bir arada bulunduğu bu malzeme, ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Uzun süreli kullanım vadeden performans gücü yüksek özellikleriyle popüler şekilde tercih edilir. Evlerden iş yerlerine, araçlardan endüstriyel tesislere kadar geniş yelpazede kullanılabilir. Yangınların hızla büyümesini engelleyerek acil durumların kolaylıkla kontrol altına alınmasını sağlar. Acil durumların güvenli ve etkili şekilde yönetilmesine yardım eder. Yangınları kolay, hızlı bir şekilde kontrol altına alabilir.

Poyrazım Yangın Tüpü Söndürücü 4 Yıl Garantili 1kg 2’li Kullanımı

Poyrazım Yangın Tüpü Söndürücü 2023 Üretim 4 Yıl Garantili 1kg 2’li KullanımıPoyrazım yangın tüpü söndürücü 2023 üretim 2027 tekrar dolum araç tüpü, ciddi hasarların önlenmesinde etkili olan orijinal, kaliteli bir üründür. Özel tasarımı, rahat kullanımı ile sıklıkla tercih edilir. Farklı kullanım alanlarında güvenliği artırmak için kullanılan performans gücü yüksek bir üründür. Yangın güvenliğine yönelik pek çok avantaja sahip olup yangına müdahale kapsamında hızlı ve etkili çözümler sunar. Yangın anında hızlı tepki vererek yangının daha büyümeden kontrol altına alınmasını sağlar. Poyrazım yangın tüpü söndürücü 1kg 2 li 4 yıl garantili yorum ve değerlendirmeleri, ürünün garantili yapısı, estetik, ergonomik tasarımı ve kullanışlılığını ortaya çıkarır. Ciddi hasarlarını önlenebilmesine yardımcı olan üstün kaliteli, performans gücü yüksek bir üründür. Herhangi bir arıza ya da işlevsellik kaybı yaşanması durumunda üretici firma tarafından tamir ya da değişim işlemleri yapılabilir. Güvenle kullanabileceğiniz, bireylerin popüler şekilde tercih ettiği orijinal ve yüksek kaliteli bir malzemedir.

Yangın Tüpü Söndürücü 2023 Üretim 4 Yıl Garantili 1kg 2’li Fiyatı

Poyrazım Yangın Tüpü Söndürücü 2023 Üretim 4 Yıl Garantili 1kg 2’li FiyatıPoyrazım yangın tüpü söndürücü 1kg 2 li 4 yıl garantili fiyat, özellikle kampanya dönemlerinde her bütçeye hitap edebilir. Cazip indirim seçenekleri ile sahip olabileceğiniz bu ürün yangınları başarılı, hızlı ve güvenli şekilde söndürmenize yardım eder. Teknolojinin güncel standartlarına uygun dizayn edilmiş olup uzun ömürlü kullanım sağlar. Uzun süre bitmeden kullanabileceğiniz geniş kapasiteli bu ürün etkili bir söndürme aracıdır. Kullanımı oldukça kolay ve pratik olup çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Araçlarda taşınabilecek ergonomik boyutlara sahip olan oldukça kullanışlı bir üründür. Doğru biri eğitimle yangın söndürme işlemini etkili ve hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yangın anında panik olmadan doğru teknikleri kullanarak yangını emniyetli, hızlı bir şekilde kontrol altına alabilirsiniz. Yangın güvenliğine önemli katkı sağlayan, yangınların hızlıca kontrol altına alınmasına, ciddi hasarların önlenebilmesine yardım eden bu ürünü Trendyol’da araştırarak pratik ve hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.