Pril Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 x 1350g Limon 5+ Etki + Parex Sünger Hediye

899,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pril Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 x 1350g Limon 5+ Etki + Parex Sünger Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'nin 1 numaralı tercihi* Pril'in şimdiye kadarki en güçlü formülü! Yeni Pril Power 5+ Etki bulaşık deterjanı, kendinden yağ çözme özellikli geliştirilmiş formülü sayesinde en zorlu yağa bile derinlemesine nüfuz ederek bulaşıkların çabasızca temizlenmesine yardımcı olur. İçerdiği güçlü enzimler ile en inatçı kurumuş ve yanmış kirleri kolayca yok eder, size ise sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmek kalır. Yeni Pril Power 5+ Etki, yoğun ve uzun süre kalıcı köpüğü sayesinde ekonomik kullanım avantajı sunar. Limon kokulu özel içeriği bulaşıklarınızdaki kötü kokuları önler ve mutfağınızın mis gibi kokmasını sağlar. Bulaşıklarınızda güçlü kendinden yağ çözme etkisi için, bir damla Pril Power 5+ Etki’yi bulaşık süngerinize ya da su dolu bir kaba dökün, köpürtün ve en zolu kirler bile ovalamadan kendiliğinden çıksın. *Elde bulaşık yıkama pazarı Ekim 2019 – Eylül 2020 dönemi Nielsen satış hacmi verilerine göre.
Geri Bildirim Ver

Pril 4 x 1350g 5+ Etki Limon Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı + Hediye Parex Sünger

Pril sıvı bulaşık deterjanı elde yıkama işlemi için özel olarak üretilen başarılı bir üründür. Kendine has limon kokusu ile keyifli bir kullanım sunar. Kötü kokuları önleme özelliği ile elde yıkama işlemi sırasında rahatsızlık duyulmasını engeller. Yüksek yoğunluktaki köpüğü ile pratik bir kullanım sunar.

  • Üstün kalitesini her yıkamada sunduğu etkili temizlik ile ortaya koyar. Tüm kirler üzerinde güçlü bir etki yaratarak elde yıkama için harcanan zamandan ve enerjiden tasarruf edilmesini sağlar.
  • Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4x1350g şeklindeki paketi ile satışa sunulur. Çoklu paketi ekonomik kullanım avantajı sağlar. Aynı zamanda deterjan satın alma ihtiyacını uzun süreliğine ortadan kaldırır.
  • Parex sünger hediyesi ile hesaplı ve pratik bir kullanım sunar. Verimli bir elde yıkama işlemi yapılmasına destek olur.

Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı Genel Özellikleri nedir?

Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 x 1350g Limon 5+ Etki + Parex Sünger Hediye

Pril sıvı bulaşık deterjanı markanın bugüne dek ürettiği en güçlü formüle sahiptir. Geliştirilmiş özel formülü sayesinde en zorlu kirlerin bile kolayca üstesinden gelir. Kurumuş kalıntılara ve yanmış kirlere karşı bile üstün bir etki gösterir. Pril sıvı bulaşık deterjanı güçlü formülüyle mutfak ekipmanlarının doğru şekilde temizlenmesine katkı sağlar. Ferahlatan bir limon kokusuna sahiptir.Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 1350 gr hacme sahiptir. Güçlü formülü ile az miktarda deterjan kullanarak üstün bir hijyen elde edilmesine yardımcı olur. Büyük boyutu ve verimli kullanımı ile ekonomik bir ürün olarak öne çıkar. 4’lü paket olarak satışa sunulması sayesinde hesaplı bir seçimdir. Paket içerisinde ayrıca hediye Parex sünger yer alır. Pril sıvı bulaşık deterjanı hediyeli paketiyle elde yıkama için ihtiyaç duyulan tüm ekipmanı kullanıcılara sağlar.

Pril Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı Kullanışlı mıdır?

Pril sıvı bulaşık deterjanı elde yıkama işlemini son derece pratik hâle getirir. Kendinden yağ çözme özelliğine sahiptir. Bu sayede en inatçı kirlerin bile ekstra çaba sarf edilmeden temizlenmesine katkı sağlar. Tüm mutfak ekipmanlarına üstün hijyen sağlar. Ferahlatıcı limon aroması ile elde bulaşık yıkamayı keyifli bir hâle dönüştürür.Pril sıvı bulaşık deterjanı yoğun ve güçlü bir köpüğe sahiptir. Kolayca köpürür. Köpüğü uzun süre kalıcıdır. Bu sayede hem daha az deterjan kullanımını destekler hem de bulaşıkların maksimum seviyede temizlenmesine katkı sağlar. Paket içinde yer alan Parex sünger ile birlikte Pril sıvı bulaşık deterjanı kirlere ve kalıntılara karşı etkili bir çözüm sunar. Elde yıkama için ayrılan süreyi kısaltarak zamandan tasarruf edilmesine de destek olur.

Pril Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı Kaliteli midir?

Pril elde yıkama sıvı bulaşık deterjanı tüm Türkiye’de tanınan Henkel markasının kalitesine sahiptir. Kalitesini formülünde bulunan gelişmiş enzim teknolojisinden alır. Üstün kalitesini her kullanımda sunduğu kolay ve etkili temizlik ile ortaya koyar. Elde bulaşık yıkamayı sevilmeyen bir iş olmaktan çıkarır. Üretiminde kullanılan hammaddelerin kalitesi sayesinde tasarruflu bir kullanım sunar. Ekonomik ve güvenilir online alışverişin adresi Trendyol’da gerçek kullanıcılar tarafından yapılan çok sayıda Pril sıvı bulaşık deterjanı yorumu bulunur. Bu yorumlar aracılığıyla kullanıcı memnuniyetine dair fikir edinebilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca dilediğiniz an alışveriş yapabilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerinden yararlanarak bütçenizi aşmadan ihtiyaçlarınızı satın alabilirsiniz. Alışverişinizi mobil uygulamadan ya da web sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile tüm ihtiyaçlarınızı kolayca temin edebilirsiniz.