Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı 1350 gr

104,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 50 TL İndirim
167,01 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı 1350 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye’nin birbirinden güzel kokularından ilham alarak sizler için Türkiye Serisi’ni yarattık! Pril Türkiye Serisi
  • Amasya Elması, Adana Portakalı, Ege Nanesi ve Aydın İnciri kokularıyla sizlerle!
  • Pril Türkiye Serisi’nden Amasya Elması’nın tatlı kokusunu keşfedin

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı 1350 gr ile Ferahlık

Temizlik ve sağlık standartlarının sağlandığı bir ortam her zaman önemlidir. Mutfaklar ise bu önemin en çok gösterildiği alanlardan biridir. Çünkü besin olarak insan vücuduna giren hemen hemen her şey mutlaka mutfak aletleri ve araç gereçleri ile temas etmektedir. Evde yapılan yemekler, servis edilirken tabak ve servis takımıyla temas eden hazır gıdalar ya da bardaklarda servis edilen sıcak ve soğuk içecekler gibi birçok örnekte de olduğu gibi temas önemlidir. Bu nedenle hem siz hem de sevdikleriniz için hijyenik bir mutfak ortamının sağlanması elzemdir. Özelikle bebekler ve çocuklar için daha da elzemdir. Bu hijyen kaygısını giderme amacıyla ürünlerini tasarlayan Pril, Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı adlı ürünüyle hem hijyeni hem de ekonomik bir deneyim sunmaktadır. Ürün hakkında detaylı bilgi almak için sayfayı inceleyebilirsiniz.

  • Elma Aromalı Ferah Temizlik
  • Ekonomik Kullanım Avantajı
  • Güçlü Temizlik

Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı ile Ferah Temizlik

Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı ile Elma Aromalı Ferah Temizlik

Pril Power, sizler ve sevdikleriniz için mutfağınızda hijyen sağlamak için özenle hazırlanmıştır. Fakat sağlığa uygun yapısının yanı sıra aynı zamanda mutfağınızda ve mutfak gereçlerinizde güzel bir temizlik sonrası koku bırakmayı da amaçlamıştır. Bu sebeple Pril Power 1350 Amasya Elması kokulu bulaşık deterjanını üretmiştir. Böylelikle, hem hijyenik hem de hoş kokulu bir mutfak elde etmek mümkün olur. Türkiye Serisi altında yer alan Amasya Elması bulaşık deterjanı ülkemizin meşhur lezzetlerinden yalnızca biri olmaktadır. Böyle bir fikir ile Pril markası bulaşık deterjanı çeşitlerine farklılık katmıştır. Sizler ve sevdiklerinize uygun kokuyu bulmak için ürünün sayfasını ziyaret edebilir, ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Böylelikle hangi ürünü alacağınız konusunda yorumlar yardımcı olmuş olur. Yorumları inceledikten sonra almaya karar verirseniz sayfamızdan hemen sipariş edebilirsiniz.

Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı ile Ekonomik Kullanım

Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı ile Ekonomik Kullanım

Söz konusu temizlik olduğunda ürünü kısıtlı kullanmak pek mümkün değildir. Çünkü hijyen kurallarına uygun bir ortamı sağlamak evlerde, okullarda ve iş yerlerinde çok önemlidir. Fakat hijyenik bir ortam yaratırken ekonomik olarak dengeli olabilmek de önem taşır. Bu önemi gören ve ona yönelik hareket eden Pril Power, uzun süreli kalıcı köpüğü korumayı başarmıştır. Bulaşık yıkama süreci boyunca uzun süreli kalıcı köpüğü ile daha ekonomik bir temizlik deneyimi sunar. Bahsi geçen köpük ile daha fazla bulaşığı daha az ürünle yıkamanız mümkün duruma gelir. Böylelikle hem temiz hem de ekonomik bir temizlik ortamı elde etmek mümkün kılınır. Ekonomik özelliği ve dahası için Prill Power Amasya Elması bulaşık deterjanı 1350 gr yorumları hakkında gözlem yapabileceğiniz ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, sayfa üzerinden ürün hakkındaki kampanyaları da inceleyebilirsiniz.

Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı ile Güçlü Temizlik

Pril Power Amasya Elması Bulaşık Deterjanı ile Güçlü Temizlik

Kalitesinden içeriğine, kokusundan ekonomisine birçok özelliği bir arada barındıran bu bulaşık deterjanı, yüksek bir performansa sahiptir. Örneğin, yüksek performansı sayesinde daha az miktarda ürünle daha fazla bulaşık yıkadığı gibi daha zor bulaşıkları da daha rahat temizleyebilir. Zor bulaşıklar genelde aşırı yağlı veya kurumuş leke olarak tanımlanabilir. Yağ çözme ve kurumuş kalıntıları gidermede uzmanlaşan Prill Power bulaşık deterjanı da, en inatçı lekeleri bile sizleri yormadan zahmetsizce temizlemenize yardımcı olur. Kolay temizliği ile sizleri hem yormamayı hedefler hem de bulaşık için harcanan vakitten tasarruf yapılmasına yardımcı olur. Böylelikle ailenizle geçirdiğiniz keyifli bir sofra keyfinden sonra kısa bir sürede temizliği bitirerek aile keyfinize devam etmeniz kolaylaşmış olur. Prill Power Amasya Elması bulaşık deterjanı 1350 gr yorumları için ürüne ait sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Yorumlarda kullanıcıların deneyimlerini görmeniz ve ürünle ilgili detaylı bilgiyi elde etmeniz de mümkündür. Dilerseniz Pril Power Amasya Elması bulaşık deterjanını sayfamızdan hemen sipariş verebilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.