Pril PRİL BULAŞIK DETERJANI 3868 ML LİMON

159 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
159,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pril PRİL BULAŞIK DETERJANI 3868 ML LİMON

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAVASOĞLU DAY.TÜK.MALL.LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: KAVASOĞLU DAY.TÜK.MAL.PAZ.NAK.GID.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0528062891100013 Vergi Kimlik Numarası: 5280628911
    Bu ürün KAVASOĞLU DAY.TÜK.MALL.LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRİL BULAŞIK DETERJANI 3868 ML LİMON
Geri Bildirim Ver

Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 kg

Günlük yaşantınızda az bulaşığınız olduğu durumlarda veya hızlıca birkaç parça elde yıkamanız gerektiğinde sıklıkla sıvı bulaşık deterjanlarına ihtiyaç duyulur. Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg, bu konuda sıklıkla tercih edilen üründür ve rağbet gören bir sıvı bulaşık deterjanıdır. Pril sıvı bulaşık deterjanı, limon kokulu formülü ile elde yıkama sonrası yıkadıklarınızda ferah bir koku bırakır. Bu özelliği sayesinde temizlik esnasında sizi rahatsız etmez. Ayrıca güçlü etkili formülü ile az miktarda kullanımlarda etkili sonuçlar alırsınız ve sadece birkaç damla sıvı deterjan ile günlük bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz. Bu sıvı deterjan kullanım sonrası eşyalarınızda deterjan lekesi gibi lekeler bırakmaz ve yıkadıklarınızı parlatır. Adeta yeni gibi kalmasını sağlar. Ayrıca bu ürün, ekonomik ve pratik bir kullanıma sahiptir.

  • Ekonomik kullanım
  • Kötü koku önleme
  • Güçlü yağ çözme

Kullanışlı Pril Bulaşık Deterjanı Limon Özellikleri

Kullanışlı Pril Bulaşık Deterjanı Limon Özellikleri

Ekonomik ve leke bırakmayan sıvı deterjanlar her zaman öne çıkar. Pril sıvı elde bulaşık yıkama deterjanı limon 4 kg, kurumuş kalıntıları giderir ve güçlü yağ çözme özelliğine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde günlerce yıkanmayı beklemiş veya çok yağlı eşyalarınızı kolayca yıkamanızı sağlar. Ayrıca tencere, tava, çaydanlık gibi yanmış kirlere veya yanık lekelerine sahip eşyalarınızda da son derece başarılı sonuç gösterir. Bu özellikleri ile Pril limon 4 kg sıvı bulaşık deterjanı sıklıkla tercih edilir. Güçlü formülü sayesinde elde yıkamalarda birkaç damla ile yıkamalarınızı tamamlayabilirsiniz. Bulaşık suyuna 1 tatlı kaşığı ürün eklemeniz yeterli olur. Ön yıkama için ise 1 L bulaşık suyuna 1.5 tatlı kaşığı ürün ekleyebilirsiniz. Limon kokulu formülü sayesinde yıkama sonrası ferah bir esans bırakır ve bulaşıklarınızdaki kötü kokuları engeller.

Pratik Kullanımı ile Pril Bulaşık Deterjanı Avantajları

Pratik Kullanımı ile Pril Bulaşık Deterjanı Avantajları

Bulaşık makinesini doldurmayacak kadar az bulaşık olduğunda, hızlıca yıkamanız gereken birkaç parça bulaşık olduğunda veya ön yıkama yapmayı tercih ettiğinizde sıvı bulaşık deterjanları genellikle lazım olur. Pril limon kokulu sıvı bulaşık deterjanı 4 kg, bu tür ihtiyaçlarınızda sıklıkla tercih edilir. Etkili formülü sayesinde ekonomik kullanım sağlaması büyük avantaj sağlar. Hızlı köpürür ve güçlü yağ çözme özelliği sayesinde kızartmalar başta olmak üzere yağlı yıknacaklarda da son derece başarılı olur. Pril elde yıkama sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg, ortalama 40.000 tabak yıkama kapasitesiyle müşteri dostudur. Bu ürün yanmış kirler, beklemiş kalıntılar ve kötü koku önlemek için özel formül ile geliştirilir. Bu sayede kapsamlı şekilde yıkama yaparken, bulaşıklarınızda ferah bir limon kokusu bırakır ve yeni gibi parlatır. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Pril Bulaşık Deterjanı Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Pril Bulaşık Deterjanı Fiyatı ve Yorumları

Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg fiyatı ürünün içeriği ve tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Günlük bulaşıklarınızda elde yıkama ihtiyacı duyduğunuzda son derece hesaplı bir şekilde ihtiyacınızı giderir. Et balık gibi yağlı ürünlerde, kızartmalarda son derece etkilidir. Dibi tutmuş tava ve tencerelerde, beklemiş ve taşlaşmış yemek kalıntılarında üstün formülü sayesinde hızlı etki gösterir. Su lekelerini, yanık lekelerini giderir ve yıkama sonrası bulaşıklarınıza parlak bir görünüm sağlar. Unutulup çürümüş yiyeceklerin kaplarında sinen pis kokuları giderir ve ferah bir limon kokusu bırakır. Kullanımı kolaydır ve hemen köpürür. Soğuk ve sıcak sularda etkilidir. Pril bulaşık deterjanı limon 4 kg yanmış kirleri sökme, kötü koku önleme, ekonomik kullanım, kurumuş kalıntıları giderme özelliklerine sahiptir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.