Probest DESIGN Mutfak Ve Banyo Fayans Sticker - 12 Adet

250 TL

Ürün Bilgileri

Probest DESIGN Mutfak Ve Banyo Fayans Sticker - 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ProBEST DESIGN Satıcı Ünvanı: YALÇIN SEVİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7660204099
    Bu ürün ProBEST DESIGN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfak ve Banyo Fayans Etiketleri Fayans etiketleri yüksek kaliteli vinilden yapılmıştır. Dayanıklı, çıkarılabilir ve su geçirmez. Uygulama yüzeyine zarar vermeden kolayca uygulanır ve çıkarılır. Fayans çıkartmaları banyo fayanslarına, mutfak fayanslarına, kapılara, çekmecelere veya diğer düz yüzeylere uygulanabilir. Çıkartmaları uygulayarak evinizi ailenizle yeniden dekore edin. Ürün Açıklaması: Materyal: PVC Sticker 1 Paket: 12 Adet Ölçü: Yuvarlak, Kare 10 Cm x 10Cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Desen Figür
  • Kullanım Alanı Mutfak
Geri Bildirim Ver

Probest Design Fayans Sticker Mutfak Banyo 12 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Evinizde yer alan boş alanları dilediğiniz gibi şekillendirmek dekorasyon işleminin keyifli kısımlarından biridir. Duvar ve fayans gibi alanları stickerlar ya da duvar kağıtlarıyla süsleyerek daha renkli bir forma büründürmek mümkündür. Bu gibi uygulamalar için çeşitli stickerlar üreten ProBEST DESIGN, amacına hizmet eden kaliteli ürünleriyle dikkat çeker. Ürün, uygulama alanlarının fiziksel özelliklerine ve kullanımına uygun olacak biçimde bir yapıya sahiptir. Dayanıklı yapısı ve estetik duruşuyla hem banyo hem de mutfak gibi alanlara görsel açıdan avantaj sağlar. ProBEST DESIGN mutfak ve banyo fayans sticker - 12 adet PMB-KİT159 ürünü kişilere farklı açılardan avantaj sunar. Dikkat çeken bu seçeneğe cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte ya da tek başınıza sticker uygulamasını yaparak keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

  • Kolay uygulama özelliği
  • Dayanıklı yapı
  • Su geçirmez özellik

Estetik ProBEST DESIGN Mutfak Fayansı Sticker

Estetik ProBEST DESIGN Mutfak Fayansı Sticker

Banyo ve mutfak gibi alanlarda yer alan fayansların düz renkli görünümünü daha farklı görsellerle örtebilirsiniz. Bunun için tercih edebileceğiniz mutfak fayansı stickerları, suyla fazla temas eden bu alanların özelliklerine göre imal edilir. Bu parçalar, su geçirmez bir tasarıma sahiptir. Bu nedenle kabarma yapmaz. Ayrıca ilk yapıştırma anında olduğu gibi yüzeye tutunarak kalmaya devam eder. Paket içerisinde 12 adet sticker bulunur. Uygulama yapacağınız alanın genişliğini de göz önünde bulundurarak alışverişinizi bu yönde şekillendirebilirsiniz. Tasarım olarak estetik görünüme sahip olan parçalar mutfak ve banyodaki boş alanlarınıza hoş bir şekilde renk katar. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlar için son derece uygundur. Dekorasyon zevkinizi yansıtmak ve kendi tarzınızı ortaya koymak istiyorsanız ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede yaşam alanlarınızı dilediğiniz şekilde dekore edebilirsiniz.

Nitelikli ProBEST DESIGN Sticklerları

Nitelikli ProBEST DESIGN Sticklerları

Hoş bir tasarıma sahip olan ProBEST DESIGN mutfak ve banyo fayans sticker - 12 adet ürün, yüksek kalitede vinil malzemesi kullanılarak üretilir. Sağlam yapısıyla ön plana çıkan bu seçenek, kolay uygulanabilir bir yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra dayanıklı tasarımıyla öne çıkan bu nesnenin su geçirmez özelliği de vardır. Kolay takıp çıkarılabilen bu ürün, dilediğiniz an tasarımınızı yenilemenize fırsat tanır. Uygulama yaptığınız alanın yüzeyine zarar vermeden yapıştırıp çıkarabilirsiniz. Dikkat çekici tasarımı sayesinde kullanıldığı alana renk katar. Çekmecelere, kapılar, mutfak ve banyo fayanslarının yüzeylerine bu stickerları uygulayarak kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Bireysel olarak yapıştırıp çıkarabileceğiniz parçalarla dilediğiniz her an tasarımınızı yenileyip farklı fikirleri uygulamaya koyabilirsiniz. ProBEST DESIGN mutfak ve banyo fayans sticker - 12 adet fiyatlarıyla da kişilerin beğenisini kazanmayı başarır. Ürünü detaylı bir şekilde inceleyip satın alabilirsiniz.

Cazip ProBEST DESIGN Stickler

Cazip ProBEST DESIGN Stickler

Banyo ve mutfak fayanslarının yanı sıra yaşam alanlarındaki düz yüzeylere de bu ürünü yapıştırabilirsiniz. 12 adet sticker ile satışa sunulan bu ürün, yaşam alanlarınızı avantajlı bir şekilde dizayn etmenize fırsat tanır. Dilerseniz bu alanları sevdiklerinizle beraber dekore ederek eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Estetik tasarıma sahip çıkartmalar, yüksek çözünürlüklü olacak şekilde basılır. Kaliteli duruşu ve sağlam yapısıyla evinizi dekore etmenize yardımcı olur. ProBEST DESIGN mutfak ve banyo fayans sticker - 12 adet kullananlar tarafından yapılan yorumlar ve tavsiyeler çoğu zaman kişilere fikir verir. Bu sayede ürünün kullanımı ve diğer detayları hakkında bilgi edinirsiniz. Seçeneği daha önce satın alan deneyimli müşteriler tarafından yazılan ProBEST DESIGN mutfak ve banyo fayans sticker - 12 adet yorumlarını okuyarak ön bilgi edinebilirsiniz. Trendyol tarafından sunulan avantajlardan yararlanarak cazip bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.