Promate Mouse Kablosuz Optik Wireless 4 Sessiz Düğmeli Ayarlı 1600 Dpi Siyah

308,77 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Promate Mouse Kablosuz Optik Wireless 4 Sessiz Düğmeli Ayarlı 1600 Dpi Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fixreyon Satıcı Ünvanı: FİX DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463113936900001 Vergi Kimlik Numarası: 4631139369
    Bu ürün Fixreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Promate Suave Mouse Optik Kablosuz Wireless 1600 Dpi 15 m 4 Düğmeli Bu ince kablosuz ergonomik fare ile günlük bilgisayar çalışmalarında kolaylık ve verimlilik elde edin. Suave, pürüzsüz, duyarlı performans ve üstün imleç kontrolüne dönüşen yüksek hassasiyetli bir sensöre (1600 dpi'ye kadar) sahiptir. Suave iki yönlü olarak tasarlanmıştır ve sağ veya sol ele mükemmel uyum sağlar. ÖZELLİKLER Kablosuz Fare 1600 DPI: 2,4 GHz kablosuz iletim ile 10 m'ye kadar menzil içinde serbestçe hareket edebilir. Kablolardan etkilenmeden kolayca kullanabilir ve düşündüğümden daha fazla özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Daha hassas ve doğru bir şekilde izlenebilen üç hassasiyet seviyesi (800/1200/1600 DPI) ile ayarlanabilir, farenin hızı serbestçe kontrol edilebilir ve işlem daha hassas olabilir. Alüminyum Yekpare Tasarım: CNC Yekpare tasarım, şık ve yüksek dereceli. Ergonomik tasarım, Tüm Eller için mükemmel, elinize rahatça sığar ve düğmeler ofis ve oyun ihtiyaçlarınız için mükemmel bir şekilde bulunur, Nano USB Alıcı farenin arkasında saklanabilir. Yüksek Duyarlılık ve Hassaslık: Promate Suave, standart bir fareden daha fazla hassasiyet ve daha hızlı tepki süresi, daha hassas hareket ve çok çeşitli yüzeylerde daha sorunsuz izleme sağlayan Optik İzleme Teknolojisi ile birlikte gelir. Daha Az Gürültü ile hassas fare tıklamaları ve hem normal hem de oyun ihtiyaçlarına uygundur. Sessizlik Tıklaması: Fare sesi hakkında endişelenmenize izin vermeyen düğmelere basarken sessiz tıklama sesleri başkalarını rahatsız edebilir. Kaydırdığınızda kaydırma sessizdir, ancak bastığınızda bir ses çıkarır. Düşük güç tüketimi: Promate Suave, pil kullanımından tasarruf etmek için kullanılmadığında fareyi uyku moduna geçiren Otomatik Uyku Fonksiyonuna sahiptir. Faredeki basit bir tıklama imleciyle fareyi uyandırabilir ve tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Uzun Pil Ömrü: Suave pilin çalışma süresini önemli ölçüde artırır. Otomatik Uyku Fonksiyonu ile birlikte pilleri uzun süre unutabilirsiniz. Basitçe Tak ve Çalıştır: Promate Suave kullanımı kolaydır. Kablosuz USB alıcısını cihazınıza takmanız yeterlidir
  • fare sürücüleri otomatik olarak indirilip yükleneceğinden hızlı bir şekilde hazır olacaksınız. Kaymaz Kauçuk Kaydırma: Sağlam kauçuk kaydırma tekerleği, kaydırma sırasında elinizin kaymamasını sağlar. Uzun belgelerde hızlıca gezinin! USB Nano Alıcı: Küçük alıcı, diğer USB bağlantı noktalarını etkilemeden dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızda kalır. Kullanılmadığında, Nano alıcıyı farede sağlanan depolama alanına geri takıp güvenli tutabilirsiniz. 10 Metre çalışma Aralığı: Promate Suave, sektörün en iyilerinden biri olan 15 metreye kadar Kablosuz çalışma aralığı ile birlikte gelir. Suave ile herhangi bir bağlantı kaybı veya düşük bağlantı olmadan masanızda veya ondan uzakta rahat bir çalışma yapabilirsiniz. İnce ve Hafif ? Promate Suave, sıradan bir fareden çok daha ince olan ince bir tasarıma sahiptir. Sırt çantanıza veya cebinize koymak kolaydır. Seyahat için ideal. Nano alıcı farenin arkasında saklanır. Geniş Uyumluluk: Windows 10/8/7 / XP / Me / 2000 / Vista ve Mac OS ile uyumludur. Bu kablosuz fareyi Dizüstü Bilgisayar, PC Dizüstü Bilgisayar, Tablet, Bilgisayar ve MacBook için kullanabilirsiniz. "

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar Wi-Fi
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver