Prosev 4 Mevsim Pantolon

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 3XL
XS
S
M
L
XL
3XL
2XL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL

Ürün Bilgileri

Prosev 4 Mevsim Pantolon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motorcuengin Satıcı Ünvanı: ENGİN BAYGELDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1530592254
    Bu ürün Motorcuengin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prosev SPK Proving Motosiklet Pantolonu 4 Mevsim kullanabileceğiniz astarlı motosiklet pantolonudur. Trafikte sürüş esnasında rahat görülebilmeniz için reflektörlü bantlar mevcuttur. Dizler de ve bacaklarda CE onaylı korumalar mevcuttur. Özel Cordura kumaştan üretilmiştir. Kolay giyilebilmesi için bacaklarında su geçirmez soft jel fermuarlı alanları bulunmaktadır. Yazlık kullanım için fermuar yardımı ile astarı söküp yazlık pantolon olarak da kullanabilirsiniz. Bacak yanlarında bulunan hava girişlerini açarak serin yolculuklar yapabilirsiniz. Sırt kısmında mont veya içlik birleştirmek için fermuar mevcuttur. Yine sırt kısmında bel destek pedi bulunmaktadır. Toplamda iki adet dikey fermuarsız cebi bulunmaktadır. Zamanla bacak aralarının deforme olması, yırtılmasının önüne geçmek için özel ağ kumaşı eklenmiştir. Motor kullanırken sert ve kullanışsız motosiklet pantolonu hissini Prosev SPK Proving Motosiklet Pantolonu ile üzerinizden atacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Pantolon Tipi Kışlık Motorcu Pantolonu
Geri Bildirim Ver