PUKA Byanatoli Ukulele Asma Aparatı Düzenleyici Siyah

135 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

PUKA Byanatoli Ukulele Asma Aparatı Düzenleyici Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: byAnatoli Satıcı Ünvanı: İRİNA CEBOTARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3248048865800001 Vergi Kimlik Numarası: 2040517573
    Bu ürün byAnatoli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ByAnatoli Puka Ukulele asma aparatı düzenleyici siyah tüm boylar ile uyumludur ertesi mukavemetli carbonfiberden üretilmiştir Ukulele çalmak, eğlenceli ve sıra dışı bir hobi olabilir. Ancak, çalarken ukulelenizi düzenli bir şekilde muhafaza etmek önemlidir. Ukulele asma aparatı, ukulelenizi güvenli bir şekilde asmak ve çizilmelerden, darbelerden ve diğer hasarlardan korumak için tasarlanmıştır. Bu aparat, 3D yazıcıdan çıkma yüksek kaliteli plastikten üretilmiştir ve her türlü ukulele modeliyle uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, bu aparatın 1. sınıf kaliteye sahip olması, uzun ömürlü olacağı anlamına gelir. Ukulele asma aparatı, müzisyenlerin ukulelelerini güvenli bir şekilde asabilmesi için duvara monte edilir. Bu aparat, dayanıklı ve sağlam bir şekilde tasarlanmıştır ve ukulelelerin herhangi bir hasar almasını önler. Ayrıca, bu ürün EMSALSİZ KALİTE sunuyor! Yüksek kaliteli plastik malzeme, uzun ömürlü tasarımı ve 2 yıl garanti süresi, bu ürünün diğer ukulele asma aparatlarından ayrılmasını sağlar. Ukulele asma aparatı, herhangi bir müziksever için mükemmel bir aksesuardır. Bu aparat, ukulelelerinizi güvenli ve organize bir şekilde asmanıza yardımcı olur ve uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Hem evde hem de stüdyoda kullanmak için mükemmel bir çözümdür. Bu kaliteli ürün, ukulele çalarken daha iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar ve müziğinizi daha uzun süre keyifle çalmanızı sağlayacaktır.
Geri Bildirim Ver