Quick&Shine Quick & Shine Kazan Temizleme Tozu

210 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quick&Shine Quick & Shine Kazan Temizleme Tozu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deterjan Dünyası Plus Satıcı Ünvanı: ZF MAĞAZACILIK ELEKTRONİK TEKSTİL VE TEMİZLİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998192483200001 Vergi Kimlik Numarası: 9981924832
    Bu ürün Deterjan Dünyası Plus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır Makinelerinde kullanabileceğiniz kireç çözücü madde. Makinenizin içerisinde olabilecek kireç kalıntılarını deterjan artıklarını, körük lastiği , hortum gibi yerlerdeki kireç kalıntılarını temizler makinenizin ömrünü uzatır. 3ayda bir kullanılması tavsiye edilir. Arçelik beko altus grundig çamaşır makinesi kazan temizleme tozudur. 9191470012 stok numaralı orijinal yedek parçadır. Makinenizi bakteri oluşumu ve kötü kokuya neden olan deterjan yumuşatıcı ve kireç artıklarından arındırmak için bu ürünü 3 ayda bir düzenli olarak kullanmanız önerilir.
  • *Program bittikten sonra yükleme kapağının lastik contasını temiz bir bezle silerek kurulayın, yükleme kapağını ve deterjan çekmecesini kuruması için aralık bırakın.*Makinenizi bakteri oluşumu ve kötü kokuya neden olan deterjan, yumuşatıcı ve kireç artıklarından arındırmak için bu ürünü 3 ayda bir düzenli olarak kullanmanız önerilir.
  • Kullanım:*Paketin tamamını makinenizin II numaralı gözüne boşaltın. Çamaşırsız ve deterjansız olarak, seçilebilen en yüksek sıcaklıkta (örneğin 90 derece) ön yıkamasız pamuklu programı başlatın. Makinenizde ilave durulama veya ilave su fonksiyonu var ise bu fonksiyonu seçerek programı başlatmanız önerilir.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kullanım Sıklığı
  • 3 ayda bir Ürün Ömrü 3 ay Ürün Raf Ömrü 2 yıl Marka Quick & Shine Kullanım Durumu Tüm Çamaşır Makinesi Modelleri Ürün Hacmi 200 ml Paket Adedi 1 kapsül İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver