Rampage Favory Siyah 7.1 Usb Surround Oyuncu Gaming Kulaklık Mikrofon

Ürün Bilgileri

Rampage Favory Siyah 7.1 Usb Surround Oyuncu Gaming Kulaklık Mikrofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bykalite Satıcı Ünvanı: VADİ BİLİŞİM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0922060652200015 Vergi Kimlik Numarası: 9220606522
    Bu ürün bykalite tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Favory Siyah 7.1 Usb Surround Oyuncu Gaming Kulaklık Mikrofon AçıklamaKulaklık+Mic MarkaRampage ModelFAVORY RenkSiyah Uyumluluk7.1 Usb Surround Kontrol MetoduKulaklık üstü ses kontrolü Giriş arayüzüUSB Tip A TitreşimYok LedYeşil Frekans cevabı20Hz-20KHz Kulaklık empedans32 Ohms ±%15 Kulaklık Hassasiyeti110dB±3dB Kanal YapısıÇift (stereo) kanal veya Sanal 7.1 Mikrofon YönlendirmeÇok yönlü mikrofon Kulaklık Pedi Boyu103mm Mikrofon Frekans Yanıtı100Hz-10KHz Mikrofon Hassasiyeti-54dB ±3dB TipiKulak Üstü, Başa takmalı Hoparlör Çapı40mm KatlanabilirHayır KonnektörUSB Tip A Erkek MalzemePlastik Kablo Uzunluğu2.2 m Ürün Boyutu103mm x 220mm x 180mm Ürün Ağırlığı340gr Paket Boyutu127mm x 220mm x 277mm Toplam Ağırlık567gr Paket İçeriğiÜrün + Garanti/Kulanım Kılavuzu ÖzellikOyuncu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Rampage Favory Siyah 7,1 Usb Surround Oyuncu Kulaklık + Mic

Rampage Favory kulaklık modeli, özellikle oyuncular arasında kullanılsa da günlük hayatta müzik ve video keyfi için de tercih edilir. Kulak üstü tasarıma sahip olan ürün, dışarı ses vermemesi bakımından müşteriler tarafından çokça tercih edilir. Favory model ile 360° ses sistemi deneyimini yaşarsınız. Ses kalitesi üst düzey olan kulaklık, oyunları keyifli ve zevkli hale getirir. Yüksek performanslı bu ürün, üstün teknolojiyle tasarlanır. Her detayı titizlikle işlenen kulaklık modelinde mikrofon da bulunur. Bu sayede oyun dışında ihtiyaç duyulan her an ürün kullanılabilir. Bir çevrim içi toplantıda veya film keyfi yaparken rahatlıkla bu model tercih edilebilir. Kulağınıza gelen seslerin dışarıya hiçbir şekilde çıkışı yoktur. Bu sayede ses düzeyi ne kadar yüksek olursa olsun, sesi duyan sadece siz olursunuz.

  • USB bağlantısı
  • Mikrofon ışığı
  • Yumuşak kulak yastıkları

Yüksek Performanslı Rampage Favory Siyah Oyuncu Kulaklığı

Yüksek Performanslı Rampage Favory Siyah Oyuncu Kulaklığı

Rampage Favory 7.1 mikrofon ve ses kalitesi olarak isteneni veren bir üründür. Mikrofon kalitesi sayesinde oyun oynarken rahatlıkla sohbet edebilir, karşı tarafa sesinizi kolaylıkla ulaştırabilirsiniz. Kulaklıkta bulunan yeşil ışık sayesinde karanlık bir ortamda da kolayca ürünü kullanabilirsiniz. Bu, özellikle gece oyun yayını yapanların işini kolaylaştıracak bir özelliktir. Ürünün uzun kablosu ise kaliteli, sağlam ve dayanıklıdır. Bu sayede kablo kaynaklı bir sorunla kolay kolay karşılaşmazsınız. Ürün, uzun süre kulağınızda takılı olsa da yumuşak yastıklar kulakta oluşan ağrıyı engeller. Ses kalitesi yüksek olan modelde düşük, orta ve yüksek ses özelliklerini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Kaliteli malzemeler, üstün performanslı bu ürünü ortaya çıkarır. Rampage Favory siyah 7.1 hafif ve kullanışlıdır. Taşınması kolay ürünü istediğiniz yerde amacına uygun olarak kullanabilirsiniz.

Son Teknoloji Pampage Oyuncu Kulaklık Modeli

Son Teknoloji Pampage Oyuncu Kulaklık Modeli

Rampage Favory 7.1 USB Surround mikrofonlu gaming kulaklık siyah ürün kenarlarında ve mikrofon kısmında yeşil renkli şerit bulunur. Bu da ürüne şık bir görünüm kazandırır. Ürünün özellikle mikrofon kısmında yeşil ışık yanar. Kulaklığın ağırlığı 340 gr civarındadır. Boyutları ideal olan ürün, birçok bilgisayarla uyumlu çalışır. Yumuşak dokusu sayesinde uzun saatler kulağınızda kalsa da terleme ve ağrı oluşumu yoktur. Rahat kullanım için geniş kulak pedlerine sahip olduğundan kulak sağlığını korur. Ayrıca ürün, bilgisayarın yanı sıra tabletlerle de uyumlu şekilde çalışır. Favory siyah 7.1 USB Surround oyuncu kulaklık mic yeşil LED ışığa sahip olan tasarımının yanı sıra yüksek performansa da sahiptir. Ayrıca modelin özelliklerinden biri de gürültü önleyici sisteme sahip olmasıdır. Siz de Rampage Favory 7.1 USB modeliyle profesyonel oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Üstün Özellikli Rampage Favory 7.1 Oyuncu Kulaklık Fiyatları

Üstün Özellikli Rampage Favory 7.1 Oyuncu Kulaklık Fiyatları

Rampage Favory siyah 7.1 USB Surround oyuncu kulaklık+mic ayarlanabilir ses ve gürültü engelleyici özelliği açısından müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu sayede kendinize göre kullanım şeklini ayarlayabilirsiniz. Kulak pedleri sayesinde kullanım sırasında ekstra bir rahatlık sağlanır. Üretimde kullanılan ve deriye benzeyen yüzey sayesinde kulaklarınız tamamen kavranır. Ses yalıtımı son derece başarılı olan bu ürün için tereddüt yaşayanlar olabilir. Rampage Favory 7.1 yorum kısımlarından yararlanarak daha önce bu ürünü alan müşteriler tarafından yazılan deneyim ve tavsiyeleri okuyabilirsiniz. Favory kulaklık, kaliteli malzemelerden üretilen sağlam, dayanıklı ve kullanışlı bir üründür. Böylece bilgisayar ve tablette sorun yaşamadan oyunun keyfi sürebilirsiniz. Siz de zevkli ve rahat kullanım imkanı sunan, ayrıca birçok farklı fonksiyona sahip olan bu ürünü uygun fiyatlarla Trendyol’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.