Redka Sumo Oyunu Abalone Oyunu Abbalone Abolone Oyunu

349 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
393,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Redka Sumo Oyunu Abalone Oyunu Abbalone Abolone Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLHAS TİCARET Satıcı Ünvanı: FERGANE ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0870762739
    Bu ürün BİLHAS TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • REDKA SUMO Akıl Zeka ve Strateji Oyunu Eğlenceli Ve Sıra Dışı Bir Oyun “SUMO” İle Eğlence Bitmiyor! Redka Sumo oyunu çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin mantık yürütmesini ve strateji geliştirmesini sağlayan harika bir oyundur. Kutu içeriği: *1 adet altı köşeli (32 x 28 cm) oyun platformu *14 beyaz misket ve 14 kırmızı misket NASIL OYNANIR? Kırmızı ve beyaz toplar oyun platformu üzerine dizilir. Oyun kura ile başlar. Oyunun amacı, doğru bir strateji belirleyip rakibinize ait 6 topu oyun alanının dışına itebilmektir. Sumo oyununda rakibin topları itilirken 3 top 1 topu itebilir, 3 top 2 topu itebilir veya 2 top 1 topu itebilir. Rakip oyuncu çizgisel yönde 3 ya da daha fazla taşı art arda dizdiyse bu taşları onun yönünde itemezsiniz. Hamle yapacağınız topların arkası mutlaka boş olmalıdır. Her hamlede sadece bir birim gidebilirsiniz ve aynı anda üç topu hareket ettirebilirsiniz. Toplam 6 topu ilk dışarı atan oyunu kazanır. Oyun Kazanımları: Redka Sumo oyunu engelleri aşma, mantık yürütme ve stratejik düşünme becerisini destekleyen harika bir oyundur. 6+ yaş Oyuncu sayısı: 2 .

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 9+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver