Redka Surakarta ve Bihar Strateji Oyunu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Redka Surakarta ve Bihar Strateji Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArenaStore Satıcı Ünvanı: GND SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396109499300001 Vergi Kimlik Numarası: 3961094993
    Bu ürün ArenaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Surakarta ve Bihar Strateji Oyunu ( 2 Oyun 1 Kutuda ) Bihar oyunu 16'şar taşla 2 kişi tarafından oynanan bir strateji oyunudur. Taşların oyun tablasındaki dairesel hücrelere yerleştirilmesi ile oyun başlar. Oyunda amaç rakibin taş sayısını 3’e indirmektir. Taşlar ileri, geri, sağa veya sola doğru çizgi üzerinde boş olan komşu hücreye hareket ettirilir. Oyuncu rakip taşın üzerinden atlayarak rakip oyuncunun taşını dışarı çıkarır. Bu hamlede rakip taşın arkasına yerleştirilen hücrenin boş olması gerekir. Oyunda taş yemek zorunludur. Birden fazla taş yiyebilirler. 3 taşı kalan oyuncu oyunu kaybeder. Red Surakarta oyun tahtası üzerinde oynanan bir strateji oyunudur. 12 siyah ve 12 beyaz taş ile oynanır. Oyundaki amaç rakibin tüm taşlarını oyun dışına çıkarmaktır. Taşlar yatay, dikey ve ya çapraz olarak hareket edebilir. Rakibin taşı yenmek isteniyorsa oyuncunun taşı en az bir daireyi dolanmak zorundadır. Daireyi dolanmadan rakip oyuncunun taşı yenemez. Rakip oyuncunun taşı üzerinden atlanamaz. Yaş Grubu : 6+ Yaş Barkodu: 8681049052025 Item No : 52025 Kutu Ölçüleri : 36,2 x 35,8 x 4,5 cm. Desi Değeri: 2

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka Surakarta ve Bihar Strateji Oyunu

Özellikle çocukların sevdiği düşünülen oyunlar aslında yetişkinler için de birer eğlence kaynağıdır. Özellikle de bu oyunlar strateji oyunlarıdır. Genellikle yetişkinlerin sıklıkla tercih ettiği bu oyular hem eğlenceli hem de oldukça keyiflidir. Redka surakarta ve bihar strateji oyunu iki oyunun birleşimi ile oluşmuş oldukça konforlu oyunlardan sadece biridir. oynaması oldukça keyifli olan bu oyun aynı zaman da iki oyunun birleşimi olduğu için iki oyunu saklayacağınız alan da sadece tek bir ürün ile yeterli olmasına imkan sağlar. Bu oyunlar aynı zaman da hem çocuklar hem de yetişkinler için oldukça yeterli olan ürünlerden olduğu için oldukça sık tercih edilmektedir. Bu oyunları kuralına göre oynamakta oldukça önemli bir konudur. Bu oyunların strateji oyunu olduğunu da unutmamak gerek!

  • İki oyun bir arada
  • Surakarta oyunu
  • Bihar oyunu

Surakarta Oyunu Oynanışı

Surakarta Oyunu

Surakarta oyunun oynanması için kullanılan oyun platformu oldukça ilginçtir. Çoğu oyun platformu 8’e 8 lik karelerden oluşur ve bu kareler oyun için yeterli alanı sağlar. Ancak surakarta oyununda kare dahi yoktur. Oldukça ilginç olan oyun platformu surakarta ya uygun olarak tasarlanmıştır. her oyuncuya verilen 12 adet taş bulunur ve platformun en önünde bulunan noktalara bu taşlar dizilir. ve oyun nu şekilde başlar. Oyuna kimin başlayacağına karar vermek için de oyuncular arasında yazı tura atılır. oyuna başlayan oyuncu taşın tek birim kaydırmak yadıyla yatay dikey ya da çapraz olarak hareket ettirirler. Rakip oyuncunun taşının üzerinden atlama yapılamaz ve bu tarz hamleler rakibin taşını yemez. rakibin yemek için daireler kullanılmalıdır. Dairede en az tamtur attıktan sonra rakibin taşını yemek için dolanılır. Bu durumda kısıtlama yoktur.

Bihar Oyunu Oynanışı

Bihar oyunu

Oyunda iki renkli taş bulunmaktadır. bir yarıya bir renk diğer yarıya sie diğer renk dizilerek oyuna başlanır. Herhangi bir taşın birinden önce başlama ihtimali yoktur. Yazı ya da tura atılarak başlanan oyuna başlayan taraf oyun için de taşları önü boş olan tarafa kaydırarak ileri, geri, sağa, sola hareket ettirilebilir. Rakibin taşı diğer taşın üzerinden atlanarak yenir. Rakibin taşını yiyen oyuncunun üst üste 2. hamleyi yapma hakkı da yoktur. her zaman sıra rakip oyuncuya geçmektedir. Oyunda çoklu yeme imkan da vardır. Yani rakibi birden fazla taşı aralıklı olarak duruyorsa ve hamle imkanı da bulunuyorsa rakibinden birden fazla taş da alabilme şansına sahiptir. oyunu damanın yuvarlak hali olarak da düşünmekte çok yanlış sayılmaz.

Surata ve Bihar Oyunu Nasıl Oynanır?

Surata ve Bihar Oyunu Nasıl Oynanır

Surkata ve bihar oyunu pek çok farklı biçim de oynanabilir. Bihar da surakarta oyunlarının her ikisi de strateji oyunlarıdır. Strateji oyunu olması nedeniyle belli başlı kurallar ve oynama stratejileri belirlemek ve bunları kalıp kural olarak yazmak çok da mantıklı değildir. Bu nedenle bu oyun oynanırken belli başlı kurallara dikkat edilir ve bu kurallar dışında kalan kısım tamamı ile kullanıcıların kendi hayaline kalmıştır. Yalnızca belli bir ıstaka üzerinde oynanan iki oyunda dilerseniz iki ayrı oyun olarak dilerseniz ise tek bir halde satın alabilirsiniz. Pek çok kişinin severek oynadığı bu strateji oyunu, hem oldukça keyifli hem de oldukça yenilikçi hamlelere müsait bir oyundur. Genel anlamda sevilerek oynanan bu boyuna ulaşmak ise trendyol ile oldukça kolay ve hızlıdır. Özellikle güvenli ve hızlı ödeme yöntemleri ile alışveriş yapmak artık hem çok kolay hem de çok pratiktir.