Remington Alpha Pro Power Hc5150 Saç Kesme Makinesi 4008496652341

425 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Remington Alpha Pro Power Hc5150 Saç Kesme Makinesi 4008496652341

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bittigibi Satıcı Ünvanı: MEHMET KARAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5170510723
    Bu ürün Bittigibi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İki kat artırılmış hızı ile sakal tıraş makinesi, şaşırtacak bir kesim performansı sergileyebilir. Islak ve kuru saçlarda kullanılabilir olmasıyla oldukça avantajlı bir modeldir.
  • Afro dahil bütün saçlarda başarılı sonuçlar veren saç sakal traş makinesi, 15 uzunluk ayarlı 2 tarak içerir. 3-42 mm arasında olan tarak uzunlukları ile istediğiniz saç şekillerini kolaylıkla yaratabilirsiniz.
  • Saç tıraş makinesi, şarjı dolu olduğunda 30 dakika kesintisiz çalışabilir. Pil durumunu ise göstergesinden kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
  • Güçlü motoruyla şarjlı tıraş makinesi, işlemin hızlı ve kesintisiz gerçekleşmesine yardımcı olabilir.
  • Islak kuru tıraş makinesi kendi kendini keskinleştiren bıçaklarıyla zahmetsiz bir tıraş keyfi sunabilir.
  • Saçı iki kat hızlı kesen tıraş makinesi erkek kişisel bakımında fark yaratabilir. Kendini tarzını yansıtmak isteyenler için ideal bir seçimdir.
  • Kablosuz tıraş makinesi olmasıyla kablo sınırlamasına son verir. İstenen her ortamda saç kesimi yapma özgürlüğünü sunabilir.
  • Remington HC5150 Pro şarjı bittiğinde kolayca doldurulabilir. Tam şarj süresi 3 saattir.
  • Müşteriler Remington HC5150 yorumlarında bu makinenin hızlılığı ve seriliğine değinir. Modern hayatın koşturmacasına yetişen bir model olarak anılır.
  • Kaliteli malzemeden tasarlanan Remington Alpha Hair Clipper oldukça dayanıklıdır. Belirtildiği şekilde kullanıldığında uzun yıllar sorunsuz çalışabilir.
  • Saç kesiminde güven ve kontrolün adresi HC5150 Remington, kuaförlerin profesyonelliğini evlerinize taşır.
  • Kolay temizlenme özelliğiyle elektronik tıraş makinesi hijyen beklentilerini karşılar.
  • Remington Alpha, paslanmaz çelik bıçakları ile çekme ve takılma yapmadan performans sergileyebilir. En sert kılları bile cildi hırpalamadan kesebilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Remington Alpha Pro Power HC5150 Saç Kesme Makinesi

Erkekler için sakal ve bıyık bakımı, özen gösterilen ve düzenli aralıklarla yapılan bir işlemdir. Saç ve sakal, erkeklerin stillerini tamamladığı için tarzlarına göre kesim işlemi yaptırırlar. Remington Alpha Pro Power HC5150 saç kesme makinesi de profesyonel bakım cihazı olarak birçok erkek tarafından tercih edilir. Her erkeğin kendi tarz ve stillerini yansıtmalarına aracı olan cihaz, kişisel bakım aşamasında hem zaman hem de işlem açısından pratiklik sağlar. Teknolojiye son derece uyumlu olan makine, şarjlı olması sayesinde de kolay bir kullanım süreci yaşatır. Kalitesinden ödün vermeyecek şekilde üretilen Remington HC5150, tıraş sonrasında yaşanabilen tahriş gibi cilt problemlerinin önüne geçer. Cilt bakım rutini farklı olan her erkek için aynı kalite ve profesyonelliği yaşatır. Pürüzsüz ve tahriş olmayan ciltler için ideal bir kullanım sunar.

  • Profesyonel kesim
  • Stil belirleyen kesimler
  • Cilt dostu

Remington Alpha Pro Power Saç Kesme Makinesi Özellikleri

Remington Alpha Pro Power Saç Kesme Makinesi Özellikleri

Sağlık koşulları ve kalite standartları dikkate alınarak üretilen ve piyasada yer alan tıraş makinesi, yüksek performansı ile ön plana çıkar. Ürün vücuda ve saç derisine zarar vermeyen bir yapıya sahiptir. Tüm özellikleri ile erkeklerin güvenle tükettiği bir ürün haline gelir. Cilt ve saç bakımının birinci sırada yer alan parçası olarak tıraş işlemini eğlenceli bir seviyeye taşır. Tıraş sonrasında pürüzsüz bir cilde ulaştırır. Remington HC5150 Pro, iki kat yüksek hız ve performansı ile beğeni toplar. Kaliteli bir kesim performansı gösterir. Afro saçlar dahil olmak üzere her saç tipi için üst düzey bir performans sergiler. 2x hızlı motoru ile hem ıslak hem de kuru saçlarda aynı etki görülür. Gelişmiş çelik bıçakları sayesinde kişisel bakım rutinlerinin bir parçası olur. Kendini keskinleştiren bıçak özelliği ve ayarlı 5 tane uzunluk aparatı bulunur.

Remington Alpha Pro Power Saç Kesme Makinesi Avantajları

Remington Alpha Pro Power Saç Kesme Makinesi Avantajları

Remington saç kesme makinesi, manuel tıraş makinesi seçenekleri arasındadır. Hem saç hem de sakalları istenen şekilde kesebilme ve düzeltme imkanı sunar. Numaralı aparatları olduğu için boyutu ayarlamak mümkündür. Sakal ve saçları sıfır ayarında kesmek için de etkili bir kullanım sağlar. Çok yönlü kullanımı sayesinde saç ve sakalları kesmek ya da şekil vermek için ideal bir alternatiftir. Aparatları olan cihazı kullanırken mm boyutunda istenen parçayı takabilirsiniz. Bu sayede saç ve sakallar tam istenen kısalıkta kesilebilir. Kolay ve pratik çözümler üreten cihaz, yer aldığı sektörde popüler bir noktaya sahiptir. Kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin hem ihtiyaç hem de beklentilerini karşılar. Remington Alpha Pro Power HC5150 saç kesme makinesi kullananlar tarafından da ürün memnuniyetinin yüksek seviyede olduğu bilinir.

Remington Alpha Pro Power Saç Kesme Makinesi Fiyatları

Remington Alpha Pro Power Saç Kesme Makinesi Fiyatları

Yeni nesil teknolojiye uyum gösteren tıraş makinesi, kaliteli ve sağlam yapısı ile tıraş olmayı daha keyifli bir hale getirir. Teknik özellik ve donanım açısından avantaj sağlayan ürün, her ihtiyaca karşılık verir. Saçları istenen seviyede kesme ve düzeltme işlemi yapmayı sağlar. Sakalları kesmek için de ideal olan cihaz, ayarlanabilir yapısıyla kolay bir kullanım sunar. Remington Alpha Pro Power HC5150 saç kesme makinesi yorumları incelendiği zaman da sağladığı avantajlar ve beklentileri karşıladığı görülür. Şarjlı tıraş makinesi, şarj edildikten sonra 30 dakikaya kadar varan kesintisiz bir kullanım sunar. Taşınabilir olmasıyla seyahatlerde avantaj sağlar. Uzun süreli kullanım sağlar. Güçlü yapısıyla dayanıklılığını da gösterir. Remington Alpha Pro Power HC5150 saç kesme makinesi fiyatı uygun olması ve yüksek performansıyla tercih edilirliğini artırır. Trendyol’dan tıraş makinesine ulaşıp satın alabilirsiniz.