rennway Pratik Manyetik Mıknatıslı Beyaz Kapı Pencere Sinekliği Tülü 90 X 210 Cm

144,99 TL

Ürün Bilgileri

rennway Pratik Manyetik Mıknatıslı Beyaz Kapı Pencere Sinekliği Tülü 90 X 210 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Promosyon Satıcı Ünvanı: UMUT SATILMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520578908
    Bu ürün Trend Promosyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • pratik manyetik mıknatıslı siyah kapı pencere sinekliği tülü yaz aylarında balkon ev yazlık dükkan kapıları rahatça açılsın ve uçan haşereleri (sinek-Sivrisinek-Arı...) odalarından uzak tutabilsinler diye otomatik kapanan mıknatıslı kapı sinekliği. Mıknatıslı kapı sinekliği tülü, evinize işyerinize yazlığınıza en optimum çözüm olacak. Yaşam alanlarınıza sivrisinek arı gibi canlıların girişine son. Kapıdan rahatça geçtikten sonra sinekliğiniz üzerinde yer alan şerit mıknatıs ile arkanızdan şipşak tam kapanacak. mıknatıslı kapı sinekliği beyaz tül özellikleri: üstelik mıknatıslı 2 parçadan oluşması sayesinde kapıdan rahatça geçmenize olanak sağlarken siz geçer geçmez güçlü mıknatısların birbirini çekerek kapatma özelliği sayesinde hemen kapanır. -montajı kolay -Dayanıklı -Dekoratif -Evde işterinizde yazlıkta rahatlıkla kullanabilirsiniz. kapı pencere sinekliği tül perde sineklik aparat siyah paket içeriği: 1 adet mıknatıslı kapı geçiş sinekliği 1 metre çift taraflı bant kulanım şekli paket üzerinde belirtilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Stor
Geri Bildirim Ver