Respirox Oksijen Konsantratörü 5 Lt (24 SAAT OKSİJEN ÜRETEBİLEN MAKİNA)

12.490 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.549 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.680 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.850 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.250 TL

Ürün Bilgileri

Respirox Oksijen Konsantratörü 5 Lt (24 SAAT OKSİJEN ÜRETEBİLEN MAKİNA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UzmanMed Satıcı Ünvanı: MERSİN UZMAN MEDİKAL TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618084152000001 Vergi Kimlik Numarası: 6180841520
    Bu ürün UzmanMed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oksijen konsantratörü makinesi 24 saat aralıksız bir şekilde oksijen üretme özelliğine sahiptir. Ayarlanabilir özelliği ile zaman ayarı yapılmasına yardımcı olur.
  • Oda hava temizleyici özelliği sayesinde ortamdaki birisi ve bakterilerin ortamdan uzaklaştırılmasını sağlar.
  • Tekerlekli kullanım imkanı olan taşınabilir oksijen konsantratörü her alana kolaylıkla taşınabilir.
  • Respirox oksijen konsantratörü 5 litre oksijen kapasitesine sahip olduğu için uzun süreli kullanım imkanı sunar. Dakikada 1 litre ve 5 litre arasında oksijen akışı sağlar.
  • Ev hava temizleyici 165 volt ile çalışır. Aynı şekilde 50 HD frekans hızı bulunur.
  • Ozon hava temizleme cihazı 240 voltaj ile çalışır.
  • Otomatik hava temizleyici 24 kilogram net ağırlığa sahiptir.
  • Elektrikli hava temizleyici B enerji sınıfına dahildir. Yüksek enerji tasarrufu sağladığı için avantajlı bir şekilde kullanıma uygundur.
  • Sessiz çalışma özelliği ile konforlu kullanım imkanı sunar. 55 DB ses seviyesi ile çalışır.
  • Alarm özelliği mevcut olduğu için oksijen azaldığında alarm sistemi devreye girer ve sinyal verir. Bu da oksijen seviyesinin kontrolü altında tutulabilmesi açısından önemli bir özelliktir.
  • Güç kesintisi özelliğinin yanı sıra yüksek ve düşük basınçta da sinyal verir. Aynı zamanda düşük saturasyon için de sinyal verir.
  • B enerji sınıfına dahil olmasının yanı sıra enerji tasarrufunu da destekler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Respirox SZ-5AW Oksijen Konsantratörü Cihazı 5 l 24 Saat Oksijen Üretme Fiyatı - Trendyol

Belirli hastalıklar, kandaki oksijen seviyesinin düşmesine veya solunum sisteminin normal bir biçimde çalışmamasına neden olabilir. Bu gibi durumlar tedavi sürecini desteklemek adına birtakım ekipmanlardan yardım alınır. Respirox 5 lt oksijen konsantratörü de bu tür durumlar için tercih edilebilecek bir cihazdır. Bu ürün, kişilerin saf oksijen solumasına yardımcı olur. Konsantratör, hafif bir yapıya sahip olduğu için farklı yerlere oldukça kolay bir biçimde taşınabilir. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan bu cihaz, evde hasta bakımı için tercih edilebilir. Siz de hem kendiniz hem de sevdikleriniz için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Elektrik Tüketimi: 165 W Respirox SZ-5AW
  • Oksijen Akışı: 1 - 5 Litre / Dakika Respirox SZ-5AW
  • Net Ağırlık: 24 kg Respirox SZ-5AW

Respirox SZ-5AW Oksijen Konsantratörünün Özellikleri Nelerdir?

Respirox SZ-5AW Oksijen Konsantratörünün Özellikleri Nelerdir?

Respirox 5 lt oksijen konsantratörü nebülizatörlü bir cihazdır. Bu, solunumu kolaylaştıran özel bir gereçtir. Ürünün oksijen saflığı derecesi 1 – 5 litrede %90 + 3 olarak belirlenmiştir. Bu cihazın O2 konsantrasyon seviyesi ise %87 ila %95 arasındadır. Dolayısıyla ürün, oksijen ihtiyacını karşılayabilen bir teknolojiye sahiptir. Respirox tarafından üretilen konsantratörün dikkat çeken bir diğer özelliği ise tasarruflu bir biçimde çalışmasıdır. Bu ürün, az enerji harcamasına rağmen oldukça yüksek bir performans sağlar. Cihaz aynı zamanda sessiz çalışma özelliğine de sahiptir. Respirox SZ-5AW nebülizatörlü 5 lt oksijen konsantratörü tüm bunlara ek olarak, acil durumlarda devreye giren bir alarm sistemi de barındırır. Çok daha sağlıklı günler geçirmenize yardımcı olacak olan bu ürün, kullanım kolaylığı sunar.

Respirox SZ-5AW Oksijen Konsantratörünün Ebatı Nasıldır?

Respirox SZ-5AW Oksijen Konsantratörünün Ebatı Nasıldır?

Respirox 5 lt oksijen konsantratörü taşınabilir bir yapıya sahiptir. Bu cihazın brüt ağırlığı 26, net ağırlığı ise 24 kilogramdır. Bu sayede ürün, ihtiyaç anında farklı konumlara oldukça rahat bir biçimde götürülebilir. Konsantratörün uzunluğu 55,6 cm genişliği 28,5 cm derinliği ise 18,52 cm’dir. Bu ürün, makul boyutları sayesinde yaşam alanlarında çok fazla yer kaplamaz. Öte yandan konsantratörü konumlandırdığınız esnada göz önünde bulundurmanız gereken bazı unsurlar vardır. Bu cihaz; perdelerden, duvarlardan, kumaşlardan ve mobilyalardan en az 10 cm uzakta olmalıdır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise hava girişleri ile ilgilidir. Bu cihazın üzerinde yer alan söz konusu boşluklar, asla bloke edilmemelidir. Tüm bunların yanı sıra Respirox oksijen konsantratörü SZ-5AW, yatak veya kanepe gibi yumuşak yüzeylerin üzerine yerleştirilmemelidir.

Respirox SZ-5AW Oksijen Konsantratörü Uzun Ömürlü mü?

Respirox SZ-5AW Oksijen Konsantratörü Uzun Ömürlü mü?

Respirox 5 lt oksijen konsantratörü yüksek kaliteye sahip materyaller kullanılarak imal edildiği için uzun ömürlüdür. Bu ürün, Alman teknolojisi ile donatıldığı için dayanıklı bir yapıya sahiptir. Konsantratörün kullanım ömrünü arttıran bir diğer detay ise cihazın enerji tasarrufu özelliğidir. Gelişmiş iç aksam sayesinde ürün düşük enerji tüketerek çalışmaya devam edebilir. Bu cihaz, evlerde kullanılmak için tasarlanmıştır ve çok fazla yer kaplamaz. Respirox 5 lt oksijen konsantratörü çalıştığı esnada 55 desibel ses çıkarır. Bu veri hem evdeki diğer kişilerin hem de hastanın rahatsız olmayacağı anlamına gelir. Öte yandan bu ürünün bulunduğu ortamda kesinlikle sigara içilmemelidir. Cihaz, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde deforme olmaz. Dilerseniz siz de Respirox 5 lt oksijen konsantratörü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin fikirlerini öğrenmeniz mümkün hâle gelir. Sağlığınıza kavuşmanıza yardımcı olacak olan bu ürünü, Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.