Revolution Marka: Luxury Banana Powder 32 Gr Kategori: Aydınlatıcı

362,10 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  362,10 TL
%5 indirim
4 x  344 TL
1.375,98 TL
%7 indirim
7 x  336,75 TL
2.357,27 TL
%10 indirim
10 x  325,89 TL
3.258,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Revolution Marka: Luxury Banana Powder 32 Gr Kategori: Aydınlatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelmedenal Sanal Mağacılık Ltd şti Satıcı Ünvanı: GELMEDENAL MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TAAHHÜT SANAL MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391032661100001 Vergi Kimlik Numarası: 3910326611
    Bu ürün Gelmedenal Sanal Mağacılık Ltd şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siz istediniz, biz dinledik. Sizlerin ihtiyacına cevap verdik ve size aynı rakipsiz sabitleyici ve parlaklığın orijinalini sunduk. Luxury banana powder ingiltere ve amerikada en çok satılan ürünler listesiniz girdi. Makyajın ömrünü uzatmak, parlaklığı ortadan kaldırmak, cilt tonunu aydınlatmak ve dengelemek için favori bir ürün. Doğal bir görünüm için kabarık bir fırça kullanın veya kontur ve vurgulamayı sabitlemek için sünger makyaj aplikatörünü kullanın. Daha yoğun parlak bir görünüş istiyorsanız daha kalın bir katman uygulayın. Daha parlak bir görüntü istiyorsanız, süngeri nemlendirip klaın bir tabaka halinde uyguayın. Daha hafif uygulamalar, parlak, ipeksi görünüm isteyenler için iyi bir seçenektir.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver