Rinso Limon ve Karbonat Renkliler ve Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı 4 kg 26 Yıkama

173,90 TL
(6,69 TL / yıkama)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.950 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
297,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rinso Limon ve Karbonat Renkliler ve Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı 4 kg 26 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Limon ve Karbonat Renkliler ve Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı 4 kg 26 Yıkama

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Rinso 8690637959486 Limon ve Karbonat Renkliler ve Beyazlar İçin Toz 4 kg 26 Yıkama Çamaşır Deterjanı

Günlük yaşamda kirlenen giysilerin yıkanması hijyen açısından öncelikli bir konudur. Çamaşırlarınız için tercih edeceğiniz deterjanların türü, kıyafetlerinizle uyum sağlayıp sağlayamayacağı, zararlı içerik barındırmaması gibi sorular önemlidir. Deterjan seçiminde temizlenecek giysilerin renkleri ve kumaş yapıları göz önüne alınması gerekir. Rinso 26 yıkama limon ve karbonat renkliler-beyazlar için toz çamaşır deterjanı giysilerinizin kumaşlarına uyum sağlayarak derinlemesine temizlik sağlar. Sağlıklı bir temizleme deneyimi için tercih edebileceğiniz ürün cildinizi zarar verebilecek hiçbir bileşen barındırmaz. Hem beyazlar hem de renkliler için kullanılabilen yapısı sayesinde ayrı deterjan alma derdi sonlanır. İçerdiği bio-hijyen teknolojisi derinlemesine temizlik etkisi sağlamaya, çamaşırlar düşük sıcaklıklarda yıkansa dahi devam eder.

  • Renkliler-beyazlar için aynı formülle kullanım avantajı sunar.
  • Limon ve karbonat içeriğiyle güzel kokulu derin temizlik imkânı sağlar.
  • Giysilerinizi ve cildinizi korur.

Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanın Formül İçeriği

Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanın Formül İçeriği Nasıldır?

Rinso 26 yıkama limon ve karbonat renkliler-beyazlar için toz çamaşır deterjanının içeriğinde %100 doğal temizleyici mineraller bulunur. Formülündeki hiçbir bileşen ne cildinize ne de yıkanmayı beklenen çamaşırlarınıza zarar verici nitelikte değildir. %0 paraben, fosfat ve klor içermesi cildinizi ve giysilerinizi koruması konusunda oldukça önemli bir özelliktir. Deterjan toz formundadır, çamaşır makinenizin toz deterjan hanesine ekleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Limonun ferahlatıcı kokusu sayesinde kıyafetleriniz üzerinizdeyken uzun süre rahatlık sağlar. Karbonat etkili yapısıyla zor çıkan lekelerde bile etkili sonuç çıkarır. Renkli ve beyaz giysilerinizde görmeyi beklediğiniz kir sökme etkisini gözlemleyebilirsiniz. Tamamen geri dönüştürülebilir ambalajlardan üretilmesi doğayı koruması bakımından önemli nitelik taşır. Rinso 26 yıkama limon ve karbonat renkliler-beyazlar için toz çamaşır deterjanı fiyatı sahip olduğu bio-hijyen teknolojisi, ağırlığı gibi önemli nitelikleri belirlenerek hesaplanır.

Rinso Renkliler-Beyazlar için Toz Çamaşır Deterjanı Kullanışlı mıdır?

Rinso 26 yıkama limon ve karbonat renkliler-beyazlar için toz çamaşır deterjanı farklı tür giysilerde kullanılabilmesi özelliğiyle fazladan bir deterjana ihtiyaç bırakmadan işinizi halleder. İnatçı lekeleri derinlemesine temizlerken giysilerinizin kumaşını deforme etmez. Kaliteli ve doğal bileşenleri etkili sonuçlar ortaya koyar. 4 kg’lık ağırlığa sahip olması sayesinde 26 yıkamaya kadar çamaşır makinenizde kullanabilirsiniz. Bir taraftan giysilerinizi derinlemesini temizlerken diğer yandan sağlığınız için de olumlu etkiler barındırması sizin için önemliyse, ürünü tercih edebilirsiniz. Limon aromalı kokusu cildiniz ya da solunum yollarınız için zararlı etki aratmaz. Düşük sıcaklıklarda yıkama yapıyorsanız bile yüksek performans göstermesi önemli özelliklerinden biridir. Rinso 26 yıkama limon ve karbonat renkliler-beyazlar için toz çamaşır deterjanı yorumlarında kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir ve sıklıkla tercih edilir.

Rinso Toz Çamaşır Deterjanının Kıyafetlere Etkisi Nasıldır?

Rinso 4 kg limon ve karbonat renkliler-beyazlar için toz çamaşır deterjanı doğal formülüyle giysilerinizin kumaşı zarar görmeden kirleri çıkarabilme özelliğine sahiptir. Bio-hijyen teknolojisi sayesinde kıyafetlerinizi düşük sıcaklıkta yıkasanız bile etkileyici sonuçlar elde edersiniz. Limon ve karbonatlı yapısıyla çamaşırlarınıza derinlemesine hijyen sağlar. Limon ferahlığıyla çamaşırlarınızda güzel koku etkisi bırakır. Karbonat ise kir sökücü işlevi sayesinde zorlu kirleri rahatlıkla çıkarma özelliğine sahiptir. Sağlıklı formülü kıyafetlerinizin ömrünün uzamasını sağlar. Hem sizin hem çamaşır makinenizin sağlığını düşünen bir ürün arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Cildinizi ve giysilerinizin kumaşlarını korumakla beraber çamaşır makinenizde kirecin oluşturabileceği zararlı etkilerin önüne geçer. Kıyafetlerinizi temizleme konusunda profesyonel iş çıkaran Rinso 26 yıkama limon ve karbonat renkliler-beyazlar için toz çamaşır deterjanına Trendyol’dan birkaç tık ile sahip olabilirsiniz.