RKS Form X Kamuflaj Desenli Elektrikli Şarjlı Lityum Bataryalı Akülü Katlanabilir Bisiklet

13.699 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

RKS Form X Kamuflaj Desenli Elektrikli Şarjlı Lityum Bataryalı Akülü Katlanabilir Bisiklet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Partcaci Satıcı Ünvanı: ROKS OTOMOTİV YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735067432100020 Vergi Kimlik Numarası: 7350674321
    Bu ürün Partcaci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Max. Hız (km/h) 25 km/h
  • Renk Kahverengi
  • Katlanabilme var
  • Jant 20
  • Bisiklet Tipi Katlanabilir Bisiklet
Geri Bildirim Ver

RKS Form X Kamuflaj Desenli Elektrikli Şarjlı Lityum Bataryalı Akülü Katlanabilir Bisiklet

RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet, çevre dostu bir üründür. Böylece, ürünün her gün kullanımı doğaya zarar vermez. Özel tasarımı olan bu elektrikli bisiklet, kısa sürede ulaşmak istediğiniz yere gitmenize olanak tanır. Sürücüye maksimum konfor sunan bu ürün, son derece ergonomiktir. Katlanabilir olduğu için fazla yer kaplamaz. Kahverengi dış yüzeyi, sağlam ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Son derece işlevsel olan bu elektrikli bisiklet, kamuflaj tasarımlı olduğu için her ortama uyum sağlar. Hem ormandaki engebeli arazilerde hem de şehir yollarında kullanıma uygundur. Hızlı şarj edilebilen bu ürün, yüksek kapasiteli pil performansı sergiler. Kolay çıkarılan batarya haznesi, uzun yolculuklarda kullanan kişiye şarj kolaylığı sağlar.

  • Elektrikli ve lityum bataryalı şarj edilebilir katlanan bisiklet
  • Güçlü fren sistemi ve RKS motor gücü
  • Sportif kamuflaj desenli ürün

RKS Form X Kamuflaj Desenli Elektrikli Bisikletin Özellikleri

RKS Form X Kamuflaj Desenli Elektrikli Bisikletin Özellikleri

RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanıcısının beğenisini kazanmaya odaklanır. RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet 20 jant ve alüminyum H 184 gidon kullanılarak üretilir. Arkadan çekişli özel RKS form olan motor, dik yokuşları kısa sürede aşmanıza olanak tanır. Mükemmel sürüş keyfi sağlayan bisiklet, güçlü disk frenleri sayesinde kazaları engeller. Ön ve arka olarak monte edilen parçalar, aşamalı ya da tam kapasite frenleme sağlar. 50-60 km sürüş mesafesi sunan RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet 25 km/h hızla gider. Şarj olma süresi 5 saat olan bu ürün, günlük olarak kullanılabilir. Elektrikli bisikletin maksimum taşıma kapasitesi ise 124 kg olarak belirlenir.

RKS Form X Şarjlı Katlanabilir Bisikletin Tasarımı Nasıldır?

RKS Form X Şarjlı Katlanabilir Bisikletin Tasarımı Nasıldır?

RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet, modern bir tasarıma sahiptir. Zamansız olan kamuflaj tasarım, son derece şık bir görünüm sunar. Orman yollarında ve arazide yolculuk yaparken bu model, doğaya uyum sağlar. Şehir yollarında kolay kullanılan RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet akülü olduğu için düzenli şarj edilir. Selenin altına eklenen batarya, dışardan bakınca görünmez. Bataryayı çıkarmak için seleyi yukarı kaldırmanız gerekir. Bu aparatın taşınabilir olması sürücüye istediği yerde şarj etme imkânı tanır. Agresif tasarım ve sportif çizgiler içeren bu ürün, macera seven kişilerin beğenisini kazanır. LCD gösterge paneli, kullanan kişinin hızı ve şarj yüzdesini görmesini sağlar. Ön ve arka lambaları olan bisiklet, 24 kg ağırlığında olduğu için katlandığında kolaylıkla taşınabilir.

RKS Form X Lityum Bataryalı Akülü Bisiklet Kullanışlı mıdır?

RKS Form X Lityum Bataryalı Akülü Bisiklet Kullanışlı mıdır?

RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet, kullanışlı yapısı sayesinde her yaştan kişiyi memnun etmeyi hedefler. Rahat sürüş sunan bu işlevsel bisiklet, ergonomik olduğu için konfor sağlar. Bel ya da sert ağrılarını engeller. Bilgileri anlık gösteren panel, kişinin ne kadar yol yapacağını anlamasını sağlar. 36 V lambalar, geceleri yolun aydınlatılması için yararlıdır. Kolay katlandığı için park etme sorunu yaşamazsınız. Evin ya da garajın herhangi bir yerinde muhafaza edilebilir. Araba bagajına sığacak kadar küçülen bu ürün, kolay monte edilir. Çelik olduğu için uzun süre kullanılabilen dayanıklı bir bisiklettir. Lityum bataryalı RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet fiyatı, performansını karşılar. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için RKS Form X kamuflaj desenli elektrikli katlanabilir bisiklet yorumlarına göz atabilirsiniz. İndirim ve kampanyalardan faydalanarak hızlı bir şekilde bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.