6
Elektronik Devre Elemanları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Robotistan Arduino Uyumlu Proje Seti - Full Set - E-kitaplı Ve Videolu

2.313,17 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Robotistan Arduino Uyumlu Proje Seti - Full Set - E-kitaplı Ve Videolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robotistan Satıcı Ünvanı: ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735090710500029 Vergi Kimlik Numarası: 7350907105
    Bu ürün Robotistan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arduino'yu projeler yaparak öğrenin! Arduino Proje Seti, Arduino programlamayı zevkli projeler yaparak öğrenmenizi sağlayacak. Set içeriğine dahil olan Arduino kitabındaki uygulamalar ile kolayca ve keyif alarak temel seviyedeki Arduino bilginizi ileri seviyeye taşımanıza yardımcı olacak. Set İçeriği: 1 x Arduino Uno Rev 3 (CH340 Klon) 1 x A'dan B'ye USB Kablo 1 x Büyük Boy Breadboard 1 x 40 Pin Ayrılabilen Erkek-Erkek Jumper Kablo 1 x 40 Pin Ayrılabilen Erkek-Dişi Jumper Kablo 10 x 330 Ohm Direnç 5 x 1K Ohm Direnç 5 x 10K Ohm Direnç 5 x 5 mm Kırmızı LED 5 x 5 mm Yeşil LED 5 x 5 mm Sarı LED 1 x RGB LED 1 x BC 547 NPN Transistör 1 x 10K Potansiyometre 1 x 5 mm LDR 1 x HC-SR04 Ultrasonik Sensör 1 x 2x16 LCD Ekran 1 x 9 V Pil 1 x 9V-DC Barrel Dönüştürücü Kablo 2 x Push Buton (4 Pin) 1 x LM35 Sıcaklık Sensörü 1 x Buzzer 1 x IR Alıcı Verici Kumanda Seti 1 x Ses Sensör Kartı 1 x 2 Eksen Joystick Modül 1 x DC Motor 1 x PIR Sensör 1 x SG90 Servo Motor 1 x ESP8266 WiFi Modül 1 x MQ-2 Gaz Sensörü 1 x Toprak Nem Algılama Sensörü 1 x 12V 500mA Adaptör 1 x 5 V Röle Kartı 1 x HC06 Bluetooth Modül 1 x Redüktörlü Step Motor ve Sürücü Kartı 1 x DHT11 Sıcaklık ve Nem Sensörü 1 x RC522 RFID NFC Kit 1 x Su Seviye Sensörü 1 x DS1302 RTC Modül 1 x Arduino Uygulama Kitabı (20+ Örnek Uygulama - Videolu) 1 x Malzeme Kutusu Önemli Not: 9 V DC Motor görseldekinden farklı olarak kabloları lehimsiz olarak gönderilir. ARDUINO SETLERİ KARŞILAŞTIRMA TABLOSUBaşlangıçSetiSüperBaşlangıç SetiProje SetiArduino Uno Rev 3 (CH340 Klon)???A'dan B'ye USB Kablo???Orta Boy Breadboard???40 Pin Ayrılabilen Erkek - Erkek Jumper Kablo???330 Ohm Direnç???10K Ohm Direnç???5 mm Kırmızı LED???5 mm Yeşil LED???RGB LED???10K Potansiyometre???5 mm LDR???HC-SR04 Ultrasonik Sensör???Ürün1???Push Buton (4 Pin)???LM35 Sıcaklık Sensörü???Buzzer???Arduino Uygulama Kitabı (Örnek Uygulama - Videolu)???Malzeme Kutusu???40 Pin Ayrılabilen Erkek - Dişi Jumper Kablo???1K Ohm Direnç???5 mm Sarı LED???BC 547 NPN Transistör???2x16 LCD Ekran???9 V Pil???9 V - DC Barrel Dönüştürücü Kablo???IR Alıcı Verici Kumanda Seti???Ses Sensör Kartı???2 Eksen Joystick Modül???DC Motor???PIR Sensör???SG90 Servo Motor???ESP8266 WiFi Modül???MQ-2 Gaz Sensörü???Toprak Nem Algılama Sensörü???12 V 1 A Adaptör???5 V Röle Kartı???HC06 Bluetooth???Redüktörlü Step Motor ve Sürücü Kartı???DHT11 Sıcaklık ve Nem Sensörü???RC522 RFID NFC Kit???Su Seviye Sensörü???DS1302 RTC Modül??? Dökümanlar ve Yararlı Linkler: Arduino Uygulama Kitabı İçindekiler Kısmı Arduino Uygulama Kitabı Örnek Bölüm LCD'nin bağlantıları ve Fritzing çizim dosyası Buzzer uygulaması LDR uygulaması Civalı sensör uygulaması Arduino IDE Arduino Dersleri Blog Serisi Arduino Dersleri Video Serisi * Set içeriğinde yer alan Breadboard (Orta Boy) ürünü stok durumuna göre görselden farklılık gösterebilir. Sağ ve solda yer alan power (güç) hatları tek ya da çift olabilir. Kullanım açısından herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Robotistan Arduino Proje Seti - Full Set - Kitaplı ve Videolu

Robotistan markalı bu ürün, arduino öğretmek için tasarlanır. Ürün sayesinde arduino hakkında tüm detaylı bilgiye ulaşılır. Ürün, bütün eğitim videoları ile eğlenerek öğrenmenizi sağlar. Bu sayede arduino ürünüyle ile birlikte kullanabileceğiniz sensörlere, motorlara ve farklı modüllere ulaşabilirsiniz. Robotistan arduino proje seti full set kitaplı ve videolu avantajı sayesinde hem etkin hem de tam öğrenme imkanı sunar. Ürün ile yapılan uygulamaların elektronik bağlantılarını ve kodlarını videolar içinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Ürünün kodları ve projeleri, rahat kullanım imkanı sunar. İçinde yer alan kitapçık sayesinde kullanıma dair etkin bilgiler yer alır. Robotistan arduino proje seti full set fiyatı ise avantajlı fırsatlarla müşterileriyle buluşur. Robotistan markalı bu ürünü sevdiklerinize hediye olarak satın alabilir ya da kendiniz için değerlendirebilirsiniz.

  • Öğretici full set
  • Kullanışlı materyaller
  • Çok parçalı içerik

Öğretici Robotistan Arduino Proje Full Set Özellikleri

Öğretici Robotistan Arduino Proje Full Set Özellikleri

Beğeni kazanan bu ürün, içerisinde yer alan malzemelerden dolayı birçok projeyi gerçekleştirebilme imkanı sunar. Modelin içinde bulunan parçalar ile kendiniz de farklı projelendirme yapabilirsiniz. Ürün, 24 adet uygulama eğitim videolarını içinde barındırır. Robotistan arduino proje seti farklı parçaları sayesinde hayal gücünüze uygun olarak dilediğiniz gibi projelendirme yapmanıza imkan tanır. Ürün içerisinde şeffaf ve klipsli bir kutu vardır ve bu kutunun içinde eğitim setinin parçaları yer alır. Ürün kutusunun arka ve ön kısmında setin içinde yer alan malzemeler ile ilgili bilgilendirici yazılar yer alır. Robotistan arduino proje full set içerisinde 2 adet jumber kablolar yer alır. Bu kablolar sayesinde elektrikle bağlantı sağlanır. Aynı zamanda 1 adet de arduino bulunur. Ürünün üzerinde parçalar birleştirilerek işlemler yapılır. Bu seçeneği arduino hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için güvenle tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Robotistan Marka Arduino Proje Seti Fırsatları

Kullanışlı Robotistan Marka Arduino Proje Seti Fırsatları

Dikkat çeken bu seçeneğin içinde 1 adet su algılayabilen sensör yer alır. Bu sensörü dilerseniz yağmur sensörü olarak kullanabilirsiniz. İsterseniz de ortamdaki suyu algılama sensörü olarak tercih edebilirsiniz. Modelin içinde 1 adet step motoru ve sürücüsü yer alır. Bu step motoru ise çok hassas bir şekilde motorun döndürülmesi konusunda rahatlıkla kullanım fırsatı sunar. Ürün, konum kontrolü projelerde kolaylıkla kullanılabilir. İçinde bir adet rfid kartı bulundurur. Bu kartın içinde yer alan çip sayesinde rfid kartını okuma işlemi gerçekleştirilir. Böylece arduino ile rfid kart eşleşir. Modelin içinde yer alan kartın bir ID sistemi bulunur. Robotistan arduino proje seti full set kitaplı ve videolu fiyatı, sahip olduğu bütün özellikleriyle avantaj sunar. Ürünü uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.

Çok Parçalı Robotistan Marka Arduino Proje Full Set

Çok Parçalı Robotistan Marka Arduino Proje Full Set

Verimli içeriğe sahip bu ürün sayesinde otomatik kilit gibi projeleri de gerçekleştirebilirsiniz. Set içinden bir adet programlayıcı kablo çıkar. Aynı zamanda HC-SR04 ultrasonik sensör de yer alır. Bununla beraber 1 adet DC elektronik motor bulunur. Projelerde kullanabileceğiniz dirençler de set içinde mevcuttur. Ürüne ait Bluetooth modülü, telefonunuzla yapacağınız uygulamalarda cihaz ile arduino arasındaki haberleştirmeyi gerçekleştirmek için kullanılır. Robotistan arduino proje full seti yorumları sayesinde model hakkında detaylı bilgiye ulaşılır. Ürünün 1 adet potansiyometre, 9 volt pil ve toprak nem sensörü vardır. Toprak nem sensörünü toprağa batırdığınızda nemi hakkında bilgiye ulaşırsınız. Modelin SG90 isimli servo, sıcaklık ve nem sensörü, hareket sensörü, 2 adet push butonu, buzzer ve LEDleri de vardır. Öğretici içerikli ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.