Rovco Çocuk Tritan 220 Ml Pipetli Tritan Su Matarası I Love You Daddy -akıllı Pipet Toplu--

183 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rovco Çocuk Tritan 220 Ml Pipetli Tritan Su Matarası I Love You Daddy -akıllı Pipet Toplu--

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pozitif Kırtasiye Kitap Satıcı Ünvanı: POZİTİF BASKI HİZMETLERİ KİTAP KIRTASİYE TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733093365000001 Vergi Kimlik Numarası: 7330933650
    Bu ürün Pozitif Kırtasiye Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rovco® Pipetli Tritan Mataralarıyla buluşturuyor.*Rovco Çocuk Tritan 220 Ml Pipetli Tritan Su Matarası I Love You Daddy -Akıllı Pipet Toplu-- 3Renk B1030*3 Farklı Renk seçeneği Pudra- Mavi-Turuncu*Tritan su mataraları KAYNATILMAYA MÜSAİT DEĞİLDİR.*-10 +90 DERECE arası sıvılar için uygundur..*BPA İÇERMEYEN TRİTAN PLASTİKTİR.*Silikon pipeti sayesinde çocuklarınız ısırarak koparmaları daha güç.*Akıllı pipet topu sayesinde mataranın içinde su bırakmaz boş hava çekimi olmaz ve GAZ YAPMAZ..*Kutu içeriği pipetli 220 ml Tritan Su Matarası*ROVCO Özel kutusuyla gönderilmektedir..*Ürün ölçüleri Boy:16cm En:6cm Kulplarıyla en genişliği 13 cm Hacim 220ml Pipetli model*+6 ay itibariyle kullanıma uygundur..*Kapak kapalıyken akıtma sızdırma yapmaz..*İç ve dış mekan kullanımına uygun ve darbelere dayanıklıdır. *Elde yıkanmaya uygundur.Bulaşık makinesinde yıkanması ürün üzerinde çiziklere neden olabilir..*Dayanıklı şık sızdırma yapmaz bpa içermez.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver