Salewa Pedroc Dst Kadın Light Yelek

2.654,10 TL
Tükeniyor!
Beden: 6
6
8

Ürün Bilgileri

Salewa Pedroc Dst Kadın Light Yelek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kar Spor Satıcı Ünvanı: KAR GIDA İNŞAAT SPOR MALZEMELERİ VE GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323010156200059 Vergi Kimlik Numarası: 3230101562
    Bu ürün Kar Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu: 00-0000028573 -Salewa Pedroc Dst Kadın Light Yelek GENEL BAKIŞ İhtiyacınız olduğunda uyarlanabilir, hafif ve çok yönlü bir rüzgar koruması katmanı sunmak üzere tasarlanmıştır. Pedroc Durastretch Hafif Yelek, daha fazla hareket özgürlüğü için yüksek elastan içeriğine sahip, tescilli 123 gramlık, 4 yöne esneyen Durastretch softshell kumaşımızdan yapılmıştır. Arkada ve yanlarda, dengeli bir çekirdek sıcaklığı korumanıza ve katman değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırmanıza yardımcı olmak amacıyla artırılmış nefes alma performansı için daha hafif, delikli bir kumaşa softshell paneller yerleştirdik. Sıkı oturan kapüşonlu atletik kesim ve temiz kaplama, yükseltilmiş bir yaka, iki fermuarlı yan cep, birleştirilmiş bir etek ve daha fazla görünürlük için yansıtıcı detaylar içerir. Bu yelek, florokarbon kimyasalları kullanmayan ve ek, sıkı çevre ve sürdürülebilirlik standartlarımızı karşılayan, PFC içermeyen Dayanıklı Su Tutmaz kaplamaya sahip bir SALEWA® Taahhütlü ürünüdür. ÖZELLİKLER Sırt uzunluğu: 63 cm (42/36) Atletik Kesim, Katmanlar: Yumuşak Ağırlık: 170 gram (42/36) Gövde haritalı hibrit yapı, Gömme kapüşon, Delikli kumaş ekler, İki adet fermuarlı el cebi, Yansıtıcı ayrıntılara sahiptir. MALZEME VE BAKIM KSS: Salewa Kararlı Ana Kaplama: Dayanıklı su itici - pfa içermez Ana Malzeme: DURASTRETCH LIGHT PUNCHED PFC FREE BLUESIGN 96 g/m2 (%88 Poliamid (geri dönüştürülmüş) %12 Elastan), DURASTRETCH PFC FREE BLUESIGN 123 g/m2 (%84 Poliamid %16 Elastan) KULLANMA/YIKAMA TALİMATI Hassas yıkama programıyla 30 derecede yıkayınız. Ürün, düşük sıcaklıkta ütülenmelidir. Ağartıcı kullanılmamalıdır. Tamburlu kurutma yapmayınız. Kuru temizleme işlemi uygulanabilir, hafif bir işlem tercih edilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Boy Standart
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • 30 derecede yıkayınız.
Geri Bildirim Ver