Samsung Yenilenmiş Galaxy S20 Plus Gray 128gb B Kalite (12 Ay Garantili)

11.259 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 12 Taksit

Ürün Bilgileri

Samsung Yenilenmiş Galaxy S20 Plus Gray 128gb B Kalite (12 Ay Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: senatech Satıcı Ünvanı: SENATECH BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761098047100001 Vergi Kimlik Numarası: 7610980471
    Bu ürün senatech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz üründe 5G özelliğinin bulunması halinde bu özelliğin kullanımı operatörünüze ve ilgili bölgeye göre değişiklik gösterebilecektir.
  • Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite ÖzellikleriYenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite , 6.7 inçlik dinamik AMOLED ekran, Exynos 990 veya Snapdragon 865 işlemci, 12 GB RAM ve 128 GB / 256 GB / 512 GB dahili depolama seçenekleri gibi özelliklere sahiptir. Cihaz, 64 MP çok yönlü arka kamera sistemi, 12 MP ultra geniş açılı ve 12 MP telefoto objektif ile birlikte gelir. Ayrıca, 10 MP ön kamera ile yüksek kalitede selfie fotoğrafları çekebilirsiniz. Cihaz, 5G desteği, büyük 5000 mAh batarya ve harika bir ses kalitesi sunan AKG tarafından tasarlanmış stereo hoparlörler gibi özelliklere de sahiptir. Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite , üst düzey bir akıllı telefon olarak tasarlandı ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışır.Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite Kamerası Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite , 64 MP çok yönlü arka kamera sistemi, 12 MP ultra geniş açılı, 12 MP telefoto objektif ve Time of Flight (ToF) sensöründen oluşur. Cihaz, 8K video kaydı, Space Zoom (100x) ve Live Focus gibi özelliklere sahiptir. Cihaz, yüksek kalitede fotoğraf ve video kaydı yapmanıza olanak tanır ve doğal ve ayrıntılı görüntüler üretir. Ayrıca, 10 MP ön kamera ile yüksek kalitede selfie fotoğrafları çekebilirsiniz. Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite , profesyonel fotoğrafçılar için bile yeterli olan bir kamera sistemi sunar ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışır.Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite HafızasıYenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite , 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza ile gelir. MicroSD kart desteği ile hafıza kapasitesi 512 GB'ye kadar genişletebilirsiniz. Bu, uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve diğer dosyaları rahat bir şekilde saklamanıza olanak tanır. Ayrıca, verilerinizi ve dosyalarınızı kolayca yedekleyebilir ve cihazınızı değiştirmek istediğinizde dosyalarınızı kolayca aktarmaya olanak tanır. Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite , yüksek performanslı bir hafıza sistemi sunar ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışır.Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite Fiyatı Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus Gray 128GB B Kalite 'ın fiyatı, piyasadaki fiyat dinamiklerine, ülkenize, satılan özelliklere ve satılan ürün miktarına göre değişebilir. Ayrıca, cihazın lansman tarihinden sonra fiyatı da değişebilir. Ancak fiyat, ülkenize, satılan özelliklere ve satılan ürün miktarına göre değişebilir. Cihazı satın almadan önce, piyasadaki fiyatları karşılaştırmanız ve en uygun fiyatı bulmanız önerilir. En iyi fiyatı bulmak için sitemize göz atınız.

Ürün Özellikleri

  • Dahili Hafıza 128 GB
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver