Samuk Minibüs Suv Ve Kamyonet Için Merdiven Tipi Mahmuzlu Serme Kar Zinciri

3.100 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: XS
M
XL
XS
L
3XL
2XL
Universal
S

Ürün Bilgileri

Samuk Minibüs Suv Ve Kamyonet Için Merdiven Tipi Mahmuzlu Serme Kar Zinciri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Samuk Zincir Satıcı Ünvanı: SAMUK CİVATACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742074113500001 Vergi Kimlik Numarası: 7420741135
    Bu ürün Samuk Zincir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAMUK Merdiven Tipi Mahmuzlu 4x4 SUV, Minibüs ve Kamyonet için Patinaj / Kar Zinciri DİKKAT:Bu ürün grubu 6 mm zincirden imal olmuş olup binek otomobil ve hafif ticari araçlar için uygundur. SAMUKürünlerinin, sektörde 36 yıllık tecrübesiyle kalte ve güvenin adresi olan firmamız SAMUK CIVATAyetkili satıcısıdır. Problem yaşamamak ve size en iyi hizmeti sunulması için yetkili satıcıdan almanızı tavsiye ederiz. SAMUK serme otomobil grubu kar zincirleri 1.sınıf kalitede ve yerli üretimdir. Patinaj zincirleri araçların karlı,buzlu,çamurlu yollarda patinaj etmesini engellemek amacıyla hareket aldığı tekerleklere takılmak suretiyle kullanılır. Zincir takılı araçlar maksimum 50km/saat hızla hareket etmeli ve bu süratın üzerine çıkmamalıdır. Zincir takıldıktan 15-20 m sonra durup zincir gerdirme işlemi tekrar yapılmalıdır. Zincir takılı araçlarda ani duruş ve kalkışlardan kaçınılmalıdır. Ambalaj torbası içerisinde çeker lastikler için 2 adetzincir bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Zincir Tipi Serme Zincir
Geri Bildirim Ver