Sanabelle Sensitive Hassas Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

1.799 TL
(179,90 TL / kg)
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.855 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.098,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.178 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.188 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sanabelle Sensitive Hassas Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petimce Satıcı Ünvanı: KC SANAL MAĞAZA İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541082233800001 Vergi Kimlik Numarası: 5410822338
    Bu ürün Petimce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanabelle Sensitive Glutensiz Kuzu Etli Hassas Kedi Maması Hakkında Bilinmesi GerekenlerSanabele sensitive kuzu etli hassas kedi maması yetişkin kediler için üretilmiştir. Hassas sindirim sistemine sahip olan kedilerin tükettiği ve gıda hassasiyeti olan kedilerin tüketmesi için üretilmiştir.En az %20 ekstra taze kanat eti içeriğli ve tahl içermeyen gevrek ile üretilmiştir. Besleyici ve lezzeti ile yetişkin kedilerin vazgeçilmez mamaları arasında bulunmaktadır. Sindirime yardımcı olması ile birlikte alerjik reaksiyonları önlemektedir.Sanabelle Sensitive Glutensiz Kuzu Etli Hassas Kedi Mamasının Faydaları Nelerdir?Sanabelle sensitive kuzu etli kedi maması hassas kediler için özel olara üretilmiştir. Hassas kedilerin deri ve tüy yapısını koruyarak sindirim sistemini düzenli çalışmasını sağlamaktadır. Sindirim sistemini düzenlemektedir. Deri ve tüy yapısını korumaktadır. Gıda hassasiyeti olan kedilerin düzenli ve sağlıklı beslenmesini sağlamaktadır. Kedilerin tüm besin değerini maksimum seviyede tamamalamaktadır.Sanabelle Sensitive Glutensiz Kuzu Etli Hassas Kedi Mamasının İçindekiler Taze Kuzu Eti %5 Taze Kanatlı Eti %20 Pirinç %14 Hayvansal Yağ Balık Eti Tavuk Eti Unu Et Unu Sorgun Pekmezi Kurutulmuş Karaciğer Hidrolize Et Kurutulmuş Kıkırdaklar Kurutulmuş Yumurta Unu Keten Tohumu Kurutulmuş Panca Küspesi Selülöz Lifleri Kurutulmuş Maya Balık Yağı Potasyum Klorür Kurutulmuş Kızılcık Kurutulmuş Yaban Mersini Midye Tozu Hindiba Kadife Çiçeği Yucca Özü SKT:01.2023

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Özellik Hipoalerjenik
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver