Sandisk 128gb Nintendo Switch Microsdxc Hafıza Kartı 100mb/60mb/s V30 U3 C10 A1 Uhs-1

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sandisk 128gb Nintendo Switch Microsdxc Hafıza Kartı 100mb/60mb/s V30 U3 C10 A1 Uhs-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gizala Satıcı Ünvanı: GİZALA ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396074953100001 Vergi Kimlik Numarası: 3960749531
    Bu ürün gizala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nintendo®-Licensed memory cards for nintendo switch™ 128gb nintendo switch için resmi lisanslı sandisk microsdxc kart, oyun konsolunuz için güvenilir, yüksek performanslı depolama sağlar. 512gb1’a kadar alan ekler, böylece en sevdiğiniz oyunları tek bir kartta tutabilirsiniz. Nintendo switch ıçin nintendo® lisanslinintendo switch oyun sistemleri için üretilen sandisk microsdxc kart, oyunlarda yeni seviyelere geçişiniz sırasında güvenilir depolama sağlamak için tasarlamıştır. Keşfetmek ıçin alannintendo switch konsolunuza saniyeler içinde 512gb1’a kadar depolama alanı ekler ve favori oyunlarınız için alana sahip olduğunuzu bilerek rahat edersiniz. Hızlıca oyuna girinnintendo switch için sandisk microsdxc kart, 100 mb/sn2’ye kadar aktarım hızları ile oyunları hızlıca yükleyebilmeniz için tutarlı yüksek performans sunar. Daha fazla depolayın, daha az taşıyınnintendo switch için sandisk microsdxc ile, en sevdiğiniz dijital oyunları tek bir yerde tutabilirsiniz, böylece her zaman oyun için hazır olursunuz. Ömür boyu sınırlı garantinintendo switch için sandisk microsdxc kart, sınırlı ömür garantisi ile desteklenir3, oyunlarınız bu sayede her zaman barınacakları güvenli bir yere sahip olurlar.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 128 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hafıza Kartı Tipi Micro SD
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver