SAPPHIRE Nitro+ Amd Radeon Rx 6900 Xt Se 16gb 256 Bit Ekran Kartı

76.802,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SAPPHIRE Nitro+ Amd Radeon Rx 6900 Xt Se 16gb 256 Bit Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QP Bilişim Satıcı Ünvanı: QP BİLİŞİM ELEKTRONİK HİZMETLER İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632054676200012 Vergi Kimlik Numarası: 6320546762
    Bu ürün QP Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 6900 XT SE 16GB 256 Bit Ekran Kartı
Geri Bildirim Ver

Amd Radeon 11308-03-20G Nitro+ RX 6900 XT SE 16 GB 256 Bit Ekran Kartı

Üst düzey grafiklerle keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT SE 16 GB 256 bit ekran kartı sizin için idealdir. Yüksek çekirdekli işlemci tasarımına sahip olan bu ürün, hızlı çalışmasıyla dikkat çeker. Gelişmiş grafik desteği sayesinde oyunlarda görüntüler kesintisiz biçimde aktarılır. Bu model, donma ve kasılmaları önleyen bir yapıdadır. Aktif soğuma özelliği cihazın güvenli kullanılmasını sağlar. Ekran kartında VGA slotları vardır. Ürün bu sayede bilgisayarlara kolaylıkla bağlanabilir. 16000 MHz bellek hızı ise etkin bir performans sağlar. Bu ürünü satın alarak sevdiğiniz oyunlardan aldığınız keyfi üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

  • Ürün Ebatı: 310 x 134,3 x 55,3 mm
  • Maksimum Çözünürlük: 760 x 4320 piksel
  • Soğutucu Fan Sayısı: 3

Nitro+ AMD Radeon RX6900XT SE Ekran Kartı Özellikleri

Nitro+ AMD Radeon RX6900XT SE Ekran Kartı Özellikleri

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT SE 16 GB 256 bit ekran kartı, yüksek oyun performansı vadeden bir üründür. Canlı görsel desteği bu cihazın dikkat çeken özelliklerinden biridir. Özel olarak geliştirilen ekran kartı, 4K oyun deneyimini destekler. Bu nitelik, gaming aktivitesi sırasında gerçeklik hissini arttırır. Ekran kartının gelişmiş grafikleri sayesinde oyunun atmosferine girebilir ve gerçekçi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Soğutma sistemi cihazın dikkat çeken özelliklerinden biridir. Dalgalı kanat tasarımı havanın etkin biçimde iletimini sağlar. Bu sayede ekran kartı çalışma esnasında hızlı biçimde soğutulur. Hibrit fan tasarımı soğutmanın sessiz bir biçimde yapılmasını sağlar. Bu sayede oyun esnasında dikkatinizi dağıtan hiçbir unsur olmaz. Sapphire Nitro+ Radeon RX 6900 XT SE Trixx yazılımıyla geliştirilir. Bu yazılım çift BIOS modlarında etkili bir kullanım sağlar.

Nitro+ AMD Radeon RX6900XTSE Ekran Kartı Hangi Modele Uygundur?

Nitro+ AMD Radeon RX6900XTSE Ekran Kartı Hangi Modele Uygundur?

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT SE 16 GB 256 bit ekran kartı geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün, Windows 10 sürümüne sahip ve 20H2 geliştirmesi olan cihazlar için uygundur. Ekran kartı bu bilgisayarlarda yüksek performans sağlar. Samsung 970 EVO Plus SSD modelleri de bu ekran kartının kullanımı için ideal bir yapıdadır. Özel geliştirilmiş ürün, Samsung'un söz konusu cihazlarıyla kolay uyumlanır. Bu cihaz ASUS tarafından üretilen birçok modelle de uyumludur. Marka tarafından tasarlanan ROG Crosshair, Thor ve RYUO modellerinde bu ürün güvenle kullanılabilir. Ryzen 9 5950X işlemciye sahip olan modeller de Sapphire Nitro+ RX 6900 XT SE ürünü için uygun bir yapıdadır. Bu model aynı zamanda G.Skill 2 x 16 32 GB 3600 işlemcili bilgisayarlarda da kullanılabilir.

Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT SE Ekran Kartı Kaliteli mi?

Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT SE Ekran Kartı Kaliteli mi?

Malzeme kalitesi, Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT SE 16 GB 256 bit ekran kartının dikkat çeken özelliklerinden biridir. Kaliteli üretim materyali, ekran kartının dayanıklı bir yapıya sahip olmasını sağlar. Cihaz bu sayede uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanılabilir. Düşük güç tüketimi ekran kartının bir diğer dikkat çeken özelliğidir. Bu model, 363 W oranında güç tüketimi sağlar. Gelişmiş soket tasarımı ekran kartının birçok farklı modelle uyumlanmasına yardımcı olur. Bu sayede ekran kartı komutları cihaza hızlı bir biçimde iletilir. Nitro Grafik kartları, ürünü kaliteli kılan başka bir özelliktir. Bu kartlar sayesinde oyunlarda ve yüksek çözünürlük gerektiren diğer programlarda kaliteli görüntü aktarımı sağlanır. Arttırılmış bir oyun deneyimi için bu modeli Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Diğer oyuncuların tecrübelerini öğrenmek için Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT SE 16 GB 256 bit ekran kartı yorum ve puanlamalarını incelenebilir.