SAPPHIRE Amd Radeon Rx 6500 Xt Pulse 11314-01-20g 4 Gb Gddr6 64 Bit Ekran Kartı

7.695,26 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

SAPPHIRE Amd Radeon Rx 6500 Xt Pulse 11314-01-20g 4 Gb Gddr6 64 Bit Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: onlinealisverisyap Satıcı Ünvanı: BURHAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5472129686000001 Vergi Kimlik Numarası: 7900379482
    Bu ürün onlinealisverisyap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
  • Bit Değeri 64 - 128 Bit
  • Grafik Arabirimi PCI Express
  • HDMI Giriş Sayısı 1
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

AMD Radeon 11314-01-20G RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 4 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı

Hızlı ve yüksek kapasiteli işlem hacmine sahip bir bilgisayar için ekran kartı seçimi önemlidir. Oyunlarda iyi sonuç veren bir ürüne yönelmek istendiğinde Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB GDDR6 göze çarpar. Cihaz, 1080p oyunlarda güçlü bir performans sunar. Yüksek kaliteli VR deneyimi yaşatır. 8K'ya kadar video akışı sağlar. Görüntü ve ses aktarımına hizmet eden HDMI desteğine sahiptir. Cihazın PCB olarak bilinen baskı devre kartı, önceki versiyonlara nazaran çok daha yüksek performans sergiler. Üründe bulunan DSC'li DisplayPort 1.4, tek kabloyla yüksek çözünürlüklü birden çok ekranı kullanmanıza imkân tanır.

  • Ekran Kartı Hafızası: 4 GB
  • Bit Değeri: 64 Bit
  • Grafik Arabirimi: PCI Express

Radeon RX6500 XT Pulse Ekran Kartının Özellikleri

Radeon RX6500 XT Pulse Ekran Kartının Özellikleri

Sapphire Radeon RX 6500 XT pulse AMD RDNA 2 mimarisine sahiptir. Yüksek performans gösterdiği için hem ofis uygulamalarında hem de oyunlarda tercih edilir. Bu ekran kartı, yeni nesil oyunlarda üst standart olarak kabul edilen DirectX 12 Ultimate desteğine sahiptir. Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB 64 bit, CPU ve GPU arasındaki veri aktarımını geliştirmeye yarayan AMD Akıllı erişim belleğine sahiptir. Sonsuz önbellek teknolojisi bu ekran kartını üstün kılan niteliklerden biridir. Görüntü keskinleştirme ve gecikme önleme özellikleri, Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB 64 bit GDDR6 ekran kartının fark yaratan unsurlarındandır. Dual-X soğutma teknolojisine sahip olan cihaz, uzun süre boyunca verimli bir biçimde çalışır. Son derece sessiz bir biçimde işlevini yerine getiren aygıt, beklentilerinizi karşılar.

Radeon RX6500 XT Pulse Ekran Kartı Hangi Kasalarla Uyumlu?

Radeon RX6500 XT Pulse Ekran Kartı Hangi Kasalarla Uyumlu?

Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB 64 bit GDDR6 ekran kartı, mini bilgisayarlar için işlevselliği bakımından sıkça tercih edilir. Küçük form faktörlü kasalarda kullanıma uygun kompakt bir tasarıma sahiptir. PCI Express tabanlı tüm bilgisayarlarda kullanılabilir. Minimum 8 GB sistem belleği aygıtın gereksinimlerinin arasındadır. Cihaz, daha az yer kaplaması için tasarlayacağınız bilgisayar kasalarına uygundur. Esnek yerleşim imkânı sağlayan mini oyun bilgisayarları için ideal bir seçimdir. Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB oyun performansından ve işlevsellikten ödün vermeden tam donanımlı bir bilgisayar oluşturmanıza yarar. Bilgisayar tutkunları Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB 64 bit GDDR6 ekran kartına sahip olan sistemleri, diledikleri yere kolayca taşıyabilir.

Radeon RX6500 XT Pulse Ekran Kartını Kimler Alır?

Radeon RX6500 XT Pulse Ekran Kartını Kimler Alır?

Kendi bilgisayarını toplamak ve mevcut sistemini güçlendirmek isteyenler bu ürünü sıkça satın alır. Bu cihaz, oyuncuların yüksek bir performans sergilemesini sağlayan aygıtların arasındadır. Çok fazla işlemi bir arada gerçekleştirebilme yeteneğine sahiptir. Oyun esnasında hızlı komutlara cevap verebilen bu ekran kartı, keyifli bir deneyim yaşamanızı sağlar. Cihazın yoğun işlem gücü gerektiren programları yüksek verimlilikle sorunsuzca çalıştırabilmesi, kullanım sürecini kolaylaştırır. Söz konusu ürün, mimarlık ve grafik tasarım gibi meslek alanlarında çalışanlar tarafından da tercih edilebilir. Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB 64 bit GDDR6 ekran kartı, ısınmayı kontrol altına alabildiği için kişilerin beğenisini kazanmıştır. Ürün hakkında inceleme yaparken Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4 GB 64 bit GDDR6 ekran kartı yorumlarına da göz atabilirsiniz. Bu yüksek teknoloji ürününü Trendyol'dan güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.