SARPAŞ Pileli Plise Akordiyon Kapı Sineklik 120-140x00-220 Cm Kahve

547 TL

Ürün Bilgileri

SARPAŞ Pileli Plise Akordiyon Kapı Sineklik 120-140x00-220 Cm Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARPAŞ DEKOR Satıcı Ünvanı: NECMETTİN SARSILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7510622328
    Bu ürün SARPAŞ DEKOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Sarpaş Pileli Plise Akordiyon Kapı Sineklik 120-140x00-220 Kahve Ürünümüz üstün teknoloji ile üretilen fiberglass'tan imal edilir. Hijyeniktir ve kanserojen madde içermez. Yanmaya ve yırtılmaya dayanıklı uzun ömürlüdür. Beyaz ,Açık kahve 8003 , koyu kahve 8016 ve Antrasit renk çeşitlerimiz mevcuttur. Sizlere özel istediğiniz ölçülerde üretim yapılıp en hızlı şekilde kargoya verilir. ÖLÇÜ ALMAK İÇİN : Ölçüleri pencere veya kapıyı açtığınızda içeride bulunan contadan contaya alırsanız 5 cm de ekleme yapın ,bitmiş ölçünüzü düzgün yüzeye geldiğini kontrol edip bitmiş ölçü sipariş edin.Lütfen ölçülerinizi alırken dikkatli olunuz.Ölçüye kesim bir ürün olduğu için iadesi yoktur.Köşe birleşim yerlerinden paket içeriğinde bulunan 4 adet vida ile yerine kolayca montaj edebilirsiniz. NOT= ÜRÜNÜ SİPARİŞ EDERKEN ALIŞVERİŞ AŞAMASINDA NET ÖLÇÜSÜNÜ BELİRTİNİZ."

Ürün Özellikleri

  • Tip Pileli (Pilse)
Geri Bildirim Ver