Sennheiser Cx 200 Street Iı Siyah Kulakiçi Kulaklık 502544

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sennheiser Cx 200 Street Iı Siyah Kulakiçi Kulaklık 502544

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobiloommm Satıcı Ünvanı: TRENDTEK TELEKOMÜNİKASYON VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8590564828
    Bu ürün Mobiloommm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cx 200 Street Iı Siyah Kulakiçi Kulaklık 502544

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Yok
Geri Bildirim Ver

Sennheiser CX 200 Street II Kulak İçi Kulaklık Siyah 502544 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Seslerin ince detaylarına kadar işitilebilmesini sağlayan kulaklıklar, günlük hayatta birçok farklı alanda kullanılır. Müzik dinlemek, oyun oynamak veya kalabalık ortamlarda telefonla görüşmek için sıkça kullanılan ürünler, dışarıdaki istenmeyen sesleri engeller. Ürünler kullanım şekillerine göre farklı seçeneklerde üretilir. Kulak içi modeller, silikon uçları sayesinde kulağa tam uyum göstererek eşsiz bir ses aktarımının yanında izolasyon da sağlar. Sennheiser CX 200 Street-II siyah kulak içi kulaklık 502544 modeli bu tip ürün arayan kişiler için ideal bir seçim olabilir. Sennheiser CX 200 Street-II siyah kulak içi kulaklık 502544/siyah rengi ve parmak dış hatları ile uyumlu olan yenilikçi tasarımıyla dikkat çeker. Ürünün çevre gürültüsünü mükemmel düzeyde engellemesi sayesinde dinlemek istediğiniz seslere kolay bir şekilde odaklanabilirsiniz.

  • Kablolu bağlantı
  • Parmak dış hatlarına uyumlu tasarım
  • Geniş ses frekansı

Sennheiser CX 200 Street-II Kulaklık Özellikleri

Sennheiser CX 200 Street-II Kulaklık Özellikleri

Sennheiser CX 200 Street-II kulak içi kulaklık özellikleri eşsiz bir ses aktarımı sunacak şekildedir. Çevredeki istenmeyen sesleri pasif olarak çok iyi derecede engelleyen ürün 20-20000 Hz frekans aralığındaki sesleri algılar. Sennheiser kulaklık CX 200, 110 dB ses basıncına kadar hassasiyet gösterir. Ürünün paket içeriğinde bulunan adaptör seti sayesinde silikon uçlar kulağa tam uyum sağlar. Böylece kulaklığın dışarıdan bir müdahale olmadan çıkması engellenir. Sennheiser CX 200 Street-II siyah kulak içi kulaklık 502544, bu özelliği sayesinde spor aktivitelerinde kullanım için de avantajlı bir seçenek olur. Güçlü bas ağırlıklı stereo ses veren ürün, cihazlara kablo ile bağlantı sağlar. Model, 1,2 m kablo uzunluğu ile rahat bir kullanıma sahiptir. 3.5 mm jak girişi sayesinde ürünü telefon, bilgisayar ve tablet gibi cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Kusursuz Ses Aktarımıyla Sennheiser CX 200

Kusursuz Ses Aktarımıyla Sennheiser CX 200

Uzun yolculuklarda ve yürüyüşlerde vazgeçilmez kurtarıcılar olan kulaklıklar kullanım şekline göre farklı tiplerde tasarlanır. Cihazlara bağlanma şekillerine göre kablolu veya kablosuz seçenekler sunulur. Kablolu bağlantılarda ses aktarımı, kablosuz olanlara nispeten düşük ses kaybıyla ve yüksek kalitede gerçekleşir. Sennheiser CX 200 Street-II siyah kulak içi kulaklık 1.2 m kablo uzunluğuna ve 3.5 mm jak girişine sahiptir. Üstün kalitede malzemeler kullanılarak üretilen kablosu kopma ve yırtılma gibi durumlara karşı dirençli olacak şekildedir. Minimal boyutları ve 5 gr ağırlığı ile pratik ve kolay bir kullanıma sahiptir. CX 200 Sennheiser, pasif gürültü engelleme özelliği ile dışarıdaki istenmeyen sesleri engeller. Kulağa tam uyum gösteren silikon uçları, güçlü bas titreşimlerini kusursuz bir şekilde iletir. Dinamik dönüştürücü prensibiyle çalışan ürünü avantajlı bir seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.

CX 200 Sennheiser Street Fiyatı ve Yorumları

CX 200 Sennheiser Street Fiyatı ve Yorumları

Ses kalitelerine, tasarımlarına ve bağlantı şekillerine göre farklı seçenekleri bulunan kulaklıkların fiyatları geniş aralığa sahiptir. Rağbet gören ürünlerden olan Sennheiser CX 200 fiyat değerini Trendyol’da araştırabilirsiniz. Ürünün ses hassasiyeti, gürültü engelleme özelliği veya mikrofona sahip olup olmaması fiyatını belirleyen kriterlerdendir. Yüksek hassasiyetli ürün satın almak isteyenler için avantajlı bir seçenek olan Sennheiser CX 200 Street-II siyah kulak içi kulaklık fiyatları oldukça elverişli rakamlarla sunulur. Sennheiser CX 200 Street-II siyah kulak içi kulaklık kullananlar ürünün teknik özelliklerden ve kalitesinden oldukça memnunlardır. %2 seviyesinde harmonik bozulmaya sahip olmasıyla seslerin neredeyse hiç bozulmadan iletilmesini sağlar. Dinamik dönüştürücü prensibiyle çalışan ürün 16 Ohm empedans değerine sahiptir. Ürünü önceden satın almış kişilerin Sennheiser CX 200 Street-II siyah kulak içi kulaklık yorumlarını inceleyerek ürünü satın alabilirsiniz.