Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Aktif Gürültü Engelleyici Kulaklık (Siyah)

9.579 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Aktif Gürültü Engelleyici Kulaklık (Siyah)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fashionista Satıcı Ünvanı: TECHCITY BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833113256000001 Vergi Kimlik Numarası: 8331132560
    Bu ürün Fashionista tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Momentum 3 Kablosuz Aktif Gürültü Engelleyici Kulaklık (Siyah)

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sennheiser Momentum 3 Wireless ANC Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyatı - Trendyol

Momentum 3 kulaklık, üstün ses kalitesiyle ön plana çıkar. Son teknolojiyle tasarlanan Momentum, sesin derinliğini ve dengesini sağlar. Sennheiser Momentum 3 siyah kulaklığı sezgisel kontrole sahip özelliği ile müzik dinlerken ya da arkadaşınızla konuşurken otomatik açabilir ya da kapatabilirsiniz. Akıllı duraklatma özelliğini kullanarak hiçbir ritmi kaçırmadan müziği hissedebilirsiniz. Aktif ses engelleme özelliğiyle kesintisiz müzik keyfini yaşatır. Farklı sesleri duymadan sadece dinlediğiniz müziğe odaklanabilirsiniz. Ergonomik yapısıyla uzun süre kullanıldığında herhangi bir ağrı hissi oluşumunu engeller. Geliştirilen aktif gürültü önleme sistemi ile 3 farklı seviyede kullanma imkanı sağlar. Şık tasarımıyla her zaman her yerde kullanıma uygundur. Son teknolojiyi ve kaliteyi hayatınıza getiren Sennheiser Momentum 3 kulaklık siyah rengiyle asilliği yansıtır.

  • Kafa üstü
  • Aktif ses engelleyici
  • Otomatik kapama ve açma özelliği

Sennheiser Momentum 3 Siyah Özellikleri

Sennheiser Momentum 3 Siyah Özellikleri

Sennheiser Momentum 3 kablosuz aktif gürültü engelleyici siyah kulaklık kablosuz özelliği ile rahatlığı sunar. Aktif gürültü önleyici özelliğiyle sizi ortamdan soyutlar ve kendinizle vakit geçirmenize yardımcı olur. Müziğin keyfini kesintisiz çıkarmanızı sağlar. Hakiki deri kullanılarak tasarlanan kafa bandı ve birinci sınıf kaliteyle üretilen kulaklık modeli üstün konfor sunar. Dayanıklı kapaklar, mat çelik kolların sağlamlığı kullanım ömrünü uzatır. Sezgisel özelliği sayesinde kulaktan çıkarıldığında müzik otomatik olarak kapanır ve geri takıldığında çalmaya devam eder. Teknolojiyi hayatınıza taşıyan Sennheiser Momentum 3 kablosuz siyah kulaklık, 3 düğmeli arayüze sahiptir. Bu özelliği sayesinde müzik arasında geçiş yapabilir ve arama yapabilirsiniz. Ayrıca tek düğmeyle ses yardımcısı teknolojisine bağlanabilir, ses seviyesini etkin hale getirebilirsiniz. Kesintisiz entegrasyon özelliğiyle dilediğiniz şekilde müzik dinleyebilir, telefonla konuşabilir, telefon asistanını kullanabilirsiniz.

Sennheiser Momentum 3 Kulaklık Avantajları

Sennheiser Momentum 3 Kulaklık Avantajları

Sennheiser Momentum 3 kablosuz aktif gürültü engelleyici kulaklık siyah rengi ve şık tasarımı ile hayatınızın her anında size eşlik eder. Kablosuz özelliğiyle kablo takılması ya da bükülüp zarar görmesi gibi durumlar önlenir. Bluetooth ile kısa sürede telefonunuza, bilgisayarınıza ya da tabletinize kolayca bağlayabilirsiniz. 3 farklı ANC modunun dışında transparan duyma özelliğine sahiptir. ANC teknolojisi, dinlediğiniz müziğe ya da telefon konuşmanıza odaklanmanıza yardımcı bir gürültü önleme özelliğidir. Böylece dış dünyadan gelen seslerin frekansına ters bir frekansla müziğinizi ön plana çıkarır. Yolda yürürken Sennheiser aktif gürültü engelleyici kulaklık sayesinde transparan duyma özelliğine geçerek ortamdan soyutlanmadan müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Son teknolojilerle tasarlanan bu ürün rahatlığı ve konforu hayatınıza getirir. Sennheiser Momentum 3 kablosuz siyah kulaklık yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla bilgi elde edebilirsiniz.

Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Sennheiser Momentum 3 kablosuz aktif gürültü engelleyici siyah kulaklık fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Sennheiser markalı Momentum 3 kulaklık akıllı TILE teknolojisine sahiptir. Böylelikle kulaklığınız kaybolduğunda konum bilgisinden nerede olduğu görülebilir ve cihazı kolayca bularak kullanmaya devam edebilirsiniz. Sennheiser Momentum 3 kablosuz siyah kulaklık kullananlar, ANC ve TILE teknolojisi gibi ayrıcalıklara sahip olurlar. Ergonomik yapısı sayesinde baş bölgesine tam oturur ve spor veya yürüyüş yaparken, hareket ederken rahatça kullanılabilir. 3 farklı ayarıyla dışarıdaki sesleri maksimum seviyede yok eder. Sennheiser Momentum 3 kablosuz aktif gürültü engelleyici kulaklık siyah rengini dayanıklı yapısıyla uzun süre korur. Düşmelere ve çarpmalara karşı dayanıklıdır. Uzun süre şarj etmeden müzik zevkinizi yaşayabilirsiniz. Bluetooth ile milisaniyeler içerisinde telefonunuza, bilgisayarınıza veya tabletinize bağlayabilirsiniz. Birçok özelliği bir arada toplayan ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.