9
Felsefe kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Serbest Akademi Felsefeye Giriş

285 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,84 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
287,27 TL
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Serbest Akademi Felsefeye Giriş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ravzakitap Satıcı Ünvanı: YÖRÜNGE BASIM YAYIM REKLAMCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0983076624900001 Vergi Kimlik Numarası: 9830766249
    Bu ürün ravzakitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dilimizde telif veya çeviri eser olarak felsefe hakkında giriş mahiyetinin bilgi veren kitap sayısı sınırlıdır.öte yandan bu yönde yazılmış eserlerin , sahip oldukları felsefe akımlarının bakış açısını gereğinden fazla yansıtmaları , felsefenin aleyhine ihmal etmeleri gibi bazı kusurları bulunmaktadır.Üniversitelerin felsefeyle şu veya bu nedenle ilgilenen , felsefe hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okurlara yönelik olarak hazırlanan bu kitapta ise bu tür eksikleri ortadan kaldırmak isteyen bir bakış açısı izlemeye çalışılmıştır.Felsefenin ne olduğunu , felsefi bilginin özellikleri , felsefenin işlevi , felsefe ile benzeri diğer temel kültürel entellektüel etkinlik alanları (bilim ,sanat , din) arasındaki ilişkiler hakıkında genel ve temel bir bilgi kazandırmak
  • felsefenin belli başlı problemler , kavramlar , kuramlar ve felsefi akımlar hakkında bilgi vermek
  • nihayet bütün bunları yaparken felsefenin daima şüpheci ve eleştirici bir özellik taşına ruhunu açığa çıkartmak amacıyla ortaya atılan hee tez ,getirilen her öneri , geliştirilen her kurama yöneltilmiş olan itiraz , eleştiri ve karşı çıkışları göstermek ve böylece okuyucuda felsefenin ruhunu doğru bir şekilde kavramak yönünde sağlam bir anlayış oluşturmak hedeflenmiştir.Hukuk felsefesi ve tarih felsefesini içeren iki yeni bölümle genişleyen yeni edisyonla beraber Felsefeye Giriş , uzun yıllardır olageldiği gibi alanındaki en temel başvuru kaynağı olma özelliğini pekiştirmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Serbest Kitaplar 521011 Felsefeye Giriş - Prof. Dr Ahmet Aslan

Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş kitabı geniş bilgi havuzu sayesinde konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için tam bir başucu kitabıdır. Geniş bir alan olan felsefe kuramlarına başlamak için ideal olan eser içeriği bölümlere ayrılmıştır. En temel felsefe bilgileriyle başlanan kitapta varlık, sanat, hukuk gibi felsefe kuramlarına ait bilgiler bulabilirsiniz. Akademik hayatı boyunca felsefe alanında çok sayıda çeviri ve çalışmaya imza atan Prof. Dr Ahmet Aslan, kitabı akıcı ve kolay anlaşılabilir şekilde ele almıştır. Ürünü felsefe okuyan öğrencilerin yanı sıra konuya alakalı okuyucular da rahatlıkla edinebilir.

  • 365 sayfa sayısına sahiptir.
  • Toplam 11 bölümden oluşur.
  • 15x23 cm boyutlarına sahiptir.

Serbest Akademi Felsefeye Giriş Kitabının Basım Özellikleri Nelerdir?

Serbest Akademi Felsefeye Giriş Kitabının Basım Özellikleri Nelerdir?

Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş kitabı 2021 yılında basılmıştır. Ankara’da yayınlanan kitap, karton kapak tasarımına sahiptir. Ürün kapağı Furkan Şener tarafından hazırlanmıştır. Bölümler hâlinde oluşturulan sayfa tasarımı ürünün kolay bir şekilde okunmasına olanak tanır. Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş, 15×23 cm boyutlarına sahiptir. Standart ebatlardaki kitabı çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz. 365 sayfa sayısına sahip olan eserin bölümlerinde temel bilgilerin yanı sıra kuramların eksik kalan ve eleştiri alan yönlerine de yer verilmiştir. Kuramların anlatımında filozofların düşüncelerine de yer verilen kitap sayesinde geniş bir felsefe bilgisine sahip olabilirsiniz. Serbest Akademi Yayınları karton kapak Felsefeye Giriş kitabını edinerek temel düşünce sistemine ait çok sayıda önemli bilgiyi öğrenebilirsiniz.

Serbest Akademi Felsefeye Giriş Kitabının Konu İçeriği Nedir?

Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş kitabının içeriğinde alana ait temel bilgiler yer alıyor. Çok geniş bir konu olan felsefe temel olarak bölümlere ayrılmıştır. Prof. Dr Ahmet Aslan’ın yazdığı bu eserde temel felsefe konuları bulunur. Kitaba felsefeye giriş başlığıyla girizgâh yapılmıştır. Felsefenin diğer alanlarla olan ilişkisine de değinilen bu bölümün ardından bilgi felsefesi bölümü gelir. Toplam 11 bölüme ayrılan kitapta bilgi felsefesine ek olarak yer verilen diğer başlıklar şunlardır: bilim, varlık, ahlak, siyaset, tarih, hukuk, sanat ve eğitim felsefesi. Her bir konu kendi içerisinde yine alt başlıklara ayrılır. İlgili felsefe başlığına ait en temel bilgilerle başlanan bölümlerde konu hakkında detaylı verilerle de karşılaşabilirsiniz. Felsefeye Giriş kitabına sahip olarak alan hakkında en temel değerlendirmeleri okuyabilirsiniz.

Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş Kitabının Yazarı Kimdir?

Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş, Prof. Dr Ahmet Aslan tarafından kaleme alınmıştır. 1944 yılında Şanlıurfa’da doğan yazar, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Felsefe Bölümü’nü tamamlamıştır. Lisansüstü eğitimini de aynı bölümde tamamlayan yazar, 1978 yılında doçent olarak aynı üniversite görev almaya başlamıştır. 1988 yılında Ege Üniversitesi’nde profesör kadrosuna alınan Ahmet Aslan, bir süre daha eğitmenlik görevini sürdürmesinin ardından emekliye ayrılmıştır. Uzman olduğu alanda çok sayıda çeviri yapan Ahmet Aslan; İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça dillerine hâkimdir. Ortaçağ İslam Felsefesi, Antikçağ Yunan Felsefesi gibi çok sayıda konu üzerine çalışmalar yapan yazarın bu konularda tamamladığı kitaplarından biri Felsefeye Giriş eseridir. Felsefe alanına meraklıları için başucu kitabı olabilecek eseri edinerek konu hakkında temel bilgileri öğrenebilirsiniz. Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş fiyatı oldukça ekonomiktir. Kitabı edinmeden önce Serbest Akademi Yayınları Felsefeye Giriş yorumlarını okuyarak ürün hakkındaki okuyucu fikirlerini öğrenebilirsiniz. Söz konusu kitabı uygun fiyat ve kaliteli alışverişi adresi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.