sereyalgıda Granola Tropikal 350 gr Bademli, Üzümlü Ve Yer Fıstıklı Granola

164 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

sereyalgıda Granola Tropikal 350 gr Bademli, Üzümlü Ve Yer Fıstıklı Granola

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sereyal Gıda Satıcı Ünvanı: ŞULE BOZOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2408620545600001 Vergi Kimlik Numarası: 1860815311
    Bu ürün Sereyal Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Granola sağlıklı, masum, lezzetli, doyurucu, bir atıştırmalıktır. Kullanım alışkanlıklarına göre süt, yoğurt, kek ve kurabiyelerinizde birlikte veya sade bir şekilde tüketebilirsiniz. Evde, işyerinde, okulda, kampta istediğiniz her yerde her zaman yanınızda pratik bir öğün. Katkısız, koruyucusuz, doğal. Sızma zeytinyağı ve bal ile fırınlanmış. Yüksek lif ve protein kaynağı Sereyal Granola her zaman, her öğün tüketebilirsiniz. 1 porsiyon 50 gr, net miktar 350 gr. Bu paket 350 gr, 7 porsiyondur İçindekiler
  • yulaf (%38), yer fıstığı (%14), file badem (%8), kuru siyah üzüm(%13), tarçın, hindistan cevizi, keten tohumu, bal (%8), zeytinyağı (%9), esmer şeker(% 7)
Geri Bildirim Ver