Sesu Duşta Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 150 ml

231 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Duşta Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acil durumlar için pratik çözüm Sesu Tüy Dökücü Köpük Hassas cilt, acil durumlarda istenmeyen tüylerinizden pratik ve kolay bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Ulaşılması zor bölgeler için de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Farklı tüy ve cilt tiplerine göre özel olarak geliştirilmiş formülü ile sizi 8 dakika içinde pürüzsüz bir cilde kavuşturur. Özel formüllü yeni Sesu Tüy Dökücü Duşta Hassas cilt, cildinizde tahrişi azaltırken, içerisindeki E vitamini ile cildinizin yenilenmesine yardımcı olur. Aroma GuardTM teknolojisi sayesinde kötü kokuyu hapseder. Dermotolojik olarak test edilmiştir. 7 gün pürüzsüzlük sağlar. Özel formülü sayesinde 24 saat cildinizi nemlendirir. Dermatolijik olarak test edilmiştir. 5 dakikada acil çözüm 1)Duştan önce, kremi cildinizdeki tüyleri tamamen kapatacak şekilde süngerin renkli kısmıyla ince bir tabaka halinde yayınız. Kremi sürmeden önce cildinizin kuru olduğundan emin olunuz. Duşa girmeden önce en az 1 dakika bekleyiniz. 2)Duşta, kremin cildinizde 2 dakika daha kaldığından emin olunuz. Su ile temas halindeyken krem yavaş yavaş cildinizden akabilir. Kremin erken akmasını önlemek için, duş sırasında kremli bölgenizi su ile direk temas ettirmeyiniz. Kremi cildinizde 3 dakika beklettikten sonra küçük bir bölgeyi süngerin beyaz kısmı ile temizleyerek tüylerin alınıp alınmadığını kontrol ediniz. 3)Tüyleriniz kolaylıkla alınıyor ise kremin tamamını temizleyiniz. Tüyleriniz kolaylıkla alınmıyorsa birkaç dakika daha kremi bekletebilirsiniz. Ancak, kremi cildinizde 10 dakikadan fazla bekletmeyiniz. 4)Cildiniz duşun altında bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver

Sesu Duşta Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 150 Ml

Sesu duşta tüy dökücü krem hassas ciltler 150 ml seçeneği, ihtiyaç duyulan alanlarda pratik bir çözüm sunar. Bu sayede istenmeyen tüylerden kolay ve hızlı bir şekilde kurtulabilme fırsatı elde edilebilir. Ayrıca bu krem ile almakta zorlanılan ve ulaşılması zor alanlarda bulunan tüylerden de kurtulabilme fırsatına sahip olunabilir. Tüm bunların yanında çeşitli cilt tiplerine göre geliştirilmiş bir üründür. Ayrıca farklı tüylerin rahatlıkla alınabilmesi imkanı da sağlar. 8 dakika gibi kısa bir sürede istenmeyen bütün tüylerden en iyi şekilde kurtulabilme fırsatını sunar. İçeriğindeki özel formülü, kremin kullanıldığı alanlarda herhangi bir tahrişin oluşmasına engel olur. Siz de bu kremi satın alarak istenmeyen tüylerinizden hızlı bir şekilde kurtulabilme imkanı elde edebilirsiniz.

  • 8 dakika içerisinde etki
  • Pratik ve kolay kullanım
  • E vitaminli içerik

Pratik Sesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 150 Ml

Pratik Sesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 150 Ml

Sesu duşta tüy dökücü krem, müşterileri memnun eden pek çok özelliğe sahiptir. Özellikle acil durumlarda müşterilere pratiklik sağlayarak kısa bir süre içerisinde tüylerden kurtulabilme imkanı sunar. Çeşitli bölgelerdeki bütün tüyler için etkili bir özelliğe sahiptir. Bu noktada vücutta herhangi bir yerde bulunan ve rahatsız olunan tüyler için sorunsuz şekilde kullanılabilir. Kuru, hassas ya da yağlı cilt tipleri için özel olarak geliştirilmiş formülü bulunur. Böylelikle farklı cilt tiplerinde de aynı etkiyi gösterir. Ayrıca kremin içerdiği E vitamini ise cildin yenilenmesine katkı sağlar. Tüm bunların yanında kötü kokuyu hapsedebilme özelliği de bulunur. Dermatolojik açıdan test edilmiş olan Sesu duşta tüy dökücü krem hassas ciltler 150 ml kullananlar tarafından da son derece beğenilir. Sesu markalı bu seçeneği kullanarak tüylerinizi kolaylıkla alabilirsiniz.

Duşta Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 150 Ml İçeriği

Duşta Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 150 Ml İçeriği

Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen Sesu hassas ciltler için tüy dökücü krem seçeneği, sahip olduğu avantajlı özelliklerle son derece etkili bir üründür. Kullanıldığı alanlarda hızlı bir şekilde etki göstermesi, en büyük avantajları arasında yer alır. Sesu tüy dökücü krem hassas ciltler için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İçeriğindeki özel formül, farklı cilt tiplerinde kullanılabilmesine olanak sağlar. Ayrıca özel formülü sayesinde cilt, 24 saat nemli kalır. Ürünün sahip olduğu GuardTM teknolojisi kötü kokunun hapsedilmesi fırsatını sunar. Tüm bunların yanında içerdiği E vitamini, cildin yenilenmesine de katkı sağlar. Sesu duşta tüy dökücü krem hassas ciltler 150 ml yorum yapan kişiler, ürünle ilgili pek çok olumlu görüş belirtir. Ayrıca kullanan kişiler diğer müşterilere de gönül rahatlığıyla bu ürünü önerir. Sesu markalı ürün ile 7 gün pürüzsüzlük hissini cildinizde yaşayabilirsiniz.

Sesu Duşta Tüy Dökücü Hassas Ciltler 150 Ml Fiyatları

Sesu Duşta Tüy Dökücü Hassas Ciltler 150 Ml Fiyatları

Sesu duşta tüy dökücü krem hassas ciltler 150 ml fiyat seçenekleri, çoğu müşteri tarafından son derece cazip görülür. Bu ürünün fiyatı belirlenirken, bazı noktalara dikkat edilir. Ürünün kalitesi, içeriğinde bulunan özel formül ile bileşenler ve miktarı gibi detaylar, fiyat aralıklarında büyük rol oynar. Herkes tarafından kullanılabilen bu ürün ile ulaşılması zor alanlarda dahi muhteşem sonuçlar elde edebilme imkanı sağlanır. Sesu duşta tüy dökücü krem hassas ciltler 150 ml satın alma işlemleri, Trendyol üzerinden son derece pratik ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Siz de hassas cilt yapısına sahipseniz ve istenmeyen tüyler için bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız, Sesu markalı bu alternatif en doğru seçenek olur. Gönül rahatlığıyla bu ürünü satın alıp ihtiyaç duyduğunuz alanlara pratik biçimde uygulayabilirsiniz.