Sesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 40 ml

93,93 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
91,64 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu tüy dökücü krem hassas ciltler, acil durumlarda tüylerinizden pratik ve kolay bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Özel formüllü akgünlük özlü içeriği ile cildinizde tahrişi önlerken uygulama sonrasında cildinizi pürüzsüz yapar. Kremi cildinizdeki tüyleri tamamen kapatacak şekilde spatula yardımı ile ince bir tabaka halinde yayınız. Kremi cildinizde 3 dakika beklettikten sonra küçük bir bölgeyi sptaula yardımı ile temizleyerek tüylerin alınıp alınmadığını kontrol ediniz. Tüyler kolaylıkla alınıyorsa kremin tamamını temizleyiniz. Tüyler kolaylıkla alınmıyorsa, birkaç dakika daha kremi cildinizde bekletebilirsiniz. Ancak, kremi cildinizde 10 dakikadan fazla bekletmeyiniz. Cildinizi soğuk suyla yıkayarak durulayınız. Kullanmadan önce uyarıları dikkatle okuyunuz ve kullanma talimatlarını uygulayınız. İlk defa kullanacaksanız, uygulayacağınız bölgenin ufak bir kısmında kullanma talimatlarına uygun olarak denem yapınız. 24 saat sonra cildinizde olumsuz bir reaksiyon oluşmamışsa ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Herhangi bir reaksiyon oluşması durumunda bölgeyi derhal bol su ile yıkayınız ve ürünü kullanmayınız. Sesu tüy dökücü krem, bacaklarda, kollarda, koltuk altlarında, ve bikini bölgesinde kullanılabilir. Başta, yüzde, gözde, burunda, kulakta, anüs etrafında, genital bölgelerde ve göğüste yada vücudun diğer kısımlarında kullanıma uygun değildir. Lekeli, yaralı, kesik ve egzamalı, varisli, benli, çatlak, tahriş olmuş, güneşten yanmış ve son 72 saat içinde tıraş bıçağı uygulanmış cilt üzerinde veya geçmişte tüy dökücü ürünlere reaksiyon göstermiş olan bölgelerde kullanmayınız. Kullanım esnasında herhangi bir yanma, karıncalanma hissederseniz kremi derhal siliniz ve bölgeyi soğuk su ile yıkayınız. Hassasiyet devam ederse derhal doktora başvurunuz. Herhangi bir cilt hastalığınız var ise doktor kontrolünde ürünü kullanınız. Iki uygulama arasında mutlaka 72 saat bekleyiniz. Uygulama sonrasında parfüm, deodorant kullanmadan veya güneş banyosu yapmadan önce 24 saat bekleyiniz. Ürünün gözle temasından kaçının. Gözle temas etmesi halinde bol su ile yıkayarak bir doktora başvurun. Ürünü çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Yaşlılar ve diyabet hastalarında kullanımı uygun değildir. Akne ilacı kullananlar ve hamileler tarafında kullanılmadan önce doktora başvurulmalıdır. Haricen kullanılır. Alkali ve thioglycolate içerir.
Geri Bildirim Ver