Sinbo Elektrikli Izgara SBG-7120

1.074 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL

Ürün Bilgileri

Sinbo Elektrikli Izgara SBG-7120

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEXTA Satıcı Ünvanı: STL TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773030116100010 Vergi Kimlik Numarası: 7730301161
    Bu ürün WEXTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canınız ne zaman nerde isterse istesin ızgara keyfinizi ayağınıza kadar getiriyoruz!sinbo sbg-7120 elektrikli ızgara ile doyasıya ızgara keyfi yaşamak artık çok kolay.pratik bir şekilde sağlıklı ve lezzetli ızgaralar için yapmanız gereken tek şey hemen bir sinbo sbg-7120 elektrikli ızgara aleti edinip
  • ızgara keyfini doyasıya yaşanmanız.sinbo sbg-7120 elektrikli ızgara özelliklerianında ızgarada lezzetli yemekler yapmanız için ideal bir üründür. geniş pişirme yüzeyi vardır.çıkarılabilir ısıtma plakasıyla temizlenmesi kolaydır. yağ damlama tepsisi bulunur.tutma sapları ısınmaz. alevlenmez ve zehirli gazlar yaymaz. sağlıklı ve lezzetli pişirme ayarlanabilir termostatürün gücü: 2200w.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sinbo SBG-7120 Elektrikli Izgara

Sinbo SBG 7120 elektrikli ızgara, alevsiz pişirme yapmak için kullanışlı özelliklerle donatılmış bir üründür. Yiyecekleri alevsiz pişirirken duman çıkarmadan çalışır. Böylece koku yayılımını en aza indirir. Ev mutfakları için uygun olan bu ürün, kapalı ortamlarda olduğu kadar açık havada da rahatlıkla kullanılabilir. Aynı anda pek çok yiyeceği pişirmeye olanak sağlayan geniş bir pişirme yüzeyi vardır. Sinbo SBG 7120 elektrikli ızgara, ayarlanabilen ısı seviyesiyle farklı yiyeceklerin tam da istenilen kıvamda pişirilmesini sağlar. Pişirme ve kızartma ekipmanları gibi mutfak aletleri alanında tanınan markalardan biri olan Sinbo, bu ürünü de kaliteyi ve kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak kullanımınıza sunar.

  • Ayarlanabilir termostat maksimum 2200 W gücündedir.
  • Yağ damlama tepsisi ve çıkarılabilir ısıtma plakasıyla kolaylıkla temizlenebilir.
  • Alevlenmez ve zehirli gaz yaymaz.

Sinbo Elektrikli Izgaranın Özellikleri Nelerdir?

Sinbo Elektrikli Izgaranın Özellikleri Nelerdir?

Sinbo elektrikli ızgara, lezzetli ve sağlıklı pişirmeler yapmanızı sağlarken kullanımı her yönden kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Etleri ve sebzeleri aynı anda pişirebilmeye olanak veren geniş ızgaralı yüzeyi bulunur. Arzu edilen durumlarda kullanılabilecek düz (plate) ızgara kısmı da vardır. Isıtma plakası kolaylıkla çıkarılabilir. Ayrıca yiyecekler pişerken saldıkları yağın biriktiği bir damlama tepsisi de bulunur. Sinbo SBG 7120 elektrikli ızgara, alevlenme ve zehirli gaz yayma gibi sorunlar olmaksızın kullanılabilir. Dolayısıyla tüm açık veya kapalı mekânlarda kullanıma uygundur. Izgaranın altında bulunan ve ısınmayı sağlayan rezistans paslanmaz çelikten üretilmiştir. 2200 W güce kadar çıkabilen bu rezistans; et, balık, tavuk veya sebzeleri kolaylıkla pişirebilmenizi sağlar. Termostat gücü ayarlanabilirdir. Sinbo SBG-7120 elektrikli ızgara siyah ve minimal tasarımıyla mutfakta şık bir görünüm yaratır.

Sinbo Elektrikli Izgaranın Kullanımı Pratik midir?

Sinbo Elektrikli Izgaranın Kullanımı Pratik midir?

Sinbo SBG 7120 elektrikli ızgara sahip olduğu özelliklerle oldukça pratik bir kullanım sunar. İstenilen kıvamda pişirme yapmak, temizlik, güvenlik gibi açılardan oldukça kullanışlıdır. Termostatı ayarlanabilir olduğu için farklı yiyecekleri istenilen kıvamda pişirmeye olanak sağlar. Ayrıca oluklu ve düz yüzeyleri ile farklı yiyecekleri tek bir ızgarada pişirebilmenize imkân tanır. Ön yüzünde pişireceğiniz yiyecek türü için en doğru ayarı gösteren bir cetvel bulunur. Isıtma plakası zorlanmadan çıkarılabilir. Böylece rahatlıkla temizlenebilir ve hijyenik bir kullanım sağlar. Yağ damlama tepsisi çekmece tipinde tasarlanmıştır. Bu sayede biriken yağlar kolaylıkla boşaltılıp başka bir yere aktarılabilir. Sinbo SBG 7120 elektrikli ızgaranın ön yüzündeki kırmızı ikaz ışığı, cihaz çalışır hâlde olduğunda yanar. Isınmayan saplara sahip olması ile elinizin yanması gibi istenmeyen kazaların da önüne geçerek güvenli kullanım sunar.

Sinbo Elektrikli Izgara Kaliteli ve Uzun Ömürlü müdür?

Sinbo, mutfak aletleri kategorisinde kaliteli ve uzun ömürlü ürünler üretmesiye kullanıcıların güvenini kazanmıştır. Sinbo SBG 7120 elektrikli ızgara ürünü de uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilmeniz için kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Kolayca temizlenebildiği için her yıkamadan sonra ilk günkü gibi lezzetli ve sağlıklı ızgaralar yapmayı mümkün kılar. Paslanmaz çelikten üretilen kaliteli rezistansı oldukça uzun ömürlüdür. Alev çıkarmadan, zehirli gazlar yaymadan sağlıklı ızgaralar yaparken güvenli kullanım sunan dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Kullanıcı deneyimleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış, fonksiyonel olduğu kadar şık da bir üründür. Ürünü kullanmış olan diğer kullanıcıların deneyimlerine Sinbo SBG-7120 elektrikli ızgara yorum bölümünden ulaşılabilir. Siz de kolay kullanılan, lezzet garantili ve son derece kaliteli bu ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.