Siveno %100 Doğal Bebek Güneş Kremi Leke Karşıtı Antioksidan Nemlendirici Bitkisel Vegan UVA UVB SPF50

539 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Bebek Güneş Kremi Leke Karşıtı Antioksidan Nemlendirici Bitkisel Vegan UVA UVB SPF50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ally Organics Satıcı Ünvanı: BÜŞRA NUR ADALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070714269
    Bu ürün Ally Organics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siveno Bebekler için Doğal Güneş Kremi 50 SPF 50ml Özellikleri %100 doğal Cosmos sertifikalı bebek güneş kremi ile bebeğinizin hassas cildini, güvenle güneşten koruyabilirsiniz. %100 doğal bebek güneş kremi aynısefa yağı içeren formülü ile bebeğinizin doğal cilt bariyerini desteklemeye yardımcı olur. Güneş ışınlarını yansıtan, nano olmayan, mineral UV koruma bileşenlerine sahip, sentetik hammaddeler içermeyen formülü ile %100 Doğal Siveno Bebek Güneş Kremi bebeğiniz için en iyi seçimdir. Kokusuz ve hipoalerjeniktir. Siveno %100 Doğal Bebekler İçin Doğal Güneş Kremi, bebek cildi için özel olarak geliştirilmiş, skualen, tamanu yağı ve galactoarabinan ile zenginleştirilmiş formülü ile %100 doğal Ecocert sertifikalı mineral filtre içeren geniş spektrumlu SPF koruması sunar. Sentetik hiçbir hammadde içermeyen formülü ile suya dayanıklıdır. Hassas cilde sahip yetişkinler tarafından da kullanılabilir. Sentetik koku, silikon, paraben, alkol, paraben, parafin, boya İÇERMEZ! Vegan sertifikasına sahiptir. Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Siveno, geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez.

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
Geri Bildirim Ver