Skygo Tüy Ve Toz Toplama Rulosu (yıkanabilir)

32,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Skygo Tüy Ve Toz Toplama Rulosu (yıkanabilir)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sohokozmetik Satıcı Ünvanı: SOHO KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772071643800001 Vergi Kimlik Numarası: 7720716438
    Bu ürün sohokozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüy ve Toz Toparlayıcı Rulo Kıl-tüy temizliği, Tüy ve Toz Toparlayıcı Rulo ile sandığınızdan çok daha kolay özel maddeden imal edilmiş yapışkanlı yüzeyi sayesinde fayans ve ahşap yüzeyleriniz, halı ve kilim yüzeyleriniz, yere dökülmüş kıl ve tüylerin temizliği Tüy ve Toz Toparlayıcı Rulo ile çok rahat ve kolay bir şekilde temizleyeceksiniz. Üstelik bu ürünün temizlemesi de çok kolay. Temizlik sonrası yapışkanlı silindiri ılık su ile yıkayınız. Tüm kir, kıl ve tüy su ile beraber lavabo giderine akıp gidecektir...Özellikler: Kıl, tüy ve diğer kirleri temizler, Kullanımı kolay ve rahat, Temizlemesi çok basit, Halı, koltuk, masa, elbise ve evinizin duvar, tavan ve tabanını, hatta ve hatta kedi yada köpeğinizin tüylerini temizlemek için uygun ve güvenlidir.
Geri Bildirim Ver

Skygo Tüy ve Toz Toplama Rulosu ile Kolay Temizlik

Evcil hayvanlar evlerde beslenen canlılar olmalarına karşın tıpkı insanlarda olduğu gibi tüy dökmektedir. Tüylerin toplanabilmesi için özel temizleme aparatlarına ihtiyaç duyulması nedeniyle pek çok marka tarafından yapılan üretimlerde tüylerin toplanabilmesi için farklı mekanizmalar kullanılır. Geçmiş dönemlerde gırgır adı verilen evcil hayvan tüylerini toplamaya ek olarak dökülen kırıntıların da toplanabilmesine olanak sağlayan ürünler imal edilirken günümüzde sadece evcil hayvanların tüylerini toplayabilen özel ürünler üretilmektedir. Bir rulonun etrafında bulunan yapışkanlı bantlar sayesinde evcil hayvan tüylerini toplayan ürünler evcil hayvan sahipleri tarafından tercih edilen temizlik malzemeleri arasında yer almaktadır. Skygo tüy ve toz toplama rulosu (yıkanabilir) pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Uzun süreli kullanım vadeden ürün aynı zamanda yıkanabilir olması nedeniyle de deforme olmadan uzun yıllar kullanılabilmektedir. Bu sebeple tercih edilirken kullanımının oldukça kolay olmasından dolayı pek çok kişinin ilgisini çekmektedir.

  • Yıkanabilir
  • Uzun Süreli Kullanım
  • Portatif

Skygo Tüy ve Toz Toplama Rulosu Özellikleri

Kıl ve tüy toplama ruloları evcil hayvan sahipleri tarafından tercih edilmesine karşın evcil hayvanı olmayan kişiler tarafından da evlerde kullanılabilmektedir. Üzerinde bulunan güçlü yapışkanları sayesinde kıl ve tüye ek olarak pek çok konuda temizliği destekleyen ürünlerden bir tanesi olan ürünler pek çok farklı formda üretilebilmektedir. Tüy ve toz toplama rulosu standart olarak ileri ve geri hareketlerin yapıldığı ürünler olarak başlayan kıl, tüy ve diğer küçük kırıntıların toplanmasına yarayan aletler devam eden süreçte markalar tarafından kategorize edilerek değişik formlarda üretilmeye devam etmiştir. İnce ve uzun yapılarda olan ürünler elin rahat kavrayabilmesi için genel olarak hafif olurken farklı model ve tasarımları ile de pek çok kişi tarafından kullanılabilir. Yıkanabilir tüy ve toz toplama rulosu farklı tasarımlara sahip temizlik ürünleridir. Genel olarak bir tutmaç ve ucunda bulunan hareketli bir rulodan oluşan parçalar kıl ve tüyün yoğun olduğu yerde gezdirilerek yapışkanın üzerinde tüyleri toplamayı amaçlamaktadır.

Skygo Tüy ve Toz Toplama Rulosu Kullanımı

Skygo tüy ve toz toplama rulosu (yıkanabilir) içeriği genel olarak değişiklik göstermesine karşın Skygo markası tarafından yapılan üretimler yıkanabilir rulolardan oluşmaktadır. Kullanımlarında üzerine kıl ve tüy toplanan ruloların değiştirmeye gerek kalmadan duru su ile yıkanarak temizlenmesine olanak sağlayan yapışkanlar özel üretim olmaları nedeniyle suyla temasta deforme olmamaktadır. Tüy ve toz toplama rulosu (yıkanabilir) markanın üretimlerindeki kalitesi pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Kullanılan materyallerin dayanıklı olması nedeniyle uzun süreli kullanılabilen ürünler kullanıcıların isteklerine göre farklı renklerde imal edilebilmektedir. Siyah, beyaz, lacivert, yeşil ve kırmızı renkler sıklıkla tercih edilen ürünler olmasına karşın kullanıcılar diğer renk seçeneklerini de tercih edebilir. Farklı ebatlarda da üretilen ürünler müşterilerinin tercihlerine göre satın alınabilen temizlik malzemeleri arasında yer almaktadır.

Skygo Tüy ve Toz Toplama Rulosu Yorumları

Skygo tüy ve toz toplama rulosu (yıkanabilir) yorumları kullanıcıların kullanım amaçlarına göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak üretim materyallerinin kalitesi, dayanıklılık, tüy toplama performansı gibi konularda yorumlar alan ürün kullanıcılarının isteklerine göre değişiklik göstermektedir. Öte yandan yapılan yorumlar arasında yer alan rulo özellikleri ürünleri satın almayı düşünen diğer müşteriler tarafından referans niteliği taşımaktadır. Yeni nesil yıkanabilir tüy ve toz toplama rulosu kullanıcıları tarafından sıklıkla yorum alan ve temizlik malzemesi olarak evlerde kullanılan ürünlerdir. Siz de dilerseniz Trendyol’u ziyaret ederek yorum ve değerlendirmelerin ışığında diğer kullanıcıların deneyimlerinden de yola çıkarak 8488388 kodlu ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüy toplama ve temizlik anlamında kullanılabilen tüy ve toz toplama rulosu yıkanabilir özellikte olduğu için uzun süreli kullanıma uygundur. Bu açıdan da kullanan kişilere avantaj sağlamaktadır.