SMA Optipro 3 800 Gr 1-3 Yaş Devam Sütü X 3 Lü

1.600 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA Optipro 3 800 Gr 1-3 Yaş Devam Sütü X 3 Lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turkuaz Trade Satıcı Ünvanı: OTC MEDİKAL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649105944800001 Vergi Kimlik Numarası: 6491059448
    Bu ürün Turkuaz Trade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sma optıpro 3 numara 800 gr 1-3 yaş Devam sütü x 3 lü Önemli uyarı :Anne sütü bebekler için en önemli besin kaynağı ve en iyisidir. Anneler bebeklerini emzirmeye devam edebildikleri kadar emzirmelidirler. Sma optipro 1-3Yaş çocuklar için uygun tamamlayıcı beslenmeye başlamasının ardında çeşitlendirilmiş beslenmelerinin bir diğer parçasıdır. Kesinlikle anne sütünün yerine geçmez. Bebeklerde ilk 6 ay boyunca anne sütü yerine kullanılmamalıdır. Tamamlayıcı beslenmeye başlama kararı, yalnızca bağımsız sağlık hizmeti çalışanları tarafından bebeğinizin büyüme ve gelişim ihtiyaçlarına dayanılarak yapılmalıdır. Sma optipro 3 800 gr. 1-3 yaş devam sütü,Günümüzün hızlı yaşam koşullarında, sağlıksız beslenen çocukların yetişmemeleri adına, onlar için üretilmiş bir Devam sütüOlarak tasarlanmıştır. Bu süt, içeriğindeki vitamin, minral, potasyum, protein, demir, kalsiyum, selenyum, demir, çinko gibi baş bileşenler içerdiğinden ötürü, ayrıca tercih edilmektedir. Alanlarında uzman tıpçıların destekleriyle, bilimsel labaratuvarlarda, el değmeden değerlendirerek, sofralarınıza gelmektedir. Sma optipro 3,Tarhana çorbası, sebze çorbası, taze sıkılmış meyve suyu, sebze-Meyve püresi gibi gıdaların içlerine toz ürünler halinde serpiştirilmektedir. Bu toz karışım, kolayca eridiği için, çocuklara yedirilmesi hususunda da pek zorluk yaşanmamaktadır. Kaynatılan, temiz içme suyunun içine de karıştırılıp, kolayca tüketilebilmektedir. Çocukların tadını seveceği şekilde tasarlanmıştır. Bu bağlamda Sma optipro 3,Aynı zamanda çocuk dostudur. Sma optipro 3 800 gr. 1-3 yaş devam sütü özellikleri Sma optiopro 3,Çocuklarda da sıkça görülmeye başlayan gaz sıkışması, reflü, mide ağrısı, ishal gibi durumlara karşı da, bağırsakları güçlendirici bir etkinin oluşmasında yardımcı olabilir.
  • Sma optiopro 3,Bebeklerdeki aşırı zayıflığı yahut aşırı kilo almayı da önleyebilir.
  • Sma optiopro 3,Prematüre doğan, çok ağlayan, derisinde kızarıklıklar, kaşıntılar oluşan aşırı hassas çocukların da ileriki gelişim aşamalarının sağlıklı olması açısından, hem bebek sütü şeklinde, hem de devam sütü şeklinde kullanılması faydalı olabilir.
  • Sma optipro 3,Bebek sütünü takiben, 1 yaşından sonra kullanılan devam sütüyle birlikte, çocukların gelişimini destekleyebilir.
  • Sma optiopro 3,Çocuklardaki kusma hissine ve mide ekşimesine de karşı, bağışıklık sistemini koruma konusunda yararlı olabilir.
  • Saklama koşulları: Ürünü serin ve kuru bir yerde saklayınız.
  • Kutu açıldıktan sonra ürünün tazeliğini korumak için kutuyu plastik kapağıyla kapalı tutunuz.
  • Açılmış kutuyu 3 hafta içinde kullanınız.
  • Yüksek sıcaklıkta uzun süre bekletmekten kaçınınız.
  • Ygun olmayan hazırlama ve saklama sekli sağlığa zararlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver