4
ErkekÇorap kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Socks Stations Unisex Beyaz Renkli 5'li Spor Çorap Kutusu

124 TL
(24,80 TL / adet)
Beden: 37-44
37-44

Ürün Bilgileri

Socks Stations Unisex Beyaz Renkli 5'li Spor Çorap Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOCKS STATİONS Satıcı Ünvanı: BİTA SANAL MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178130009100001 Vergi Kimlik Numarası: 1781300091
    Bu ürün SOCKS STATİONS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renkli Çoraplar pamuktan üretilir. Spor ÇoraplarBeyaz Renklidir. Erkek Çorap ve Kadın Çorap standart olarak üretilmiştir.(36-43) Görünümü resimde görüldüğü gibi olacaktır. Pamuk oranı yüksek olduğu için ayağınızın şeklini alır ve potluk yapmaz. %80 Pamuk Çorap, %18 Polyamide %2 Elastan Spor çorabı Ayakların gün boyu ayakkabının içerisinde kapalı kalması, nemlenmeye yol açar. Böylece Çorabın nemlenmesi ise enfeksiyon riskini arttırır ve ayağın su toplamasına neden olur. Spor yaparken terleyen ayaklar, doğru çorap kullanılmadığı takdirde, mantar oluşumuna zemin hazırlar. Bu yüzden spor çoraplarının kullanılması, ayak sağlığı açısından oldukça önemlidir. Spor çorap, terletme yapmaz. Bu özelliği sayesinde enfeksiyon ve mantar riski en aza düşürülür.
  • Spor çorap ayakkabının içerisinde toplanmaz ve uzamaz.
  • Bu spor çorabı kan akışını hızlandırarak vücut ısısının kısa sürede yükselmesini sağlar. Bu sayede spor hareketlerini daha kolay ve rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Ayakları daha çabuk hareket ettirmeyi sağlayan spor çorabı, performansı arttırır.
  • Özellikle dize kadar uzanan spor çorapları, düşme ve darbelere karşı ayağın korunmasını sağlar, tahrişi azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Soket çorap
  • Materyal Pamuklu
  • Paket İçeriği 5'li
  • Renk Beyaz
  • Özellik Kaçmaya dayanıklı
  • Desen Düz
  • Teknik Yıkamalı
  • Ürün Tipi Düz
  • Koleksiyon Design
  • Kumaş Tipi Örme
  • Parça Sayısı 1
  • Ortam Back to School
  • Ek Özellik Parfümlü

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Pamuk, 18% Poliamid, 2% Elastan
Geri Bildirim Ver

Socks Stations Unisex Renkli 5'li Çizgi Film Karakterleri Çorap Kutusu

Ayak sağlığı için çorap seçimi oldukça önemlidir. Ayağı saran ve koruyan bu giysi türü günlük hayatta sıklıkla kullanılır. Unisex renkli çorap paketi içerisinde beş farklı model bulunur. Tek beden olarak üretilen model 37-44 arası ayak numaraları için uygundur. Beden için arama yapmaya gereksinim duymadan ürüne sahip olabilirsiniz. Socks Stations unisex renkli 5'li çizgi film karakterleri çorap kutusu ile sunulan modeller eğlenceli desenleri ve kumaş kalitesi ile dikkat çeker. Yüksek pamuk oranına sahip materyalden üretilen bu modellerle rahat edebilirsiniz. Ürünler yüksek topukludur ve ayakta potluk yapmaz. Çoraplar %80 pamuk, %18 poliamid ve %2 elastan içerir. Set içerisinde yer alan ürünler beş farklı çizgi filmden karakterlere sahiptir. Bu eğlenceli modeller ile görünümünüze renk katabilirsiniz.

  • Kaçmaya dayanıklı kumaş
  • Pamuklu yumuşak materyal
  • Eğlenceli desenler

Socks Stations Unisex Renkli 5'li Çorap Kutusu Kullananlar

Socks Stations Unisex Renkli 5'li Çorap Kutusu Kullananlar

Çorap seçiminde dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunur. Ayağı terletmeyen ve koku yapmayan materyalden üretilen modeller sıklıkla tercih edilir. Socks Stations unisex renkli 5'li çizgi film karakterleri çorap kutusu kullananlar ürünün yumuşak kumaşı sayesinde yüksek esnekliğin rahatlığını yaşar. Bu model ile siz de keyifli yürüyüşlerin tadını çıkarabilirsiniz. Pamuk oranı yüksek olan çizgi film karakterli çorap ayağın şeklini alır ve potluğa sebep olmaz. Modelinin kaliteli kumaşının yanı sıra renkli baskıları da müşterilerden tam not alır. Set içerisinde yer alan çorapların üzerinde Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı, Garfield, Daffy Duck ve Sylvester gibi farklı çizgi filmlerden karakterler yer alır. Modelin tipi sokettir. Sıklıkla tercih edilen soket çoraplar ayak bileğinin biraz üstünde biter. Her mevsimde giyime uygun olan bu modelleri spor ayakkabı ile kullanabilirsiniz.

Socks Stations Unisex Renkli 5'li Çorap Kutusu Yorumları

Socks Stations Unisex Renkli 5'li Çorap Kutusu Yorumları

Satın alma aşamasında müşteri yorumları ürün hakkında fikir edinilmesine yardımcı olur. Ürünü kullananlar tarafından beğenilen yüksek puanlı modeller bu süreçte ön plana çıkar. Socks Stations unisex renkli 5'li çizgi film karakterleri çorap kutusu yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çorap satın alırken dikkat edilen bir diğer faktör modelin tasarımıdır. Çizgi film karakterli çoraplar eğlenceli ve renkli modelleri tercih edenlerden yüksek puan alır. Beş farklı model içeren kutu, her iki cinsiyet için de uygun olacak bir tasarıma sahiptir. Set içerisinde yer alan çorapların bedeni standarttır ve 37 ila 44 arası numaralar için uygundur. Kutu içerisindeki çorapları sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. Kaliteli kumaştan imal edilen model kaçmalara karşı dayanıklıdır. Ürünü çamaşır makinesinde veya elde kolaylıkla yıkayabilirsiniz.

Socks Stations Unisex 5'li Çorap Kutusu Fiyatları

Socks Stations Unisex 5'li Çorap Kutusu Fiyatları

Socks Stations unisex renkli 5'li çizgi film karakterleri çorap kutusu fiyatları ürünün imalatında kullanılan materyallerin maliyetine bağlı olarak belirlenir. Uygun fiyatıyla beğeni toplayan çorap seti her bütçeye uygundur. Kutu içerisinde 5 farklı desene sahip model yer alır. Toplu fiyat avantajına sahip bu ürüne bütçenizi zorlamadan ulaşabilirsiniz. Unisex renkli 5'li çizgi film karakterleri çorap kutusu terleme ve su toplaması gibi rahatsızlıklara yol açmaz. Nefes alan kumaşı sayesinde ayağın hava almasını sağlar. Her mevsime uygun olan soket çoraplar ayakta ağırlık yapmaz. Yürürken veya spor yaparken bu model ile ayağınızı koruyabilirsiniz. Modelin rahat kumaşı hareket anında size birçok avantaj sunar. Eğlenceli bir görünüme sahip bu çoraplar hediye olarak da sıklıkla tercih edilir. Renkli desenleri ile dikkat çeken bu ürünleri Trendyol’dan uygun fiyatla alabilirsiniz.